İstanbul'da (Avrupa Yakası) Doğum için hastane ve doktor önerilerisi 2014

Anneyiz tabi herşeyin en iyisi olsun istiyoruz bebeklerimiz güvende olsun istiyoruz onun için en iyi hastane olsun diyoruz ama Medicana 6000 TL'den açıyor kapıyı sadece sezeryan için bana çok fazla geldi. Başka birkaç hastane var görüştüğümüz onlar 700 falan diyorlar e bunlarda özel hastane insanın kafası karışıyor ortasını bulamadım gitti (((

Haklisin tabi canim ama 6.000 falan cok geliyor bana acibadem de 8.000 civari imis hastanelerin adi var diye fiyatlari şişiriyorlar
Avcilar anadoluda normal 450 sezeryan 650 imis ben doktorumuz onerdi diye oraya gidicem inşallah
Yakin cevrede kolan ve medilife var ikisine de gitmek istemiyorum

kizlar sariyer bolgesinda sadece kadin olan islami hastaneler varmi
Sarıyer'de doğru düzgün gidecek hastane yok ki.. Gültepede avicenna hastanesinde 3 tane bayan doktor var. 2 tanesi tesettürlü. Ben gitmiyorum ama giden doğum yapan arkadaşlarım var, memnunlar. Araştırın isterseniz.

Selam öncelikle ben de Sarıyer'de oturuyorum 25 haftalık gebeyim ve şu hastane olayları Yüzünden Sarıyer'den nefret ettim diyebilirim avicennaya da gittim bi arkadaşım orada doğum yapmıştı bir hafta arayla muayene fiyatlarına iki kez zam geldi en son Kasım sonunda gittim ve Yılbaşından sonra yine zam geleceğini öğrendim sonuçta anladım ki özel hastane tam bir gereksizlik ha tamam acibadem,Florance ni. Vs bunlar özel hastane ama ufak tefek hastanelere gitmeyin ben öyle yapıcam şu an Haseki eğitim araştırma hastanesinde Dr Derya Sivri Aydın a kontrollere gidiyorum çok sevecen biri ne sorsam bıkmadan cevaplıyor ayrıca gebe eğitim hemşiresi var tamam biraz uzak ama sonuçta illa ki bi arabayla gidilecek doğuma tertemiz yeni bina yapılmış avicenna dan 10 kat güzel ilgileniyorlar ayrıca erkekler ortada fazla dolaşmıyor Derya hanım nereye gitse peşindeyim bundan sonra gidin devlet hastanelerine doğum sırasında oluşabilecek komplikasyonlara karşı da tedbirli olursunuz

Merhaba canm bende bahcelievler medicanayı dusunuyorum memnunmısın hangı doktora gıdıyorsun mehtap hanımı cok begenıyorlar cok guzel yorumları var bıde muayne ucreti ssk lıya nekadr veriyorsun ve dogum ucretlerı hakkında bılgı alabıldın mı sımdıden tesekkur ettım

Merhaba 35 haftalık gebeyim 2. gebelik bu Sarıyerde doğum yapabileceğin bi hastane yok. ACIBADEM dışında .ben genel kontrollerimi fulyada özel kliniğe gidiyorum. doğum için Duygu Hastanesi küçükköy tavsiye ederim

ben de arayıştayım şu an.beşiktaşta oturuyorum.Çevredeki hastanelere sorma gereği bile duymadım.çok pahalıdır diye düşünüyorum.Arkadaşım bahçelievler ethica hastanesinde geçenlerde doğum yaptı.normal 2000 sezeryan 3500 civarıymış sanırım.Ama bana uzak napıcam bilmiyorum

Merhaba.... Sezeryana babalarıda akan hastaneler hangileri, bilgisi olan varmı?

Tatlim duzgun korkmaz a gidiyorum
memnunum cok ilgili nazik bi doktor
Hamilelik oncesi kontrollerimde ona gitmistim hem uzak diye hem d3 erkek diye vazgecmistim ama tekrar donus yaptim :) dogum ucretlerini bilmiyorum henuz dogumhanesini de gezmedim bidahaki sefere insallah sskli 120 muayene ucreti verdik
sen kime gidiceksin?

Valla canım henüz o hastaneye geciş yapmadım gebeliğim cok ueni üç ay evime yakın hastaneye doktora gıdıcem sonra orayı dusunuyorum ama bakalım mehtap hanımın adını cok duydum cok övgüyle bahsedılmıs düzgün beyde cok iyi doktormus ama erkek doktor tercih etmek istemiyorum açıkcası

Kucukkoy duygunun dogum fiyatları nedir ? Bilginiz var mi

SELAM ANNELER
ALLAH HEPİNİZİN ÇOCUKLARINI GÜZEL ANNELERİNE BAĞIŞLASIN
BEN DE 31. HAFTAMDAYIM VE DOĞUM İÇİN HASTANE ARIYORUM FİYATLARI UÇUK OLMAYAN
ESENYURT, AVCILAR VE BEYLİKDÜZÜ OLURSA SEVİNİRİM
ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…