- 20 Haziran 2008
- 1.852
- 88
- 688
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anadolu yakasından bahsedeyim bende.
sabah 9 da geliyor benim yarıdmcım ,koltukalr silincek,öutfak dolaplaı ,camlar,banyo ve tuvaletler ,bir de bütün ev baştan sona temzilenecek işte sil süpür ,toz al
sağolsun ,temiz ve akıllı yapığı işte bazen savsaklasada bana iş bırakmamak için akşam 7 yada 7,30 da olsa çalışır erken biterse erken gider ama bende pek sık alamıyorum.
ama o gittiğinde evin her kçşeisnden deterjan kokualrı geliyor.
elbette hatası olacak
düşünüyorum ben olsam sbahtan akiama kadar o işi yapamam bir günde.
hal geçmesin diye 70 ytl+ yol parasını veriyorum.çocukalrını bırakıp geliyro diye çocuğuna da çikolata vs.göndermeden içim rahat etmez.
allah yarım etisn çalışana da çalıştırana da
anadolu yakasından bahsedeyim bende.
sabah 9 da geliyor benim yarıdmcım ,koltukalr silincek,öutfak dolaplaı ,camlar,banyo ve tuvaletler ,bir de bütün ev baştan sona temzilenecek işte sil süpür ,toz al
sağolsun ,temiz ve akıllı yapığı işte bazen savsaklasada bana iş bırakmamak için akşam 7 yada 7,30 da olsa çalışır erken biterse erken gider ama bende pek sık alamıyorum.
ama o gittiğinde evin her kçşeisnden deterjan kokualrı geliyor.
elbette hatası olacak
düşünüyorum ben olsam sbahtan akiama kadar o işi yapamam bir günde.
hal geçmesin diye 70 ytl+ yol parasını veriyorum.çocukalrını bırakıp geliyro diye çocuğuna da çikolata vs.göndermeden içim rahat etmez.
allah yarım etisn çalışana da çalıştırana da
bazen diyorum allahım bana bol para ver de insanlara faydam olsun.
elim sıkışık olunca ancak büyük temzilikte çalışabiliyoruz yarımcı ile, daha rahat olsam ayda bir almam lazım.
bird ebenim mesai saatlerim uzun ,akşam 19,30 da evde oluyorum yemek felan derken geç oluyor sabah 7,30 da evden çıkıyorum.
c.tesi de çalışıyorum tüm gün.bir tek pazara herşey sığmıyor.
akşamları yapıyorum harap oluyorum.
yani hem kenime hem başkasına istiyorum.
ay ne bilim ya
başka bir sitede smm staj forumunda karşılaşmış olabiliriz dedin .ama ben bir ara bir foruma üye olmuştum evet kazandım ama sınavı oradaki rumuzum tamamı ile farklı idi.
valla medyumsun galiba canım sen benim ben olduğumu bilecek merak ettim.
işin ben seni tam olarka hatırlamadım :)))):asigim: :1no2:
Merhaba arkadaşlar, çalışan bir bayan olarak ben de ev işlerine birtürlü yetişemiyorum.
Dönem dönem 2-3 yardımcıyla çalıştım fakat memnun kalmadım. Herkes bir değil tabii, biri üst komşumda temizlik yaparken birkaç çok değerli olmayan ama özel eşyaları alırken yakalandı. Bir diğerinin temizliğini beğenmedim, sözde herşeyi yapıyordu ama hepsi yarım yamalak.
Diğeri ise çok yavaştı ve neredeyse elşinden bezi alıp ben yapmak istiyordum. Yavaşlığı fenalık geçirtecek kadardı, doğal olarak da 9da başlayıp 6 ya kadar ancak camları silip yerleri süpürebiliyordu.
Yeni bir yardımcı arıyorum 15 günde bir almayı düşünüyorum ama ancak 50YTL verebilirim. Daha fazlası bütçemi sarsar. 15 gündebir de çok kirlenmeyeceği için işi 2. gelişte daha kolay olacaktır.
Çok şanslısın cnm kendi düzenini kurmuşsun yardımcında bu düzene alışmış herkesin böyle birini bulması zor İşe gitmeden yapılması gereken işleri anlatıp gönül rahatlığıyla işe gitmek, akşam işten geldiğinde evi mis gibi temizlenmiş bulmak çok büyük rahatlık olsa gerek:)Bende Avrupa Yakasında birini bulsamda evdeki işim hafiflese..Çocuğumla daha fazla vakit geçirebilsem..Bende seni çok öptüm..Sevgilera.s.:1hug: