İstanbul'da Fal - Falcılar

valla sana tavsiyemm nikoya gidip 1 kere memnun kaldıysann aradann cok uzun zaman sonra gıt..yoksa bu seferki fostu dersin burdakii yazılanların ve benım yasadıklarımda hep aynı tecrubeyle sabittir...ama hayatımda heralde en cok uzuldugum melehat olmuştur..bana gore cehennemın dıbı kadar uzak bır yerde olmasına ragmen bır kere gıttıgımde cok memnun kalmıstım seneler sonra bı daha gıttım yıne aynı seylerı soyledı..sonra aradan yıllar gectı arkadaslarla gıdınce hadı dedım gıttım kadınn sankıı benı tanıyor mubarekk yinee aynı seylerı dedıı yanıı aynı seyıı soyleyıp soyleyıp anlamayan salaklar gıbı 3 ayrı falaa aynı seyler ıcın o kadar para doktüm.. bana kalırsa bıraz zaman gecsın sonra gıt derim!

bizim kuzu yine sinirlenmiş:)) kızdırmayın şu meleği yaa...yaww zatenn 100 liraa az paramı yaww kim verir o kadar parayı..ama bi yandanda haklısın dıye dusunuyorum..benım cok param cok derdım olsaa insan işte bir umut deyip bir anda veredebilir...hayırr işin telefonla olmasıı daha daa uyuz bir durum ..ben tel acıcamm sırf agzından cıkan ıkı kelam ıcın o kadar calısıp dıdındıgım parayı ona sayıcamm..benım ıcımden bır ses bunun reklam olmadıgını soyluyor ama falcının ıyıce gaza gelip durumu abarttıgınaa yurekten katılıyorum

Sağol canım. Ben aynı falcıya 2. kez gitmeyi sırf bu nedenden ötürü seviyorum zaten. Yani dedim ya 2. kez gidince eğer ben,m hayatımda bu arada birşey değişmemişse - ki değişmedi- önceki dediklerinden çok farklı ya da alakasız şeyler derse 2. kez ben o falcıyı eliyorum bir kalemde.

Fadime teyze seansı gerçekleşti. Bir bir yaşayaksın dediklerimi not al dedi. Aldım, kısa bi tarih verdi gerçekleşirse yazarım size. Şu anda yorum yapamıyorum çünkü hep geleceği söyledi.

allah mubarekkk sanki,bir bir nasıl yasayacan allah korusun 2 saat sonra ne olucağın bellimi,kafana saksı düşer,gökten taş yağar....allah mıymıs bu fadime teyze valla günaha giriyoruz
iyi falcı ne der gaybı allahtan başka kimse bilemez der,falcılar sadece kehanette bulunur....

canım merhaba,benım de hersey telefonda kayıtlıı...Niko nun falları tutarlı olmuyor dıye yazılmıstı daha önce burda ama ben baktırmadım...uzunca zaman baktırmayı düşünmüyorum çünkü o kadar sık baktırmama ragmen şu an içinde bulundugum durumu hiçbir falcı öngöremedi maalesef

aa ama kaç kere yazıyorum oralı olmuyosunuz..şu serhan hanıma gidelim hepberaber bu fal faslına bundan sonra ara versen olmamı?

Kızlar son zamanlarda gittiigim falcıları yazıyorum; cafe zade armagan, kadınlar kahvesi dilek, gül, talin, istasyon ömür, laf cafe halil, andaç, cigdem ve bugün symbol hande... tüm bu isimlerin arasında en cok memnun kaldıgım cigdem oldu, tabiii gelecek cıkar mı görecegiz ama gecmiş ve su anı aynen bildi.

