valla rita eskiden iyiydi ama artık bakamıyor diye altını çizdiğin iyi oldu ..yakın zamanda gıttıgınden şu anki durumunu bilmiş olduk... aklımda kalmıştı bu melehatin öğrencisi diyee..o zaman tekrar haber alırsan bize de haber ver:))
bu arada ben bakırkoy istasyon cafedeki ömüre baktırmıstım yorumum ıyı yondeydi..yani geçmiş konusunda şaka maka bildi..vee kadın rahat yanı soru sormana kızmıyor..sizden giden varmı bu aralar?siz ne düşünüyor sunuz?
Arkadaşa Nilüfer'in telefonunu ben vermiştim.Kendisi yurtdışında yaşadığı için telefonla baktıracaktı.Bende telefonda bakmadığını ama şansını denemesini söyledim.Sonra özelden tekrar görüştük.Nilüfer telefonda bakmayı kabul etmiş,yutdışında olduğu için.
Ücret konusunda ise sanırım ücret almamış,tabi en iyisini arkadaşımız biliyor.Yani Türkiye ye döndüğünde tekrar gidip ücretini o zaman ödeyecekmiş.
Kızlar Gülden hakkında yorumlar birden duruldu. kimse gitmedimi yaw
Fadime teyze seansı gerçekleşti. Bir bir yaşayaksın dediklerimi not al dedi. Aldım, kısa bi tarih verdi gerçekleşirse yazarım size. Şu anda yorum yapamıyorum çünkü hep geleceği söyledi.
Kızlar son zamanlarda gittiigim falcıları yazıyorum; cafe zade armagan, kadınlar kahvesi dilek, gül, talin, istasyon ömür, laf cafe halil, andaç, cigdem ve bugün symbol hande... tüm bu isimlerin arasında en cok memnun kaldıgım cigdem oldu, tabiii gelecek cıkar mı görecegiz ama gecmiş ve su anı aynen bildi.
Bir gün de karsıya gecip nost. zeynep ve olguyu denemek istiyorum... Symbol baharda da aklım kalmadı değil saat 4 te gelecek die beklemedim(((
Ben bırakamıyorum şu fal beni bıraksa ne güzel olur
aslında sana bişey sylemek için çok da fazla düşünmeye gerek yok angel sen hastasın......
bence sen bırak bu topiğin sayfalarını doldurma çabasınıda bir an evvel iyi bir piskoloğun randevu defterinde yerini al....ve düş artık burda düşüncelerini paylaşmaya çalışan insanların yakasından.
dinime söven müslüman olsa bari demeden geçemicem....bu konuşan kişi 24 saat site bekçiliği yapıp ona buna muhalefet olup elinde defter...bilgisayar çıktısı gün gün falcıların söylediklerini takip ediyo...halada tırım tırım falcı arıyo ucuz yollu olrsa denizler aşıyo...
sen sanıyormusunki burda sana gaz verenler sana gerçekten hak veriyo..
biliyomusun aslında hepsi sana gıcık oluyo ama sırf bu topikten atılmamak için bana özelimden destek mesajı atıyo ...o yüzden bence millete akıl dagıtmaya çalışcana kendin için harca bu az buçuk aklını.....
sen hangi hakla emin olmadığın konularla ilgili peşin hükümde bulunuyorsun...allahtanki bu ülkenin savcısı yargıcı,yada hakimi deilsin...yoksa ülkede adam kalmazdı...katliam yapardın sen....
buda toplumun bildiği bir hastalıktır ş.......n.sen anlamalısın dediğimi....
ireni tanımam ama sen öle eminsinki bizim reklam yaptığımıza ....buna sebepte mesaj sayımızın azlığı ve senin gibi bu sitede herseye maydonoz olup saga sola mesaj atarak mesaj sayımızı artırmak gibi bir çabamızın olmaması....
ama hatırlatırım ki yani tavsiye ederim ki fal bir ihtiyaç deil bir lüks...ve dışarda idame ettirmemiz gereken bir hayat var bu sebeple...senin gibi bir sitenin hanımagası olmak pekde cazip gelmiyor...
benim anlamadığım yüksek meblağlara fal bakan insanlara karşı niye bu kadar tepkilisinki hiç sanmıyorum ki ne elmira ne mercan ne belgin kostak ne de fadime teyze hiç kimsenin kafasına silah dayamamıştır.....arz talep meselesi,,
seninki neye benziyo biliyormusun ,kemal tancaya gidipte bu ayakkabi niye 300 lira aynısı hangarda 20 lira demeye benziyor...
insanların taleplerine tercihlerine karışmak senin karışabilcen bir durum deil
gerçi ben bu kadar anlatıyorumda nato kafa nato mermer...
aslında senin tabirinle su esas oğlan dönsede hepimiz kurtulsak senin kaprisli bunalımlı hallerinden...
ha unutmadan fadime teyzeye gdipte bana baktırdığını özelde paylaşan bir çok kişi var ama sırf senin çenene düşmemek için susup yorum yapmıyorlar...merakını gdermişimdir umarım...
