• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da (Avrupa Yakası) Doğum için hastane ve doktor önerilerisi 2014

zor dimi ? beni bile şimdiden zorlamaya başladı 10 kilodan fazla aldım nefes almak zorlaşıyor, bide mide yanmam çok fazla var onun dışında çok şükür iyiyim ama daha çok zamanım var dikkat etmem gerek
senin 10 kilo
benim 15 kilo oldu şimdiden
üstelik çok az yiyorum yürüyüş yapıyorum.
ilaçları bıraksam kilo almam ama kullanmaya mecburum
riskli bi dönem çünkü
ama doktor 20yi geçmez dedi

Merhaba guzel anne adaylari bende avrupa yakasinda leventte oturuyorum dr arayisindayim turkiye hastanesini dusunuyorum ama yorumlara bakinca dr ile ilgili cogu kotu yorum okuyorum kafam karisti giden memnun kalan varmi acaba

Son düzenleme:
Merhabalar.8.
Haftadan beri Türkiye Hastanesine Figen Hn'ma gidiyorum.Ben çok memnun kaldım.Hatta doktorumda bebek beklediği için geçen hafta ayrılmak zorunda kaldı.Şimdi ayın birinde Özge Hanıma gidicem.Artık çok zamanım kalmadı.Hastanede yeni doğan yoğun bakımı mevcut.Odalarını gezdim.Geniş odalar fiyat farkı ödenerek rezerve ediliyor.Bizim tercihimiz bu doğrultuda olucak.Sağlık güvenceniz varsa 80 TL muayene ücreti ödüyorsunuz.Sizlere de hayırlı olsun.

Gaziosmanpasa Safak Hastanesine giden var mi? Muayene ve dogum ucretini bilen ? :(

Ben subat ayinda gop duygu hastanesinde sezeryan ile doğum yaptim doktorum ayse ekin kara hanimdi memnundum guzeldi zaten ilk dogumumdu o yuzden kiyaslayamam ama bebegimi kucagima saglikla aldim cok şükür darisi bekleyenlerin basina

Ben subat ayinda gop duygu hastanesinde sezeryan ile doğum yaptim doktorum ayse ekin kara hanimdi memnundum guzeldi zaten ilk dogumumdu o yuzden kiyaslayamam ama bebegimi kucagima saglikla aldim cok şükür darisi bekleyenlerin basina

Merhabalar, Allah bagislasin yavrunuzu :) Duyguyu cok kalabalik diye duydum cok zor sira geliyormus cok ilgilenilemiyormuz. Siz ne dersiniz?

Aynen :)

Merhabalar, Allah bagislasin yavrunuzu :) Duyguyu cok kalabalik diye duydum cok zor sira geliyormus cok ilgilenilemiyormuz. Siz ne dersiniz?
Merhaba ben yasal sureme kadar calistim dolayisi ile haftasonlari gittim mecburen en fazla 30 40 dk beklemisimdir diye hatirliyorum oradaki asistanlara yogunluk saatlerini sorarsaniz ona gore erken yada ogleden sonra gidersiniz ben hep sabah gittim 9 basliyorsa muayene 8.30 da oradaydim mesela asya hastanesindeki erkek doktoruda iyi diyorlar duygu kalabalik dersen onuda dene derim

doğum ücreti ne kadardı

Back