Bir gün de karsıya gecip nost. zeynep ve olguyu denemek istiyorum... Symbol baharda da aklım kalmadı değil saat 4 te gelecek die beklemedim(((

Ben bırakamıyorum şu fal beni bıraksa ne güzel olur

hımmmmm.... teşekkür ederim ama genel yorumlara göre gidiyorum ben. öyle her çok iyi denilene koşmuyorum yani. olgunun ortalama notunu çıkarıp ona göre karar vericem. olmadı zeynep yaparım o da aynı kafedeymiş sanırsam.

aslında sana bişey sylemek için çok da fazla düşünmeye gerek yok angel sen hastasın......
bence sen bırak bu topiğin sayfalarını doldurma çabasınıda bir an evvel iyi bir piskoloğun randevu defterinde yerini al....ve düş artık burda düşüncelerini paylaşmaya çalışan insanların yakasından.
dinime söven müslüman olsa bari demeden geçemicem....bu konuşan kişi 24 saat site bekçiliği yapıp ona buna muhalefet olup elinde defter...bilgisayar çıktısı gün gün falcıların söylediklerini takip ediyo...halada tırım tırım falcı arıyo ucuz yollu olrsa denizler aşıyo...
sen sanıyormusunki burda sana gaz verenler sana gerçekten hak veriyo..
biliyomusun aslında hepsi sana gıcık oluyo ama sırf bu topikten atılmamak için bana özelimden destek mesajı atıyo ...o yüzden bence millete akıl dagıtmaya çalışcana kendin için harca bu az buçuk aklını.....

sen hangi hakla emin olmadığın konularla ilgili peşin hükümde bulunuyorsun...allahtanki bu ülkenin savcısı yargıcı,yada hakimi deilsin...yoksa ülkede adam kalmazdı...katliam yapardın sen....
buda toplumun bildiği bir hastalıktır ş.......n.sen anlamalısın dediğimi....
ireni tanımam ama sen öle eminsinki bizim reklam yaptığımıza ....buna sebepte mesaj sayımızın azlığı ve senin gibi bu sitede herseye maydonoz olup saga sola mesaj atarak mesaj sayımızı artırmak gibi bir çabamızın olmaması....
ama hatırlatırım ki yani tavsiye ederim ki fal bir ihtiyaç deil bir lüks...ve dışarda idame ettirmemiz gereken bir hayat var bu sebeple...senin gibi bir sitenin hanımagası olmak pekde cazip gelmiyor...
benim anlamadığım yüksek meblağlara fal bakan insanlara karşı niye bu kadar tepkilisinki hiç sanmıyorum ki ne elmira ne mercan ne belgin kostak ne de fadime teyze hiç kimsenin kafasına silah dayamamıştır.....arz talep meselesi,,
seninki neye benziyo biliyormusun ,kemal tancaya gidipte bu ayakkabi niye 300 lira aynısı hangarda 20 lira demeye benziyor...
insanların taleplerine tercihlerine karışmak senin karışabilcen bir durum deil
gerçi ben bu kadar anlatıyorumda nato kafa nato mermer...
aslında senin tabirinle su esas oğlan dönsede hepimiz kurtulsak senin kaprisli bunalımlı hallerinden...

ha unutmadan fadime teyzeye gdipte bana baktırdığını özelde paylaşan bir çok kişi var ama sırf senin çenene düşmemek için susup yorum yapmıyorlar...merakını gdermişimdir umarım...

200 tane falcıya gittin ucuzlar dye ama hala burdasın...bilemicem yani..

slm mocha, symbol hande yorumunu paylaşır mısın?

teşekkürler etolie'cim. yolum düşerse oralara uğrarım artık

slm mocha, symbol hande yorumunu paylaşır mısın?

Selam Katre, acıkcası ben memnun kalmadım. Özellikle benim su an yasadıgım ve benim icin ciddi sorun olusturan seyi söylemesini beklerdim söylemedi ben sordugumda da herseyin cok iyi güzel ve problemsiz oldugunu söyledi. ben yüksek lisansımı tamamladım coktan bitti, yarım kalmıs egitim dedi. erkek kardesin mi var dedi ama kız kardesim var. çalışıyor dedi hala okuyor... Ailemi sehir dışı dedi ben ailemle istanbulda yasıyorum. bir de bişey söylerken bana sorması hosuma gitmedi acıkcası.

Ama yine de sunu söylemem gerekiyor ki (forumda da sık sık söylendiği gibi) bu iş biraz frekans işi bana tutmamış olması size de tutmayacagı anlamına gelmez. Ama bizim yıldızımız pek uyuşmadı(( Umarım sizlerin ki uyuşur:)))

öncelikle tşkler yorumun için. katılıyorum tutmayabilir herkese ben de bizzat yaşayıp gördüm bunu. yarın bir arkadaşımın da teşvikiyle gidip deneyeceğim, paylaşırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…