neden değmez? neden bekliyorsun? geçmiş ve şimdiye ilişkin yorumları iyi değil miydi? yoksa gelecek mi hiç tutmadı?
Bir de arkadaşlar eğer bu akşam nostradamus Kadıköye gidersem Niko yerine oranın en iyi kahve falına bakan falcısı kim sizce?
yetere ben de gitmiştim ama gergin bi zamanıydı sanırım çok iyi hatırlamıyorum. emektrik meselesi işte. ama benim de dikkatimi çeken bi şey var. bu kadar çok kişiye baktırdım (tabii ki sadece bu siteden çoğunluğun oy verdiği isimlere gidiyorum olur olmaz her duyduğum isme değil. çoğunluk beğenisi benim için önemli) ve hepsi de dediğiniz gb geçmişi biliyor. artıııı bilinçaltımızı ya da zihnimizi okuyorlar. aklımızdaki adamın ismi vs böyle çkıyor olmalı. bu konuda yetenekli kiilerin sayısı giderek artıyor. eskden bukadar fal kafe mi vardı kızlar? evinde bakardı falcılar şimdi adım başı kafelerde ve hep geçmişi şu anı bilen insanlar var. gelecek konusuna gelince... ben yakın zaman verenlere odaklanıyorum. onun dışındakiler çok uzak geliyor zman açısından. ama şu da bir gerçek. tıpkı geçmiş ve şu anı bildikleri gb. hakkımda yazdıkları gelecek senaryoları da hep aynı oluyo. sanki sözbirliği etmişlercesine. nitekim dün gittiğim nişantaşı symblo hande de, leyla da, cadde symbol levent de cafezade armağan da hep aynı geleceği söyledi. artık ne gerek var, nasılsa al birini vur ötekine diyorum aynı şeyleri duymaya niye para veriyorum diyorum ama işte önüne geçemiyorum. mesela şimdi de sıramda serhan var:18: yine burada gidenlerin oyuyla gitmeye karar verdim. bakalım o farklı mı çıkacak
Arkadaşlar geçmiş sorularıma cevap veren herkese teşekkürler.
Bu arada ben dün akşam Kadıköy Nostradamus Cafe' de Zeynep Hanıma fal baktırdım. Regl mişim öyleymişim diyorum çünkü oturur oturmaz söyledi ben de şok oldum eve gidince ilk günüm olduğunu anladım. Regl olunca karşımdakine bakamayabilirm ona göre öyle olmadığında gel dedi. Şimdiye ilişkin tespitleri mükemmeldi. Yalnız o da negatif şeyleri cafenin politikasından dolayı belki söyleyemiyordur diye düşünüyorum çünkü bana kötülük yaptığını düşündüğüm biri hakkında yapmamış dedi. Size negatif şeyleri de söylemiş miydi insanlarla alakalı? Ama kişilik analizleri vs... süperdi geleceğe dair pek bir şey söylemedi reglim bitince bir daha gitmeyi düşünüyorum. O zaman daha etraflıca anlatırım. Siz ne düşünüyorsunuz hakkında? Acaba evinde baktırsam daha negatif şeyleri de söyler mi?
ben de serhan hanım a gittim ama anlatıldıgı kadar iyi değildi.cok fazla yorum yapıyor gibi geldi bana.
Günaydın KK kızları.. Hande'yi sizlere öneren bendim. Kahvede oldukça iyidir. Ve bana dediği çok şey de çıkmıştır. Ayrıca buradaki referanslardan yola çıkarak dün Serhan Hanıma baktırdı. Evet çok iyi niyetli bir kadın ancak bence bizim baktırdığımız bir çok falcıya göre sanki daha ev hanımı gibi bir tarzı var. Ben pek beğenmedim. Ama bazı tespitleri doğru ancak gelecekle ilgili dedikleri bakalım zamanla belli olacak. Nostradamus Kadıköy için Zeynep önerilebilir. Olgu için de iyi diyenler var ancak çok kısa bakıyor.
Arkadaşlar geçmiş sorularıma cevap veren herkese teşekkürler.
Bu arada ben dün akşam Kadıköy Nostradamus Cafe' de Zeynep Hanıma fal baktırdım. Regl mişim öyleymişim diyorum çünkü oturur oturmaz söyledi ben de şok oldum eve gidince ilk günüm olduğunu anladım. Regl olunca karşımdakine bakamayabilirm ona göre öyle olmadığında gel dedi. Şimdiye ilişkin tespitleri mükemmeldi. Yalnız o da negatif şeyleri cafenin politikasından dolayı belki söyleyemiyordur diye düşünüyorum çünkü bana kötülük yaptığını düşündüğüm biri hakkında yapmamış dedi. Size negatif şeyleri de söylemiş miydi insanlarla alakalı? Ama kişilik analizleri vs... süperdi geleceğe dair pek bir şey söylemedi reglim bitince bir daha gitmeyi düşünüyorum. O zaman daha etraflıca anlatırım. Siz ne düşünüyorsunuz hakkında? Acaba evinde baktırsam daha negatif şeyleri de söyler mi?
Beylikdüzünde Şilgadan bahsediliyordu. Giden var mı acaba? Ve telefonu var mı?
özelden attım.iyi dileklerinize teşekkürler,umarım sizinde herşey istediğiniz gibi olur.sonucu bizimlede paylaşırsanız umutlarımız boşmu dolumu anlarız belki.iyi şanslar
biri mine diye birinden bahsetmişti, ama kim? :44: nostradamus damı çalışıyordu? hatta ona gittiğini falan yazmıştı..mine nerde çalışıor????..karıştırıyormuyum acaba.
kişiye göre değişiyor onun için deneğimimi paylaşıraken mahcup olmam inşallah diyorum.şimdi kızlar pendikte bir nurdoğan varmış medyum.hatta evinin önünde tabelası falan varmış vergi veren medyumlardan.seneler önce arkadaşım gitmiş ben böylesini görmedim ama izini kaybettim dedi. taşınmış falan. ben buldum salıya randevum var yalnız önceden tanıyan varmı. burdada önceki sayfalarda ondan çok bahsedilmiş ama kimse adresi teli bulamamış .bilen varsa anlatsın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?