200 tane falcıya gittin ucuzlar dye ama hala burdasın...bilemicem yani..
aa ama kaç kere yazıyorum oralı olmuyosunuz..şu serhan hanıma gidelim hepberaber bu fal faslına bundan sonra ara versen olmamı?
Kızlar Gülden hakkında yorumlar birden duruldu. kimse gitmedimi yaw
canım ben gittim,, arkadaşımı götürdüm. çok beğendik.
ardından forumdan gidenler oldu, hiç beğenmedi.
en son işyerinden bi bayan gitti, o da bilerek mi gıcıklık yaptın bana dedi. kötüymüş. ama samimi değiliz anlatmadı detay vermedi, birimlerimiz de ayrı yakın olup konuşamadık.
bana ilkinde süper baktı ve her dediği iki hafta içinde çıkmıştı. ama hiç beğenmeyenler de var. o yüzden gülden'e gidin diye tavsiye edemiyorum.
ben şu an ocak sonuna kadar tövbeliyim. bozmıcam..
ben gelirim ben gelirim
nikoya gittim ..
fal içinde tutarsızlıkları var
işle ilgili bişiyi tutturur gibi oldu ama ikinci aşaması var bu ay sonu belli olur
ama onun falını baktırdım ve unuttum benburda okuyana kadar.
benle enerjisi tutmadı herhalde falı bakarken tutarsızlık yaşadı
ben yarın arıyım bi serhan hanımı anadolu yakasında bakıyor demişte tam oalrak nerde bulusuluyor onu sorayım..bende pek bılmemyaa kadıkoy cafelerini bulusuruz heralde bı yerde:))
kızlar kadıköy ido 'ya en yakın cafe nerde var?
aslında sana bişey sylemek için çok da fazla düşünmeye gerek yok angel sen hastasın......
bence sen bırak bu topiğin sayfalarını doldurma çabasınıda bir an evvel iyi bir piskoloğun randevu defterinde yerini al....ve düş artık burda düşüncelerini paylaşmaya çalışan insanların yakasından.
dinime söven müslüman olsa bari demeden geçemicem....bu konuşan kişi 24 saat site bekçiliği yapıp ona buna muhalefet olup elinde defter...bilgisayar çıktısı gün gün falcıların söylediklerini takip ediyo...halada tırım tırım falcı arıyo ucuz yollu olrsa denizler aşıyo...
sen sanıyormusunki burda sana gaz verenler sana gerçekten hak veriyo..
biliyomusun aslında hepsi sana gıcık oluyo ama sırf bu topikten atılmamak için bana özelimden destek mesajı atıyo ...o yüzden bence millete akıl dagıtmaya çalışcana kendin için harca bu az buçuk aklını.....
sen hangi hakla emin olmadığın konularla ilgili peşin hükümde bulunuyorsun...allahtanki bu ülkenin savcısı yargıcı,yada hakimi deilsin...yoksa ülkede adam kalmazdı...katliam yapardın sen....
buda toplumun bildiği bir hastalıktır ş.......n.sen anlamalısın dediğimi....
ireni tanımam ama sen öle eminsinki bizim reklam yaptığımıza ....buna sebepte mesaj sayımızın azlığı ve senin gibi bu sitede herseye maydonoz olup saga sola mesaj atarak mesaj sayımızı artırmak gibi bir çabamızın olmaması....
ama hatırlatırım ki yani tavsiye ederim ki fal bir ihtiyaç deil bir lüks...ve dışarda idame ettirmemiz gereken bir hayat var bu sebeple...senin gibi bir sitenin hanımagası olmak pekde cazip gelmiyor...
benim anlamadığım yüksek meblağlara fal bakan insanlara karşı niye bu kadar tepkilisinki hiç sanmıyorum ki ne elmira ne mercan ne belgin kostak ne de fadime teyze hiç kimsenin kafasına silah dayamamıştır.....arz talep meselesi,,
seninki neye benziyo biliyormusun ,kemal tancaya gidipte bu ayakkabi niye 300 lira aynısı hangarda 20 lira demeye benziyor...
insanların taleplerine tercihlerine karışmak senin karışabilcen bir durum deil
gerçi ben bu kadar anlatıyorumda nato kafa nato mermer...
aslında senin tabirinle su esas oğlan dönsede hepimiz kurtulsak senin kaprisli bunalımlı hallerinden...
ha unutmadan fadime teyzeye gdipte bana baktırdığını özelde paylaşan bir çok kişi var ama sırf senin çenene düşmemek için susup yorum yapmıyorlar...merakını gdermişimdir umarım...
