• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istanbulda evlere yardimci.

Hımmm bu arada Canımcım

"Çalışıyorum ve çocuğum çok küçük ev işlerine ayıracak vaktim ve enerjim kalmıyor.."

demişsin AYNEN KATILIYORUM Yıllardır biz aynıyız, büyüselerde değişmiyor, aksine koşturmacan artıyor bitanem merak etme, ALLAH kolaylık versin bizlere inşallaha.s.

anadolu yakasından bahsedeyim bende.
sabah 9 da geliyor benim yarıdmcım ,koltukalr silincek,öutfak dolaplaı ,camlar,banyo ve tuvaletler ,bir de bütün ev baştan sona temzilenecek işte sil süpür ,toz al
sağolsun ,temiz ve akıllı yapığı işte bazen savsaklasada bana iş bırakmamak için akşam 7 yada 7,30 da olsa çalışır erken biterse erken gider ama bende pek sık alamıyorum.
ama o gittiğinde evin her kçşeisnden deterjan kokualrı geliyor.
elbette hatası olacak
düşünüyorum ben olsam sbahtan akiama kadar o işi yapamam bir günde.
hal geçmesin diye 70 ytl+ yol parasını veriyorum.çocukalrını bırakıp geliyro diye çocuğuna da çikolata vs.göndermeden içim rahat etmez.
allah yarım etisn çalışana da çalıştırana da

En doğrusunu düşünmüşsün canım, yüreğine sağlık. Onlarda mecbur olmasalar sabahtan akşama kolay değil onca işi yapmak değil mi? Benim yardımcım tanıdık; kızkardeşimin eşinin kardeşi. Paraya ihtiyacı olduğunu duydum, babaları çalışmıyor ve bu yüzden her hafta alıyorum 3 çocuğu var üçü de çok başarılı ama zorluklarla okutuyorlar Yoksa daha önce ayda bir kez tam gün alıyordum. Evdeki o temizlik kokusunun güzelliği ve onun bana benim ona yardımcı olmanın verdiği rahatlık için Allaha şükrediyorum. ufak tefek herkesin
eksiği gediği tabi ki oluyor ama hoşgörü herkes için değil mi? :1hug:

bazen diyorum allahım bana bol para ver de insanlara faydam olsun.
elim sıkışık olunca ancak büyük temzilikte çalışabiliyoruz yarımcı ile, daha rahat olsam ayda bir almam lazım.
bird ebenim mesai saatlerim uzun ,akşam 19,30 da evde oluyorum yemek felan derken geç oluyor sabah 7,30 da evden çıkıyorum.
c.tesi de çalışıyorum tüm gün.bir tek pazara herşey sığmıyor.
akşamları yapıyorum harap oluyorum.
yani hem kenime hem başkasına istiyorum.
ay ne bilim ya

[QUOTE="NightRose";3809299]Hayatım seni en iyi ben anlıyorum Bu işler çok zooor. herkese kapını açamazsın evine alamazsın Aynı şeyleri çoook yaşadım Bakıcılar temizlikçiler çok değiştirdim. Şimdi gelen bayanla diyologuna ve sana bağlı Ne istediğini söylüyorsun baştan. Ben işe gitmeden önce mesela bazen tüm camlar silinsin evi sil süpür banyo lavobasını tuvaletii yıka yeter diyorum Bazen de bugün salon balkon oturma odası camını sil evin genelini temizle küvet banyo fayansını yıkarsın bir daha ki haftada da odalar ve mutfak camını, küçük halıları silip evi genel temizlersin diyorum vs vs Yani tamamen dönüşümlü olarak tüm ağır işleri bir güne yüklemeden bölerek yapıyor Zaten genel temizliği ek olarakyapıyor ev silip, süpürme dediğin çok vakit almıyor. Önemli olan eli hızlı olsun. Karşıda olmasaydın söylerdim ama evin çok uzak canım. İnşallah yakınlarda iyi ve güvenilir birini bulursun. Seni ve bebişini öptüm, sevgiler.[/QUOTE]

