Tatlım en özel günaydınlarım sana..... Tatlı cadı seni.... Dün gittiğim ve yorumlarını yazdığım defterime baktım da.....(Deliyiz ya bi de not tutup, notlar üzerinden değerlendirmeler yapıyoruz) Ekim'de baktırdığım bir kaç falcının içinden gelecekle ilgili en fazla yorumları gerçekleşen Kadıköy Sığınak cafedeki Niko olmuş. Aslında O diğerlerinden fazla olarak da şimdiyi ve geçmişi daha isabetli söylemiş. Şaşırdım. Bilme yüzdesi 100 üzerinden 90. HAberiniz ola. Ben Nikoya 1 defa gittim ama bu hafta sonu tekrar gidip dediklerinin sağlamasını yapmayı düşünüyorum. Bir de Nişantaşı Symbol Hande'yi denemenizi öneririm. Kahvede oldukça başarılı.
haydi dayanamayıp yazayım...
şimdi fadime fadime diye ortaya laf atıldı sanırım kimse baktırmadı..yada baktıranlar kötü oldugu ıcın yazmak ıstemedı...iyi olsaydı zaten şimdiye çoktan yazılırdı.....
sımdı daha 3.mesajında bırı cıkmıs yıgıte gıttım bırıne daha gıttım caresızlıkten fadımeyı aradım demıs
ıyı hos ta bu forumda bedelı 100 tl olup ta sımdıye onerılen bır cok kısı varken neden 1 kısı tarafından reklamı yapılmıs olan fadıme teyzeye 100 tl yatırdın demıyomu kımseee...
bunun mercanı var,belgın kostagı var,elmırası var daha sıralanır...
sonuc bıldıreyım daha da yazmıyacam sıkıntı geldıı.
sımdı arkadas yazacak fadıme teyze ye baktırdım anaaa cok ıyıdı hayatımın falı muhtesemdıııı.....
ne dıyeyım ben daha amaaa ne dıyeyımmm....
valla sana tavsiyemm nikoya gidip 1 kere memnun kaldıysann aradann cok uzun zaman sonra gıt..yoksa bu seferki fostu dersin burdakii yazılanların ve benım yasadıklarımda hep aynı tecrubeyle sabittir...ama hayatımda heralde en cok uzuldugum melehat olmuştur..bana gore cehennemın dıbı kadar uzak bır yerde olmasına ragmen bır kere gıttıgımde cok memnun kalmıstım seneler sonra bı daha gıttım yıne aynı seylerı soyledı..sonra aradan yıllar gectı arkadaslarla gıdınce hadı dedım gıttım kadınn sankıı benı tanıyor mubarekk yinee aynı seylerı dedıı yanıı aynı seyıı soyleyıp soyleyıp anlamayan salaklar gıbı 3 ayrı falaa aynı seyler ıcın o kadar para doktüm.. bana kalırsa bıraz zaman gecsın sonra gıt derim!
Bir de batuya ulaşmaya çalışıyorum ama inside den ayrılmıs şimdi nerede bilen varmı
Tatlım en özel günaydınlarım sana..... Tatlı cadı seni.... Dün gittiğim ve yorumlarını yazdığım defterime baktım da.....(Deliyiz ya bi de not tutup, notlar üzerinden değerlendirmeler yapıyoruz) Ekim'de baktırdığım bir kaç falcının içinden gelecekle ilgili en fazla yorumları gerçekleşen Kadıköy Sığınak cafedeki Niko olmuş. Aslında O diğerlerinden fazla olarak da şimdiyi ve geçmişi daha isabetli söylemiş. Şaşırdım. Bilme yüzdesi 100 üzerinden 90. HAberiniz ola. Ben Nikoya 1 defa gittim ama bu hafta sonu tekrar gidip dediklerinin sağlamasını yapmayı düşünüyorum. Bir de Nişantaşı Symbol Hande'yi denemenizi öneririm. Kahvede oldukça başarılı.
