Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ok aklimda olsun...nerde ikamet ediyorsunuz?
Şişlide oturuyoruz,şekerima.s
şişli bizim eve 1 otobüsle ..
ben eve hiç yardımcı getirmedim
fiyatlar konusunda hiç bir bilgim yok
evlere temizliğe giderken neye göre fiyat veriliyor?
Bayan sabah 9 dan,akşam 5e kadar çalişacak.80 YTL.
8 saat çalişacak,ve saati 10 YTLe geliyor.Bu şekilde hesaplaniyora.s
hım anladım saatine göre yani
erken biterse? mesela saat 3 te bitti 60 ytl mi olur?
Bayan sabah 9 dan,akşam 5e kadar çalişacak.80 YTL.
8 saat çalişacak,ve saati 10 YTLe geliyor.Bu şekilde hesaplaniyora.s
hım anladım saatine göre yani
erken biterse? mesela saat 3 te bitti 60 ytl mi olur?
Saate gore çalişmicagi için 9 den 5 e kadar çalişacak.Yani,yine 8 saat.
Kk ya indirim yaparmi
gerçi zor iş ama bizde kolay kazanmiyoruz
bende daha önce almamıştım doğum yapacağıma yakın şubat ayında bizim şubenin temizliğini yapan arkadaşı çağırdım sabah 10 da başladı, bir oda bi salon bizim ev giriş kat. 5 tane cam sildi koltukları sildi akşam oldu ben gidiyorum dedi paraya ihtiyacı olduğu için nasıl olsa sana temizliğe gelicem diyip parasınıda önceden almıştı saat 5 te çıktı gitti 5 cama 60 ytl ödemiş oldum. ne banyo ne mutfak fayansları camları bana kaldı karnım burnumda o akşam temizlik yaptım.
sende bankacısın aklında bulunsun çevreden temizliği ve el çabukluğu konusunda tavsiye edilen biri olsun, başında biri olup onu yönlendirsin ve parayı en son ver. tabiki herkes böyle değildir işini iyi yapanlar başka ama yinede tedbirli olmak lazım :)
yanlış ifade ettim sanırım..ilk gelişinde cam siliyorsa 2.gelişinde farklı 1 iş yapıyor değilmi??
Ben 1 kez evime yardımcı aldım arkadaşımın annesiydi sabah 10:30 da geldi akşam 4,5 da gitti( doğru düzgün iş yapmadı o gittikten sonra temziliği yine ben yaptım
Çalışıyorum ve çocuğum çok küçük ev işlerine ayıracak vaktim ve enerjim kalmıyor..
Temizliğe yardımcı bayan almak istiyorum..Eli çabuk,titiz,güvenilir biri olsun istiyorum..