Çok şanslısın cnm kendi düzenini kurmuşsun yardımcında bu düzene alışmış herkesin böyle birini bulması zor:( İşe gitmeden yapılması gereken işleri anlatıp gönül rahatlığıyla işe gitmek, akşam işten geldiğinde evi mis gibi temizlenmiş bulmak çok büyük rahatlık olsa gerek:)Bende Avrupa Yakasında birini bulsamda evdeki işim hafiflese..Çocuğumla daha fazla vakit geçirebilsem..Bende seni çok öptüm..Sevgilera.s.:1hug:

anadolu yakasından bahsedeyim bende.
sabah 9 da geliyor benim yarıdmcım ,koltukalr silincek,öutfak dolaplaı ,camlar,banyo ve tuvaletler ,bir de bütün ev baştan sona temzilenecek işte sil süpür ,toz al
sağolsun ,temiz ve akıllı yapığı işte bazen savsaklasada bana iş bırakmamak için akşam 7 yada 7,30 da olsa çalışır erken biterse erken gider ama bende pek sık alamıyorum.
ama o gittiğinde evin her kçşeisnden deterjan kokualrı geliyor.
elbette hatası olacak
düşünüyorum ben olsam sbahtan akiama kadar o işi yapamam bir günde.
hal geçmesin diye 70 ytl+ yol parasını veriyorum.çocukalrını bırakıp geliyro diye çocuğuna da çikolata vs.göndermeden içim rahat etmez.
allah yarım etisn çalışana da çalıştırana da

Çok haklısın canım bende 1 günde o kadar işi tek başıma yapamam:(
Bende çok sık alamam cnm anlaştığımız fiyata göre ya yarım gün 15 günde bir alırım veya tam gün ayda 1 kez alabilirim:((
Ev işleri çok nankör işler sürekli aynı döngü aynı işler:kızgın:
Allah hepimizin yardımcısı olsun..Sevgilera.s.

bazen diyorum allahım bana bol para ver de insanlara faydam olsun.
elim sıkışık olunca ancak büyük temzilikte çalışabiliyoruz yarımcı ile, daha rahat olsam ayda bir almam lazım.
bird ebenim mesai saatlerim uzun ,akşam 19,30 da evde oluyorum yemek felan derken geç oluyor sabah 7,30 da evden çıkıyorum.
c.tesi de çalışıyorum tüm gün.bir tek pazara herşey sığmıyor.
akşamları yapıyorum harap oluyorum.
yani hem kenime hem başkasına istiyorum.
ay ne bilim ya

Sweethome'cum sen iyi niyetinle dilediğin şeylere yakın zamanda kavuşursun inşallah, merak etme canım. Neden dersen ilk evlendiğim zamanlarımı hatırladım senin yazdıklarını okuduğumda, maddi manevi bayağı zordu Sonra zamanla iş,ev, çocuk Allahın izniyle herşey rayına giriyor. Allahta kalbinde kendisi ve çevresi için iyi niyetli kullarına yardım ediyor. Bu yüzden senin için hem kolaylıklar hem de gönlünden geçen güzel şeyleri kısa zamanda temin etmeni diliyorum. Bir de sanıyorum seninle muhasebeburosu sitesinin SMMM stajı forumlarında karşılaşmıştık, hatta sen kazanmıştın değil mi, negüzel. iyi kötü şeyler yaşanıyor hayatta, aslolan umut etmek ve Allah'tan güzel olanı bizim için hayırlısını dilemek, sonunda inşallah rahata huzura kavuşuluyor, sıkma oldu mu kendinia.s.

Son düzenleme:
[QUOTE="NightRose";3811453]Sweethome'cum sen iyi niyetinle dilediğin şeylere yakın zamanda kavuşursun inşallah, merak etme canım. Neden dersen ilk evlendiğim zamanlarımı hatırladım senin yazdıklarını okuduğumda, maddi manevi bayağı zordu Sonra zamanla iş,ev, çocuk Allahın izniyle herşey rayına giriyor. Allahta kalbinde kendisi ve çevresi için iyi niyetli kullarına yardım ediyor. Bu yüzden senin için hem kolaylıklar hem de gönlünden geçen güzel şeyleri kısa zamanda temin etmeni diliyorum. Bir de sanıyorum seninle muhasebeburosu sitesinin SMMM stajı forumlarında karşılaşmıştık, hatta sen kazanmıştın değil mi, negüzel. iyi kötü şeyler yaşanıyor hayatta, aslolan umut etmek ve Allah'tan güzel olanı bizim için hayırlısını dilemek, sonunda inşallah rahata huzura kavuşuluyor, sıkma oldu mu kendinia.s.[/QUOTE]

başka bir sitede smm staj forumunda karşılaşmış olabiliriz dedin .ama ben bir ara bir foruma üye olmuştum evet kazandım ama sınavı oradaki rumuzum tamamı ile farklı idi.
valla medyumsun galiba canım sen benim ben olduğumu bilecek merak ettim.
işin ben seni tam olarka hatırlamadım :)))):asigim: :1no2:

başka bir sitede smm staj forumunda karşılaşmış olabiliriz dedin .ama ben bir ara bir foruma üye olmuştum evet kazandım ama sınavı oradaki rumuzum tamamı ile farklı idi.
valla medyumsun galiba canım sen benim ben olduğumu bilecek merak ettim.
işin ben seni tam olarka hatırlamadım :)))):asigim: :1no2:

