İstanbul'da Fal - Falcılar

ömür ablayı bi türlü tutturamadım ben. hep orda yok.

Canım ya bende Nilüfer hanımın telini istiyorum mümkün müdür :)

Kızlar Gülden hakkında yorumlar birden duruldu. kimse gitmedimi yaw

gülden hakkındaki yorumlar bir arkadaşın gidip hayal kırıklığına uğramasıyla duruldu. topluca gaza gelip birden vazgeçtik... ama başka gidenler varsa yorumlarını duymak isteriz.

Fadime teyze seansı gerçekleşti. Bir bir yaşayaksın dediklerimi not al dedi. Aldım, kısa bi tarih verdi gerçekleşirse yazarım size. Şu anda yorum yapamıyorum çünkü hep geleceği söyledi.

gerçekten çok merak ediyorum, kaç dakika görüştünüz, geçmiş ve şimdi için doğru şeyler söyledi mi?

şahsen 100tl vermem, veremem elim titrer, inme bile inebilir bana o ayrı ama en azından 15-20 tl ye baktırdığım fallarla kıyas yapmak istiyorum.

gelecek için söylediklerini de olumlu olumsuz bekliyorum...

handeden memnun kalmadınız mı yani. yarın ona gidecektim. çiğdemi es geçmişim armağanı beğenmemenize şaşırdım.

kızlar bu arada son zamanlarda şu okan bayülgenin meşhur ettiği emineye gideniniz oldu mu? fiyatı artırmış mı şöhret olunca:) hani rüyanız hayrolsun abla. gitmeyi düşünüyorum da.. bi zamanlar iyiydi

burası bir fooooorummmm.çöp tenekesi değil!!!davranış ve uslüp'lere dikkat edelimm!!!

aa ama kaç kere yazıyorum oralı olmuyosunuz..şu serhan hanıma gidelim hepberaber bu fal faslına bundan sonra ara versen olmamı?

ben gelirim ben gelirim

nikoya gittim ..
fal içinde tutarsızlıkları var
işle ilgili bişiyi tutturur gibi oldu ama ikinci aşaması var bu ay sonu belli olur
ama onun falını baktırdım ve unuttum ben burda okuyana kadar.
benle enerjisi tutmadı herhalde falı bakarken tutarsızlık yaşadı

Kızlar Gülden hakkında yorumlar birden duruldu. kimse gitmedimi yaw

canım ben gittim,, arkadaşımı götürdüm. çok beğendik.
ardından forumdan gidenler oldu, hiç beğenmedi.

en son işyerinden bi bayan gitti, o da bilerek mi gıcıklık yaptın bana dedi. kötüymüş. ama samimi değiliz anlatmadı detay vermedi, birimlerimiz de ayrı yakın olup konuşamadık.

bana ilkinde süper baktı ve her dediği iki hafta içinde çıkmıştı. ama hiç beğenmeyenler de var. o yüzden gülden'e gidin diye tavsiye edemiyorum.

ben şu an ocak sonuna kadar tövbeliyim. bozmıcam..

sen serhan hanıma gıttın mı gıtmeyı dusunuyosan sende gel bızımlee sonraa ara verirsin...

ben yarın arıyım bi serhan hanımı anadolu yakasında bakıyor demişte tam oalrak nerde bulusuluyor onu sorayım..bende pek bılmemyaa kadıkoy cafelerini bulusuruz heralde bı yerde:))

kızlar kadıköy ido 'ya en yakın cafe nerde var?

bende pek bilmem anadolu yakasını
ama lütfen haftaya olsun :2:

cok güldümm insan kendını bu kadar mı acık eder ben ıren e yazdım cevabı nedense sen verdınnn
basını okudum yazının tamamını okumaya degmezsın bıleee gercekten komıksınn
burası forum uslubunu duzelt dıycem ama degmezsın 100 lıranın kacı senındı

ben begenmıstım gulden hanımı ama daha sonra bu hafta yasanan bır olay aksı olmustu symbol elıfe gıtmıstım besıktastakı onun bır konudakı yorumu dogru cıktı bu hafta bılgınız olsun

serhan ablaya 2 hafta önce fal baktırmıştım söylediği iki şey çıktı benim için önemli olan iki şey bugün aradım konuştum yarın kadıköydeymiş öğleden sonra haberiniz olsun kiraz cafe varmış neresi bimiyorum ama oraya randevu veriyor

handeden memnun kalmadınız mı yani. yarın ona gidecektim. çiğdemi es geçmişim armağanı beğenmemenize şaşırdım.

Ben Armagan Hanıma 3-4 kez gittim ve onu cok sevdim, cok tatlı, cok olumlu biri... onunla sohbet etmek bile rahatlatıyor insanı. Bugün ve kişilik analizleri de cok iyi, ilk gittigimde acaip etkilenmiştim(hatta cok etkilenip erkek arkadasımı, kardesimi ve 2 arkadasımı da götürdüm) ama maalesef gelecekle ilgili söyledikleri cıkmadı((

handecım haftaya bende ıstanbuldayım serhan ablaya gıtmeyı cok ıstıyorum uskudarda buluşucam ben orayada gelıyormuş.
bana uskudar daha cok uyuyor..
falından memnun kaldın den sanırım cok ıyı bakıyor mu ?
mesela senın ıcın ozel olan şeylerı bılıyor mu ?

merhaba

uzun zamandır forumu dışardan takip ediyorum.
hatta burda ismi geçen cafedeki falcıların bir çogunada gittim.
ama cafedeki falcıların kişiye ayırdığı zaman maksimum 15 dakka ile sınırlanıyor bu da beni tatmin etmiyor.
buradaki forumda ismi geçen falcılar hakkındaki yorumları okuyorumda bu elmiraya gidipte memnun kalmayan hemen hemen kimse yok gibi.bende gitmek istiyorum.
ama gtmeden önce daha önce onu denemişsin bu sebeple senden detaylı bilgi almak istedim ,
tabiiki mümkünse?
elmira nerde bakıyor.ne kadar süre ve kaça bakıyor,sadece tarotmu bakıyor,isim biliyormu yüzyüzemi bakıyor teldede bakıyormu?
teşekkürler.

Yapma yaaa. O kadarda heveslenmiştim, iyi bakıyor herhalde ki bir kaç kişi baya övdü burdan ama...
(( kime gidelim güzelim şimdi

evet bazılarının övdüğünü tabiki bazıları begenmeyecek. ben genel gecer yorumlara pek ıntıba etmıyorum, hayatında senın su anda kımse yok dedı mesela, var dedım, ısmını ver dedı, verdım, senı cok sevıyor bu, sen sevmıyorsun pek dedı, asıl seven benım ama dedım. ondan sonra da durumu kavrayınca kendınce bır yorum yaptı. sen musterı zıyaretlerıne gıdıyosun dedı sanırım kıyafetımden dolayı. ama ben aksama kadar masabasında oturup cevırı yaparım. en sonunda hatta kedılerden konustuk '' senınkıkedılerı sevmıyor hıc aklında olsun'' dedı, amakedıyı bana o aldı.evınde de kedı var. bunun gıbı bıcok sey ıste. benımatvsıye edebılecegım kısyı de burda begenmeyenler var mesela, ben elmırayı cok begendım ama begenmeyenı de gordum...o yuzden de nacızane yorumum dıyorum.[/QUOTE]

selam

tavsiye edicen falcı olarak elmirayı söylemişsin mümkünse sendende biraz daha detaylı bilgi alabilirmiyim?ciddi ciddi ona gitmeyi düşünüyorum sizlerden gerlen yorumlara göre.
teşekkürler..

kadıköyde kiraz kafe eski postanenin arkası ido dan inince yolun karşısına geçilecek. akmar psjının yanı .serhan hn. tel alabilirmiyim sizden? memnun kaldını mı bide nekadara bakıyor?

mesaj kutuna bak canım yolladım sana ...bu hafta sonu kiraz cafede olacakmış heralde...benden önce sen gıdıcen gıbı duruyorr..yazarsın artık durumları...şimdilik bu bayan içinn cok kotu berbat diyeni duymadım..:25tl bakıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…