Herkese iyi pazarlar!birkac ay once fal konusuyla ilgili tecrubelerimi
paylasmistim,o zamandan beri yurtdisinda oldugum icin takip etme durumum olmadi.1 aydir buradayim ve hizimi alamayip yazilip cizilmis birkac insani denedim.iste yorumlarim:
Gul:daha once de gidiyordum,bana kesin cikiyor,tarihleri sapitsa da,olaylarda oldukca iyi
Elmira:bence yoruma bagli,benim ve beraber gittigim 2arkadasimin gecmisimizi ve bugunumuzu hatasiz bildi,gelecegi bekliyoruz...
Mercan:hem telefonunda hem de yuzyuze baktirdim,tel.iyi olunca meraktan o karar yolu gittik,cok basarili,iki falinda da ayni seyleri soyledi,gelecegi bekliyorum
Soganlik Emine:2 kisi gittik,cok iyi bakiyor,gelecekle ilgili arkadasim soyledigi onemli bisey cikti,ben bekliyorum
Besiktas Nihal:bugun cok iyi,gelecek icin budur,demiyor,ben oyle hissediyorum ama belli olmaz diyor,mantikli bir kadinlar,sacmalamiyor.
Gecmiste Rita,Duygu,melekler Sengule baktirdim,bazen tutsa bile,bazen cok sacmaladilar.
Tarik,Batu,Melekler Can,angel Burcu ,kadikoyde ayhana seyrek olsa da giderim,genel olarak 4u de gunune bagli,bazen super,bazen atiyorlar.
Angelda eskiden Yilmaz vardi,o da iyiydi,simdi nerede bilmiyorum,gelecegi tutturuyordu.
Bir sorunum yuzunden son 3 yildir fal baktiriyorum,daha 100 de 100 bileni gormedim...
Bilmem yazdiklarim kimseye isik tutar mi ama korkarim fal keyif icin guzel bir arac olmaktan oteye gitmiyor,bildikleri de zaten kisa vadeli seyler oluyor...
Sevgiler!