• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istanbulda evlere yardimci.

limbi33

Pembe prensesim
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
124
0
96
İstanbul
Merhaba Istanbullu arkadaslar.Cocugunuza bakici veya evde temizlik için yardimci ariyosaniz,bir bayan evlere gider.Bayan 40 yasinda,duzgun ve temiz biri.

şişli bizim eve 1 otobüsle ..
ben eve hiç yardımcı getirmedim
fiyatlar konusunda hiç bir bilgim yok
evlere temizliğe giderken neye göre fiyat veriliyor?

Bayan sabah 9 dan,akşam 5e kadar çalişacak.80 YTL.
8 saat çalişacak,ve saati 10 YTLe geliyor.Bu şekilde hesaplaniyora.s

hım anladım saatine göre yani
erken biterse? mesela saat 3 te bitti 60 ytl mi olur?

Bayan sabah 9 dan,akşam 5e kadar çalişacak.80 YTL.
8 saat çalişacak,ve saati 10 YTLe geliyor.Bu şekilde hesaplaniyora.s

bende daha önce almamıştım doğum yapacağıma yakın şubat ayında bizim şubenin temizliğini yapan arkadaşı çağırdım sabah 10 da başladı, bir oda bi salon bizim ev giriş kat. 5 tane cam sildi koltukları sildi akşam oldu ben gidiyorum dedi paraya ihtiyacı olduğu için nasıl olsa sana temizliğe gelicem diyip parasınıda önceden almıştı saat 5 te çıktı gitti 5 cama 60 ytl ödemiş oldum. ne banyo ne mutfak fayansları camları bana kaldı karnım burnumda o akşam temizlik yaptım.

sende bankacısın aklında bulunsun çevreden temizliği ve el çabukluğu konusunda tavsiye edilen biri olsun, başında biri olup onu yönlendirsin ve parayı en son ver. tabiki herkes böyle değildir işini iyi yapanlar başka ama yinede tedbirli olmak lazım :)

Son düzenleme:
bende daha önce almamıştım doğum yapacağıma yakın şubat ayında bizim şubenin temizliğini yapan arkadaşı çağırdım sabah 10 da başladı, bir oda bi salon bizim ev giriş kat. 5 tane cam sildi koltukları sildi akşam oldu ben gidiyorum dedi paraya ihtiyacı olduğu için nasıl olsa sana temizliğe gelicem diyip parasınıda önceden almıştı saat 5 te çıktı gitti 5 cama 60 ytl ödemiş oldum. ne banyo ne mutfak fayansları camları bana kaldı karnım burnumda o akşam temizlik yaptım.

sende bankacısın aklında bulunsun çevreden temizliği ve el çabukluğu konusunda tavsiye edilen biri olsun, başında biri olup onu yönlendirsin ve parayı en son ver. tabiki herkes böyle değildir işini iyi yapanlar başka ama yinede tedbirli olmak lazım :)

Şekerim,hem bano,hem mutfak,hem camlar,her şey içinde.Tabii 5 kadar banyonun ve mutfagin fayanslari,belki yetişemez.Ama bir dahaki gelişte yapar.Zaten konuşacaniz zaman,bonlari da belirtirsiniz,tam olarak ne istiyosunuz.

cnm bizim ev şişliye yakın 1 otobüs..bende evimde bayram temizliği yapılsın istiyorum..Mutfak dolapları,Banyo,mobilyalar,camlar kısacası evin dip köşe temizlenmesi lazım..Ev fazla büyük değil..Annenle konuş istersen fiyatta indirim yapabilirse anlaşabilirsek ayda 1 kez bize gelebilir..Sevgilera.s.

Arkadaşlar Anadolu Yakasında nadiren 60 genelde 70 YTL Bunun içine Evi silip süpürme Banyoyu fayansları temizleme, Tüm camları silme, Mutfak dolaplarını silme(içini silme, yerleştirme değil), zaman kalırsa toz alma birkaç halı veya koltuk silme olabilir ama genelde 6'ya kadar çalışıp bunlara zaman kalmıyor. Yarım gün genel temizlik için 30-35 YTL Fakat yarım günü her hafta veya onbeşte bir alırsan kabul ediyorlar. Ben her ikisinde de kahvaltı ve öğle yemeği veriyorum tabii. Önemli olan titiz ve düzenli olması, elinin hızlı olması. Zaten memnunsanız hiç bırakmayın derim.