200 tane falcıya gittin ucuzlar dye ama hala burdasın...bilemicem yani..
canım ben gittim,, arkadaşımı götürdüm. çok beğendik.
ardından forumdan gidenler oldu, hiç beğenmedi.
en son işyerinden bi bayan gitti, o da bilerek mi gıcıklık yaptın bana dedi. kötüymüş. ama samimi değiliz anlatmadı detay vermedi, birimlerimiz de ayrı yakın olup konuşamadık.
bana ilkinde süper baktı ve her dediği iki hafta içinde çıkmıştı. ama hiç beğenmeyenler de var. o yüzden gülden'e gidin diye tavsiye edemiyorum.
ben şu an ocak sonuna kadar tövbeliyim. bozmıcam..
ben yarın arıyım bi serhan hanımı anadolu yakasında bakıyor demişte tam oalrak nerde bulusuluyor onu sorayım..bende pek bılmemyaa kadıkoy cafelerini bulusuruz heralde bı yerde:))
kızlar kadıköy ido 'ya en yakın cafe nerde var?
handeden memnun kalmadınız mı yani. yarın ona gidecektim. çiğdemi es geçmişim armağanı beğenmemenize şaşırdım.
serhan ablaya 2 hafta önce fal baktırmıştım söylediği iki şey çıktı benim için önemli olan iki şey bugün aradım konuştum yarın kadıköydeymiş öğleden sonra haberiniz olsun kiraz cafe varmış neresi bimiyorum ama oraya randevu veriyor
Herkese iyi pazarlar!birkac ay once fal konusuyla ilgili tecrubelerimi
paylasmistim,o zamandan beri yurtdisinda oldugum icin takip etme durumum olmadi.1 aydir buradayim ve hizimi alamayip yazilip cizilmis birkac insani denedim.iste yorumlarim:
Gul:daha once de gidiyordum,bana kesin cikiyor,tarihleri sapitsa da,olaylarda oldukca iyi
Elmira:bence yoruma bagli,benim ve beraber gittigim 2arkadasimin gecmisimizi ve bugunumuzu hatasiz bildi,gelecegi bekliyoruz...
Mercan:hem telefonunda hem de yuzyuze baktirdim,tel.iyi olunca meraktan o karar yolu gittik,cok basarili,iki falinda da ayni seyleri soyledi,gelecegi bekliyorum
Soganlik Emine:2 kisi gittik,cok iyi bakiyor,gelecekle ilgili arkadasim soyledigi onemli bisey cikti,ben bekliyorum
Besiktas Nihal:bugun cok iyi,gelecek icin budur,demiyor,ben oyle hissediyorum ama belli olmaz diyor,mantikli bir kadinlar,sacmalamiyor.
Gecmiste Rita,Duygu,melekler Sengule baktirdim,bazen tutsa bile,bazen cok sacmaladilar.
Tarik,Batu,Melekler Can,angel Burcu ,kadikoyde ayhana seyrek olsa da giderim,genel olarak 4u de gunune bagli,bazen super,bazen atiyorlar.
Angelda eskiden Yilmaz vardi,o da iyiydi,simdi nerede bilmiyorum,gelecegi tutturuyordu.
Bir sorunum yuzunden son 3 yildir fal baktiriyorum,daha 100 de 100 bileni gormedim...
Bilmem yazdiklarim kimseye isik tutar mi ama korkarim fal keyif icin guzel bir arac olmaktan oteye gitmiyor,bildikleri de zaten kisa vadeli seyler oluyor...
Sevgiler!
Yapma yaaa. O kadarda heveslenmiştim, iyi bakıyor herhalde ki bir kaç kişi baya övdü burdan ama...
(( kime gidelim güzelim şimdi
kadıköyde kiraz kafe eski postanenin arkası ido dan inince yolun karşısına geçilecek. akmar psjının yanı .serhan hn. tel alabilirmiyim sizden? memnun kaldını mı bide nekadara bakıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?