Belki de başkasıyla karıştırdım Sınava girip kazanan bir arkadaş vardı da forumda.. Ben bir holdingte mali işler bölümünde mali analiz ve raporlama yapıyorum Bir yandan da koşturmaktan doğru düzgün ders çalışamadığım için SMMM Staja başlama sınavını kazanamıyorum Tabi mali müşavirlik belgemi de alamadım bir türlü:(((

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, çalışan bir bayan olarak ben de ev işlerine birtürlü yetişemiyorum.
Dönem dönem 2-3 yardımcıyla çalıştım fakat memnun kalmadım. Herkes bir değil tabii, biri üst komşumda temizlik yaparken birkaç çok değerli olmayan ama özel eşyaları alırken yakalandı. Bir diğerinin temizliğini beğenmedim, sözde herşeyi yapıyordu ama hepsi yarım yamalak.
Diğeri ise çok yavaştı ve neredeyse elşinden bezi alıp ben yapmak istiyordum. Yavaşlığı fenalık geçirtecek kadardı, doğal olarak da 9da başlayıp 6 ya kadar ancak camları silip yerleri süpürebiliyordu.

Yeni bir yardımcı arıyorum 15 günde bir almayı düşünüyorum ama ancak 50YTL verebilirim. Daha fazlası bütçemi sarsar. 15 gündebir de çok kirlenmeyeceği için işi 2. gelişte daha kolay olacaktır.

Merhaba arkadaşlar, çalışan bir bayan olarak ben de ev işlerine birtürlü yetişemiyorum.
Dönem dönem 2-3 yardımcıyla çalıştım fakat memnun kalmadım. Herkes bir değil tabii, biri üst komşumda temizlik yaparken birkaç çok değerli olmayan ama özel eşyaları alırken yakalandı. Bir diğerinin temizliğini beğenmedim, sözde herşeyi yapıyordu ama hepsi yarım yamalak.
Diğeri ise çok yavaştı ve neredeyse elşinden bezi alıp ben yapmak istiyordum. Yavaşlığı fenalık geçirtecek kadardı, doğal olarak da 9da başlayıp 6 ya kadar ancak camları silip yerleri süpürebiliyordu.

Yeni bir yardımcı arıyorum 15 günde bir almayı düşünüyorum ama ancak 50YTL verebilirim. Daha fazlası bütçemi sarsar. 15 gündebir de çok kirlenmeyeceği için işi 2. gelişte daha kolay olacaktır.

bende arıyorum cnm..en son geçen gün temizlik şirketlerine baktım netten.bi yerle konuştum 2 kişi geliyolarmış temizliğe kendi temizlik malzemeleriyle beraber hatta yemekleriyle beraber sen yemek hazırlamak zorunda kalmıyosun gelen kişilere...biri camları silerken diğeri kalan işleri yapacakmış..mutfak dolaplarının içleri,banyo fayansları..vs.temizliyorlarmış..(Bazı kadınlar dolap içlerini silmiyor)..09:00-17:00 arası çalışıyolar..kredi kartı geçiyor..110 m2 ye kadar 100 liraymış fiyatı..ayın 20 sine randevulaştık bakalım umarım istediğim sonucu alırım..Yardımcı bayan bulamadığım için bu firmayla anlaştım malum bayram yaklaşıyor evin temizlenmesi lazım..Sende eli çabuk,temiz titiz bi bayan bulabilirsen haber verirmisin bende senin dediğin rakama 15 günde 1 bayan almayı düşünüyorum..a.s.

bu arada konuyu açan arkadaş yanlış anlamasın yazılanlara cvp vermediği için farklı bi yerden bahsettim

Çok şanslısın cnm kendi düzenini kurmuşsun yardımcında bu düzene alışmış herkesin böyle birini bulması zor:( İşe gitmeden yapılması gereken işleri anlatıp gönül rahatlığıyla işe gitmek, akşam işten geldiğinde evi mis gibi temizlenmiş bulmak çok büyük rahatlık olsa gerek:)Bende Avrupa Yakasında birini bulsamda evdeki işim hafiflese..Çocuğumla daha fazla vakit geçirebilsem..Bende seni çok öptüm..Sevgilera.s.:1hug:

özel mesajla bana ulaşırsanız sevinirim iş arıyorum

arkadaşlar benimde temizlik işine çok ihtiyacım war ayrıca güzel ütüde yaparım ihtiyacınız olursa bana mesaj atın çook sewinirim

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim 0539 347 06 21 ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...

Back