Son düzenleme:
[QUOTE="NightRose";3808999]Arkadaşlar Anadolu Yakasında nadiren 60 genelde 70 YTL Bunun içine Evi silip süpürme Banyoyu fayansları temizleme, Tüm camları silme, Mutfak dolaplarını silme(içini silme, yerleştirme değil), zaman kalırsa toz alma birkaç halı veya koltuk silme olabilir ama genelde 6'ya kadar çalışıp bunlara zaman kalmıyor. Yarım gün genel temizlik için 30-35 YTL(genel temizlik) Fakat yarım günü her hafta veya onbeşte bir alırsan kabul ediyorlar. Bilginize.[/QUOTE]

yarım gün genel temizlikten kastın nedir anlamadım arkadaşım:uhm:yani ayda 2 kez gelip yine evin tüm işinimi yapıyor:uhm:

Kimisi 15'te bir tam gün 70'YTL'ye alıyor Ben her hafta alıyorum 35 YTL veriyorum Tabi evin her işini yapmıyor dönüşümlü olarak benim söylediklerimi yapıyor. Mesala geçen Cuma genel temizlik yaptı Tüm evi sildi süpürdü banyo küvetini lavobayı tuvaleti temizledi 4 cam sildi Mutfağı topladı, fırını sildi halısını sildi girişteki halıyı sildi toz aldı Ondan önceki hafta diğer zor olan büyük 3 camı sildi yeri silip süpürdü toz aldı(Toz derken öyle vitrin içleri değil ıncık cıkcık dolu elletmiyorum açıktaki yerlerin örtülerini kaldırıp siliyor) antredeki halıları sildi banyo fayanslarını yıkadı +küveti vs. yıkadı. Sabah 08,30 geliyor 09,30'a doğru başlıyor kahvaltı yapıp, 13,30'da gidiyor. Eli hızlı ve temiz bir insan Allaha şükür.

Son düzenleme:
yanlış ifade ettim sanırım..ilk gelişinde cam siliyorsa 2.gelişinde farklı 1 iş yapıyor değilmi??

Ben 1 kez evime yardımcı aldım arkadaşımın annesiydi sabah 10:30 da geldi akşam 4,5 da gitti:(( doğru düzgün iş yapmadı o gittikten sonra temziliği yine ben yaptım:kızgın:
Çalışıyorum ve çocuğum çok küçük ev işlerine ayıracak vaktim ve enerjim kalmıyor..
Temizliğe yardımcı bayan almak istiyorum..Eli çabuk,titiz,güvenilir biri olsun istiyorum..

yanlış ifade ettim sanırım..ilk gelişinde cam siliyorsa 2.gelişinde farklı 1 iş yapıyor değilmi??

Ben 1 kez evime yardımcı aldım arkadaşımın annesiydi sabah 10:30 da geldi akşam 4,5 da gitti:(( doğru düzgün iş yapmadı o gittikten sonra temziliği yine ben yaptım:kızgın:
Çalışıyorum ve çocuğum çok küçük ev işlerine ayıracak vaktim ve enerjim kalmıyor..
Temizliğe yardımcı bayan almak istiyorum..Eli çabuk,titiz,güvenilir biri olsun istiyorum..

Hayatım seni en iyi ben anlıyorum Bu işler çok zooor. herkese kapını açamazsın evine alamazsın Aynı şeyleri çoook yaşadım Bakıcılar temizlikçiler çok değiştirdim. Şimdi gelen bayanla diyologuna ve sana bağlı Ne istediğini söylüyorsun baştan. Ben işe gitmeden önce mesela bazen tüm camlar silinsin evi sil süpür banyo lavobasını tuvaletii yıka yeter diyorum Bazen de bugün salon balkon oturma odası camını sil evin genelini temizle küvet banyo fayansını yıkarsın bir daha ki haftada da odalar ve mutfak camını, küçük halıları silip evi genel temizlersin diyorum vs vs Yani tamamen dönüşümlü olarak tüm ağır işleri bir güne yüklemeden bölerek yapıyor Zaten genel temizliği ek olarakyapıyor ev silip, süpürme dediğin çok vakit almıyor. Önemli olan eli hızlı olsun. Karşıda olmasaydın söylerdim ama evin çok uzak canım. İnşallah yakınlarda iyi ve güvenilir birini bulursun. Seni ve bebişini öptüm, sevgiler.

anadolu yakasından bahsedeyim bende.
sabah 9 da geliyor benim yarıdmcım ,koltukalr silincek,öutfak dolaplaı ,camlar,banyo ve tuvaletler ,bir de bütün ev baştan sona temzilenecek işte sil süpür ,toz al
sağolsun ,temiz ve akıllı yapığı işte bazen savsaklasada bana iş bırakmamak için akşam 7 yada 7,30 da olsa çalışır erken biterse erken gider ama bende pek sık alamıyorum.
ama o gittiğinde evin her kçşeisnden deterjan kokualrı geliyor.
elbette hatası olacak
düşünüyorum ben olsam sbahtan akiama kadar o işi yapamam bir günde.
hal geçmesin diye 70 ytl+ yol parasını veriyorum.çocukalrını bırakıp geliyro diye çocuğuna da çikolata vs.göndermeden içim rahat etmez.
allah yarım etisn çalışana da çalıştırana da

Back