İstanbul'da (Avrupa Yakası) Doğum için hastane ve doktor önerilerisi 2014

Bahçelievler de oturuyorum 24 haftalık hamileyim hala düzenli bir doktorum yok, bende hastane ve doktor arıyorum yorumları okudum nisa hastanesinin kadrosu güzel gibi (normal doğum 775 tl) (sezeryan 1.475-tl) (isteğe bağlı sezeryan 3.000-tl) (prenses doğum 1.100-tl) fiyatlar güncel bugün sordum
önerilerinizi bekliyorum

SAFA DA GÜZEL
BEN ORAYA GİDİYORUM

safa hastanesinde internet sitesinden gördüğüm kadarıyla 3 tane doktor var 2 si erkek 1 tanesi bayan, bayan izne çıksa, hasta olsa erkek doktorlara gitmek zorunda kalıcaz

bu gün hastaneyi 2 kere aradım doğum fiyatları hem de muayene ücretleri için ama yenibosna şb telefonlara bakan yok, fiyat hakkında bilginiz var mı acaba?

sefaköy özel rumeli hastanesinde doğum yapan varmı acaba doğum için orayı düşünüyorum ama emin olamıyorum

safa hastanesine cuma gününden beri fiyat bilgisi almak için ulaşmaya çalışıyorum ama bir Allahın kulu telefona cevap vermiyor, acil bişey olsa kimseye ulaşamıcam demekki

safa hastanesine cuma gününden beri fiyat bilgisi almak için ulaşmaya çalışıyorum ama bir Allahın kulu telefona cevap vermiyor, acil bişey olsa kimseye ulaşamıcam demekki
CANIM BİRSÜRÜ ŞUBESİ VAR
GİDERKEN ŞİKAYETİNİ SÖYLE VE SÜREKLİ ULAŞABİLECEĞİM Bİ NUMARA VERİN DE

ÖZEL SAFA HASTANESİ YENİBOSNA

Adres : Zafer Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi Gümüş Sokak No:9-11 Yenibosna / İstanbul
Tel : 444 72 32 – 444 SAFA - Fax : 0212 653 52 93
E-Posta: yenibosna@safahastanesi.com.tr

Ayni numaradan aradım biri cikiyor yenibosna sb aktariyor oradan cevap veren yok, neyse canim bosver görmeden soğdum hastaneden

Doğumdan İki Gün Sonra Öldü
16 Aralık 2008 Salı 02:22
Yenibosna'daki Özel Sefa Hastanesi'nde Doğum 30 Yaşındaki Eşi Pınar Polat'ın İki Gün Sonra Ölmesi Üzerine Kocası Bülent Polat, Hastane Yetkililerini ve Doktorları Suçladı.
Yenibosna’daki özel Sefa Hastanesi’nde doğum 30 yaşındaki eşi Pınar Polat’ın iki gün sonra ölmesi üzerine kocası Bülent Polat, hastane yetkililerini ve doktorları suçladı. İlk fenalaşması sırasında eşinin yanında olduğunu Bülent Polat, "Hemşireler doktor bile çağırmadılar, serum verdiler. Ertesi gün fenalaştığında bizi Çapa ya da Cerrahpaşa’ya sevk etmelerini istedim. Ancak buna gerek olmadığını söylediler. Üç yavrum öksüz kaldı. Eşim yavrusunu sadece iki gün koklayabildi. Hastane olayların duyulmaması için bizden doğum ücreti bile talep etmedi"" dedi. Bülent Polat, savcılığa ihmali olan herkes hakkında suç duyurusunda bulundu. Sefa Hastanesi Başhekim Yardımcısı, Kadın Doğum uzmanı Hayrettin Akan ise şunları söyledi: "Önceki sezaryenini yapan doktor ’Bir daha gebe kalman senin için risk oluşturur. İç organlarında ve bacaklarında varis var’ demiş. Varis nedeniyle kan pıhtısı kalp damarına gidiyor. Bu nedenle hastayı kaybettik. Bu her ameliyattan sonra olabilecek bir durumdur."

Ende beylikdüzünde oturuyordum doğum yaptıgim dönemde medipol megada doğum yaptım şimdide kolan beylikdüzü dr mehmet alicik e gidicem ay sonuna kv gidiyor kendisine cok kibar ve ayınlatan bir doktr öneririm.

Beylıkduzınde berde oturuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…