canım merhaba,benım de hersey telefonda kayıtlıı...Niko nun falları tutarlı olmuyor dıye yazılmıstı daha önce burda ama ben baktırmadım...uzunca zaman baktırmayı düşünmüyorum çünkü o kadar sık baktırmama ragmen şu an içinde bulundugum durumu hiçbir falcı öngöremedi maalesef
Günaydın.... Evet dün Olgu'ya gittim ve hatta orada Silentblood ile de tanıştım.Olgu çok kısa baktı bana. İskambil bakıyor ve ben de biliyorum onun baktığı falı. Bazı durumlarımı bildi ancak kişilik analizi yapmadı benim ve sevdiğim adam hakkında. Bir de bildiğim bir durumu hiç söylemedi. Ancak ben sorularda söyledim. Ama yok bana görünmüyor dedi. 2 soru sorma hakkı var faldan sonra. Tabii bu hep deriz ya elektrik meselesi. Ben Olguya 10 üzerinden 6 veririm. Ama size nasıl olur bilemem.
allah mubarekkk sanki,bir bir nasıl yasayacan allah korusun 2 saat sonra ne olucağın bellimi,kafana saksı düşer,gökten taş yağar....allah mıymıs bu fadime teyze valla günaha giriyoruz
iyi falcı ne der gaybı allahtan başka kimse bilemez der,falcılar sadece kehanette bulunur....
Kızlar Gülden hakkında yorumlar birden duruldu. kimse gitmedimi yaw
ben gittim. sevdim. söyledikleri çıkarsa daha çok sevecem. hea 1 dediği o anda 10 dakika içinde gerçekleşti
Kızlar son zamanlarda gittiigim falcıları yazıyorum; cafe zade armagan, kadınlar kahvesi dilek, gül, talin, istasyon ömür, laf cafe halil, andaç, cigdem ve bugün symbol hande... tüm bu isimlerin arasında en cok memnun kaldıgım cigdem oldu, tabiii gelecek cıkar mı görecegiz ama gecmiş ve su anı aynen bildi.
Bir gün de karsıya gecip nost. zeynep ve olguyu denemek istiyorum... Symbol baharda da aklım kalmadı değil saat 4 te gelecek die beklemedim(((
Ben bırakamıyorum şu fal beni bıraksa ne güzel olur
canım,dün şuşu'ya gittik.öncelikle şengül hanım tatlı,genç ve enerjik bir bayan.
falına gelince...fena değil.isim soruyor ve küçük kağıt yazarak suya atıyor.kahve'ye,suya ve kağıtlara ortak bakıyor.fal,15-20 sürüyor (her fala 30 saat ayırıyor).mevcut durumu iyi ve kişilik analizleri iyi.geçmişe fazla takılmıyor.isim bilme çabası var.ok.gelecek ile ilgili söyledikleri mantıklı,ama çok detaya girmiyor.belki de biz sormadık.geleceği bakmak lazım tabii!!istediğiniz kadar soru da sorabilirsiniz.değerlendirme yapmak gerekirse:gayet iyi.ama beni çok fazla etkilemedi:8...sembol nihal ve bahar beni mesela daha çok etkilemişti.ama özetle...şengül için iyi diyebiliriz.
slm mocha, symbol hande yorumunu paylaşır mısın?
Selam Katre, acıkcası ben memnun kalmadım. Özellikle benim su an yasadıgım ve benim icin ciddi sorun olusturan seyi söylemesini beklerdim söylemedi ben sordugumda da herseyin cok iyi güzel ve problemsiz oldugunu söyledi. ben yüksek lisansımı tamamladım coktan bitti, yarım kalmıs egitim dedi. erkek kardesin mi var dedi ama kız kardesim var. çalışıyor dedi hala okuyor... Ailemi sehir dışı dedi ben ailemle istanbulda yasıyorum. bir de bişey söylerken bana sorması hosuma gitmedi acıkcası.
Ama yine de sunu söylemem gerekiyor ki (forumda da sık sık söylendiği gibi) bu iş biraz frekans işi bana tutmamış olması size de tutmayacagı anlamına gelmez. Ama bizim yıldızımız pek uyuşmadı(( Umarım sizlerin ki uyuşur:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?