- 18 Eylül 2012
- 34
- 3
- 26
SAFA DA GÜZELBahçelievler de oturuyorum 24 haftalık hamileyim hala düzenli bir doktorum yok, bende hastane ve doktor arıyorum yorumları okudum nisa hastanesinin kadrosu güzel gibi (normal doğum 775 tl) (sezeryan 1.475-tl) (isteğe bağlı sezeryan 3.000-tl) (prenses doğum 1.100-tl) fiyatlar güncel bugün sordum
önerilerinizi bekliyorum
O BAYAN MÜKEMMEL YAsafa hastanesinde internet sitesinden gördüğüm kadarıyla 3 tane doktor var 2 si erkek 1 tanesi bayan, bayan izne çıksa, hasta olsa erkek doktorlara gitmek zorunda kalıcaz
PEK BİLGİM YOK HAYATIMbu gün hastaneyi 2 kere aradım doğum fiyatları hem de muayene ücretleri için ama yenibosna şb telefonlara bakan yok, fiyat hakkında bilginiz var mı acaba?
AMA İNAN Kİ DAHA İYİ Bİ DOKTOR BULAMAZSINTeşekkürler
HABER VERİRSEN SEVİNİRİMYarin ulasip bilgi alicam tsk
CANIM BİRSÜRÜ ŞUBESİ VARsafa hastanesine cuma gününden beri fiyat bilgisi almak için ulaşmaya çalışıyorum ama bir Allahın kulu telefona cevap vermiyor, acil bişey olsa kimseye ulaşamıcam demekki
safa hastanesine cuma gününden beri fiyat bilgisi almak için ulaşmaya çalışıyorum ama bir Allahın kulu telefona cevap vermiyor, acil bişey olsa kimseye ulaşamıcam demekki
O HABERDEN SONRA BEN DE GİTMEKTEN VAZGEÇTİMAyni numaradan aradım biri cikiyor yenibosna sb aktariyor oradan cevap veren yok, neyse canim bosver görmeden soğdum hastaneden
AMİN AMİNAllah yardımcımız olsun, iyi insanlarla karsılaştırsın
Ende beylikdüzünde oturuyordum doğum yaptıgim dönemde medipol megada doğum yaptım şimdide kolan beylikdüzü dr mehmet alicik e gidicem ay sonuna kv gidiyor kendisine cok kibar ve ayınlatan bir doktr öneririm.Merhaba,
Ne yazık ki uzak kalıyor :/ Ben Avcılar hospital'a gidiyorum şuanda. Beylikdüzündeyim. Doğum iyi bir yerde iyi bir doktorla olsun istiyorum ama, o gün geldiğinde evden planlı mı çıkılacak yoksa apar topar mı çıkmak gerekecek hiç bir fikrim olmadığı için... Yani ne olur ne olmaz diyerek yakında olması daha sağlıklı olacak sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?