• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da (Avrupa Yakası) Doğum için hastane ve doktor önerilerisi 2014

Ben femara ve ovitrelle iğneyle ikinci ayımda hamile kaldım doktorum selda yüzer erkoç çok samimi ve içten insana güven veriyor ve devamlı takip ediyor kesinlikle tavsiye ederim

bende avrupa yakasinda hastane ve doktor ariyorum. suanda floance night hastanesin cok iyi bir doktorum var ancakn dogum fiyati cok yuksek okdugu icin degistirmeyi dusunuyorum, sultangaziye yakin bildiginiz ya da tecrube ettiginiz ve doguma da kendi giren bir doktor ve hastane tavsiyeniz varsa paylasir misiniz? medipole baktim bende bu arada ama normal dogum olacak ise sizi takip eden doktor doguma giremeyebilirmis bu sebeple onu eledim.

Merhaba,
Şişli civarı doğum ücreti araştırması yaptım merak edenler için paylaşmak istedim:
(benim anadolu sigorta özel sağlık sigortam var, fiyatlar ona göre biraz indirimli)
  • Acıbadem Fulya : Normal: 8352, epidural normal:10.499, sezeryan: 11.670, epidural sezeryan: 12.331 TL
Doçent veya profesör olursa normal: 10.464 ,epidural normal:12.611, sezeryan: 13.590, epidural sezeryan 14.251 TL
  • Amerikan Hastanesi: (sadece sezeryanı sordum) Epidural sezeryan 12.562, doktoru sen getirirsen 7250 TL, genel anestezi sezeryan 12.362 doktoru kendin getirirsen 7050 TL
  • Florence Nightingale: Normal doğum: 4374, sezeryan 5103 TL
  • Memorial: Normal: 5103 TL + 730 TL bebek paketi +972 TL epidural farkı; sezeryan 6805 TL + 730 TL bebek paketi

Merhaba,
Ne yazık ki uzak kalıyor :/ Ben Avcılar hospital'a gidiyorum şuanda. Beylikdüzündeyim. Doğum iyi bir yerde iyi bir doktorla olsun istiyorum ama, o gün geldiğinde evden planlı mı çıkılacak yoksa apar topar mı çıkmak gerekecek hiç bir fikrim olmadığı için... Yani ne olur ne olmaz diyerek yakında olması daha sağlıklı olacak sanırım.
Merhaba, kadın doğumcunuz kim?? Ben 2003 yılında avcılar hopsital'da doğum yaptım bebeğimin makatı yokmuş onu bile fark etmediler ilk bebek muayenesini yaptıklarında... Birsürü şey yaşadım.

merhaba, banada duygu hast. dr yesim hanimi onerdiler. merak ettigim sey genelde ozel hast. sezeryan tercih ettikleri ve hatta son dk bir bahane ile mecbur biraktiklari yonunde. duygu hast nesinde durum nasil.

Merhaba, florance genel olarak çok iyi hastane ancak çok pahalı bugun detaylı ultrasona girdim. Özel sigortam olmasına rağmen 500 ₺ ödedim. Doğum fiyatları konusunda da sgk anlaşma olmadığı için çok yüksek fiyatları var. Kucukkoy duygu ve medicalpark sultangazi hast. Bilen varsa yazarsa çok sevinirim.

Merhaba, florance genel olarak çok iyi hastane ancak çok pahalı bugun detaylı ultrasona girdim. Özel sigortam olmasına rağmen 500 ₺ ödedim. Doğum fiyatları konusunda da sgk anlaşma olmadığı için çok yüksek fiyatları var. Kucukkoy duygu ve medicalpark sultangazi hast. Bilen varsa yazarsa çok sevinirim.
Ben duyguyu ayin hanima gidiyorum bir sıkıntı yaşamadım şimdilik ama hala kararsızm bende ama hiç kötü yorum duymadım

Canim fiyatlari ogrendim ssk normal dogum 500.tl 1 gece yatis 50 tl sezeyan 750 tl yatak 100 tl
canım hangi dr gidiyorsun ben ilk doğumumu orda yeşim hanıma yaptım çokta memnun kaldım hastaneden hemşirelerden ama 30 haftalığım şimdi yeşim hanım çok yoğun o hastanede başka dr arıyom

merhaba, banada duygu hast. dr yesim hanimi onerdiler. merak ettigim sey genelde ozel hast. sezeryan tercih ettikleri ve hatta son dk bir bahane ile mecbur biraktiklari yonunde. duygu hast nesinde durum nasil.
Ben ilk doğumumu yeşim hanıma yaptım. sezeyanla iki dr aynı anda gittim ikisininde görüşü sezeryandı 39+4 te bebek tersti ve doğum kanalına yerleşmemişti. yeşim hanım bekleme taraftarı oldu hep. Anne ve bebeğin sağlığı önemli onun için

Ben duyguyu ayin hanima gidiyorum bir sıkıntı yaşamadım şimdilik ama hala kararsızm bende ama hiç kötü yorum duymadım

çok teşekkür ederim. Bana da Yeşim hanımı önerdiler, ondan randevu almaya çalışacağım ama 10 ocak 'a kadar randevuları doluymuş bakalım :)

Ben ilk doğumumu yeşim hanıma yaptım. sezeyanla iki dr aynı anda gittim ikisininde görüşü sezeryandı 39+4 te bebek tersti ve doğum kanalına yerleşmemişti. yeşim hanım bekleme taraftarı oldu hep. Anne ve bebeğin sağlığı önemli onun için

teşekkür ederim size de. evet bana da yeşim hanımı önerdiler, 10 ocak a kadar randevuları doluymuş sonrasında gidip görüşmek istiyorum.

Back