İstanbul'da (Avrupa Yakası) Doğum için hastane ve doktor önerilerisi 2014

Peki kucukcekmeceden ulasimin rahat olabilecegi onerebileceginiz bir doktor var mi?

teşekkür ederim size de. evet bana da yeşim hanımı önerdiler, 10 ocak a kadar randevuları doluymuş sonrasında gidip görüşmek istiyorum.
yeşim hanım çok dolu arkadaşlarr bir kere tuttursanız bile bir daha randevu sıkıntı oalcak bense ayse ekin kara ya gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim güler yüzlü ve samimi :)

canım hangi dr gidiyorsun ben ilk doğumumu orda yeşim hanıma yaptım çokta memnun kaldım hastaneden hemşirelerden ama 30 haftalığım şimdi yeşim hanım çok yoğun o hastanede başka dr arıyom
canım eyşe ekin kara ya idiyorum ben ve çok memnunum tavsiye derimm :)

çok teşekkür ederim. Bana da Yeşim hanımı önerdiler, ondan randevu almaya çalışacağım ama 10 ocak 'a kadar randevuları doluymuş bakalım :)
yeşim hanımın sekreteri deftere not alıyor bir hafta öne aradım bana 20 ocağa gün verdi tekrar ara derimm

canım ben daha 3 aylık oldum ve henüz bu konuları konumadık 9 ocakta gideceğim sanırım bir bilgim olur dr bilmem ama normal doğum taraftarıyım yine de hayırlısı olsun tabiki

Selam bugün. ayşe. ekin kara ya gittim ve gerçekten memnun kaldım sizlere 2015 fiyatlarını aldım normal doğum sgk lı 500+özel oda 50 +lab paket125=675 sezeryan
750+100+150=1000 tl imiş hastane yenilenmiş muayene 50 tl kan idrar testi yaptıtdım 20 tl verdim.

Ha
hangi hastane ve nerde? Canım

selamlar, doktor doguma giriyor mu ve normal dogum taraftari mi acaba ?

Merhabalar Bende Rabbim kısmet ederse Haziran Ayında doğum yapacağım. Şu an Bahçelievlerde oturuyorum fakat Mart ayında Büyük Çekmece'ye taşınacağım. Bende o taraflarda hastane araştırıyorum. Karar kıldığınız bir hastane ve doktor var mı? Büyükçekmece, Beylikdüzü tarafında

Bu hastanede ayrıntılı ultrason varmı canım bilgin varmı

Gaziosmanpaşa duygu hastanesi . Benim 2. GebeliğiM ve sezaryan olacağım için hep onun üzerine konuştuk ama dr normal doğum yanlısı takibi
Benim dr yenibosnada ama arkadaşım için sordum canım ama onada ters bağcılar bölgesi için bi dr lazım

Bende kucukcekmece avcilar civarinda arayis icerisindeyim avcilar hospital haricinde tavsiyelere ihtiyacim var kizlar..

Benim dr yenibosnada ama arkadaşım için sordum canım ama onada ters bağcılar bölgesi için bi dr lazım
merhaba bagcilar da medicine hospital var dr tuba acet tavsiye edebilirim bana uzak oldugu icin ben gidemedim. ya da medipol var sgk anlasmali fiyatlari uygun orda da ebru hanim var.

Ben bahcelievler medicanaya gidiyorum kizlar buralarda bulamadim (k.cekmecede oturuyorum ) avcilar hospital a gittim 2-3 kez ama dr dan memnun kalmadim hastane guzel gorunuyordu.. simdi de doktordan memnunum ama hastane daha iyi olabilirdi diyorum tam sooyle istedigimiz gibi bi yer bulamicakmiyiz acaba

Arkadaslar Ozel Gaziosmanpasa hastanesinde dogum yapan var mi yakin zamanda?

selam canım TheFollowing biz doğum için doktorumuzun yönlendirmesiyle avcılar anadolu hastanesine
gidicez inşallah diğer bütün hastaneleri araştırmıştık bize en uygun olan yer burası umarım sorunsuz bir şekilde yavrularımızı kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…