İstanbul'da (Avrupa Yakası) Doğum için hastane ve doktor önerilerisi 2014

of offf bnm durumum sıkıntılı. yardıma ıhtıyacım var. bebeğim ters duruyor.dr.um sezeryan dedı normal olarak.ama ben planlı sezeryan ıstemıyorum.sıkıntı olmazsaa doğum sancılarıma kadar beklemek ıstıyorum.bunu söyleyince dr.mun bana bakısı değişti tum olumsuzlukları söyledı.şimdi doktorumdan soğudum ..

küçükköy özel duygu hastanesini öneririm arkadaşlar
Canım biraz acar misin onerme sebebin nedir bende bu hastaneye gidiyorum ama hastane ve çalışanları hakkinda bilgim yok yardimci olur musun bide dogum fiyatlari hakkinda bilgin var mi?

Canım biraz acar misin onerme sebebin nedir bende bu hastaneye gidiyorum ama hastane ve çalışanları hakkinda bilgim yok yardimci olur musun bide dogum fiyatlari hakkinda bilgin var mi?
canım benim evime çok yakın olduğu için tercih ettim ve çevremde herkes orayı tavsiye etti özellikle yeşim hanımın çok iyi olduğunu kesinlikle doktorumun o olmasını söylediler ben sormadan daha oraya yönlendirdiler beni zaten bende orayı düşünüyodum bir kaç kişi tavsiye edince kararım kesinleşti

Sezeryan mı yaptın cnm doğumunu ben de araştırma yapıyorum İbrahim beyin iyi bi Dr olduğunu daha önce de duymuştum doğum ücretleri hakkında da bilgi alabilir miyim acaba

peki doğum ücretleri hakkında bilgin var mı canım bide doğum haftasonuna ve akşama denk gelince kendi doktorun olmayınca nöbetçi doktor ve ebeler giriyomuş diğer çalışanlar nasıl acaba endişeleniyorum biraz

canım fiyatı 350-400 galiba ama diğer konuyla ilgili benimde pek bilgim yok önümüzdeki hafta gidicem öğrenirim herşeyi sana da söylerim

kızlar ben şişli memorial öneriyorum şiddetle,doktorumdan şimdilik çok memnunum . o hastanede doğuran rahat bi 10 kişi tanıdığım var .. herkes memnun ..

Be Beylikduze medi life da bi bayan dr. ckk iyi diyolardi sma adi aklima gelmedi.bi arastirin isterseniz

kızlar ben şişli memorial öneriyorum şiddetle,doktorumdan şimdilik çok memnunum . o hastanede doğuran rahat bi 10 kişi tanıdığım var .. herkes memnun ..
selam.ben de bir defa Memorial'a gittim gayet iyiydi.Senin dr kim?Doğum ücretlerini konuştun mu?

Ben de Banu Hanım'a gittim.Haftaya yine randevum var.Doğumu orada düşünüyorum ama bazı soru işaretlerim var hastane ile ilgili?Doğum çekimi için dışardan kimseyi almıyorlamış, bana uzak,doktor çok iyi ama fiyatları yüksek.

ben hiç detayları sormadım doğumla ilgili ama evlendiğimden beri zaten banu hanıma gidiyordum çok ta memnunum kendisinden ..bana da çok uzak yeri . hatta eşimle banu hanıma yolda doğururmuyum diye sorduk esprisine :) o da şimdiye kadar kimse yolda doğurmadı dedi :) eşimde zaten yaz olacağı için yollar açık olur aksi bir durumda hemen gideriz diye kendmizi motive ettik :)

Ben de çok sevdim Banu Hanım'ı. normal bile doğum yapsan yetişemezsin diye bir durum yok.benim mecburi sezaryan olacak,kan sulandırıcı kullanıyorum çünkü.detayları yine önümüzdeki hafta konuşacağım kendisiyle

bana 4 hafta sonra gel dedi .. çok tatlı bir kadın .. pozitif etkiliyor insanı.. inşallah hastanede iyi bir hizmet verir memnun ayrılırız

canım sen doğumunu yaptın sanırım ama başakşehir devlet hastanesini önerebilirim sana yani ben şuan gidiyorum doktorum dr.bengü aşılıpınar çok memnunum çok güleryüzlü bir bayan herşeyle yakından ilgileniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…