Canım biraz acar misin onerme sebebin nedir bende bu hastaneye gidiyorum ama hastane ve çalışanları hakkinda bilgim yok yardimci olur musun bide dogum fiyatlari hakkinda bilgin var mi?küçükköy özel duygu hastanesini öneririm arkadaşlar
canım benim evime çok yakın olduğu için tercih ettim ve çevremde herkes orayı tavsiye etti özellikle yeşim hanımın çok iyi olduğunu kesinlikle doktorumun o olmasını söylediler ben sormadan daha oraya yönlendirdiler beni zaten bende orayı düşünüyodum bir kaç kişi tavsiye edince kararım kesinleştiCanım biraz acar misin onerme sebebin nedir bende bu hastaneye gidiyorum ama hastane ve çalışanları hakkinda bilgim yok yardimci olur musun bide dogum fiyatlari hakkinda bilgin var mi?
Sezeryan mı yaptın cnm doğumunu ben de araştırma yapıyorum İbrahim beyin iyi bi Dr olduğunu daha önce de duymuştum doğum ücretleri hakkında da bilgi alabilir miyim acabaBen hamileliğimin en başından beri Maslak-Acıbadem hastanesine gidiyorum . Doktorum Prof. dr. İbrahim BİLDİRİCİ. ben her anlamda çok ama çok memnunum. Profesör oluşu ayrı bir güven veriyor bana. ayrıca çok ılımlı, soğuk kanlı, sempatik bir insan. ikinci kez annelik düşünürsem gözüm kapalı yine aynı doktoru ve hastaneyi seçerim. Ben doğumumu da bu hastanede ve kendi doktorumla gerçekleştirmeyi planlıyorum. ben gebelik planlarken çok ama çok araştırdım ve aylar süren araştırmlarım ardından ibrahim beyi seçtim. kesinlikle tavsiye ederim.
canım benim evime çok yakın olduğu için tercih ettim ve çevremde herkes orayı tavsiye etti özellikle yeşim hanımın çok iyi olduğunu kesinlikle doktorumun o olmasını söylediler ben sormadan daha oraya yönlendirdiler beni zaten bende orayı düşünüyodum bir kaç kişi tavsiye edince kararım kesinleşti[/QUOdo
peki doğum ücretleri hakkında bilgin var mı canım bide doğum haftasonuna ve akşama denk gelince kendi doktorun olmayınca nöbetçi doktor ve ebeler giriyomuş diğer çalışanlar nasıl acaba endişeleniyorum birazcanım benim evime çok yakın olduğu için tercih ettim ve çevremde herkes orayı tavsiye etti özellikle yeşim hanımın çok iyi olduğunu kesinlikle doktorumun o olmasını söylediler ben sormadan daha oraya yönlendirdiler beni zaten bende orayı düşünüyodum bir kaç kişi tavsiye edince kararım kesinleşti
canım fiyatı 350-400 galiba ama diğer konuyla ilgili benimde pek bilgim yok önümüzdeki hafta gidicem öğrenirim herşeyi sana da söylerimpeki doğum ücretleri hakkında bilgin var mı canım bide doğum haftasonuna ve akşama denk gelince kendi doktorun olmayınca nöbetçi doktor ve ebeler giriyomuş diğer çalışanlar nasıl acaba endişeleniyorum biraz
Cokkk teşekkür ederim canım bekliyorum sen ne kadarlik hamilesincanım fiyatı 350-400 galiba ama diğer konuyla ilgili benimde pek bilgim yok önümüzdeki hafta gidicem öğrenirim herşeyi sana da söylerim
Beylikduze medi life da bi bayan dr. ckk iyi diyolardi sma adi aklima gelmedi.bi arastirin istersenizMerhaba,
Ne yazık ki uzak kalıyor :/ Ben Avcılar hospital'a gidiyorum şuanda. Beylikdüzündeyim. Doğum iyi bir yerde iyi bir doktorla olsun istiyorum ama, o gün geldiğinde evden planlı mı çıkılacak yoksa apar topar mı çıkmak gerekecek hiç bir fikrim olmadığı için... Yani ne olur ne olmaz diyerek yakında olması daha sağlıklı olacak sanırım.
selam.ben de bir defa Memorial'a gittim gayet iyiydi.Senin dr kim?Doğum ücretlerini konuştun mu?kızlar ben şişli memorial öneriyorum şiddetle,doktorumdan şimdilik çok memnunum . o hastanede doğuran rahat bi 10 kişi tanıdığım var .. herkes memnun ..
banu hn. doktorum sen hangisine gittin ? yok konuşmadımselam.ben de bir defa Memorial'a gittim gayet iyiydi.Senin dr kim?Doğum ücretlerini konuştun mu?
Ben de Banu Hanım'a gittim.Haftaya yine randevum var.Doğumu orada düşünüyorum ama bazı soru işaretlerim var hastane ile ilgili?Doğum çekimi için dışardan kimseyi almıyorlamış, bana uzak,doktor çok iyi ama fiyatları yüksek.
1,5 aylık canım hastaneye gittim ama unuttum sormayı yine gidicem bu sefer sorucam kesin :)Cokkk teşekkür ederim canım bekliyorum sen ne kadarlik hamilesin
Tamam canim :) Allah saglikla dogurmayi nasip etsin insallah :)1,5 aylık canım hastaneye gittim ama unuttum sormayı yine gidicem bu sefer sorucam kesin :)
Merhaba,
Ne yazık ki uzak kalıyor :/ Ben Avcılar hospital'a gidiyorum şuanda. Beylikdüzündeyim. Doğum iyi bir yerde iyi bir doktorla olsun istiyorum ama, o gün geldiğinde evden planlı mı çıkılacak yoksa apar topar mı çıkmak gerekecek hiç bir fikrim olmadığı için... Yani ne olur ne olmaz diyerek yakında olması daha sağlıklı olacak sanırım.
Canim fiyatlari ogrendim ssk normal dogum 500.tl 1 gece yatis 50 tl sezeyan 750 tl yatak 100 tlTamam canim :) Allah saglikla dogurmayi nasip etsin insallah :)
Allah razi olsun canim benim sağolasınCanim fiyatlari ogrendim ssk normal dogum 500.tl 1 gece yatis 50 tl sezeyan 750 tl yatak 100 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?