kızlar gülden'in bir dediği yalan oldu...
evet, ablamlar o hafta içinde ev buldular tamam ama kredi çıkmadığı için evi alamadılar...
kısmet değilmiş canım haklarında hayırlısı olsun... ayrıca fal için de üzülme hatırladığım kadarıyla diğer söyledikleri çıkmıştı, memnun kalmıştın.
şimdi herkes yine serhan hanıma odaklanmış, sen gitmiş miydin ona? ona da gitmem için tüm günümü ona ayırmam lazım, gerçi "değer" diye yazılıyor...
arkadaşlar aslında ben 2 haftadır burda hangi falcıya gideyim diye diye araştırdım ama bir türlü karar veremedim kimseye gidemeyip ortada kaldım. hayatımın en zor dönemlerinde fal desteği almak istemiştim ama şu an Allah'a çok şükür bütün o karışıklıklardan kurtuldum, ufak tefek pürüzler var ama önümüzdeki 1-2 ay içinde yine değişiklikler olacak, benzer sıkıntılar yaşayacağım için falcıya gitmek istiyorum.
son 2 haftadan önce gittiğim falcılardan şu anki durumumu,yaşadığım gelişmeleri
kesinlikle bilemeyen, hatta aksini söyleyen falcıları sıralıcam (belki bir faydası olur):
*bakırköy Orhan
*laf cafe Çiğdem
*bakırköy yeni hamam ın olduğu sokaktaki falcı (ismini hatırlayamadım

)
*taksim kadınlar kahvesi Remziye
bunlar kötülerdi...
geçmiş ve şimdiyi çok iyi bilen, gelecekteki durumumu tamıtamına söylemese de çok yakın şeyler söyleyen sadece bir kişi oldu:
*Şeker hanım aralarından sıyrıldı.