İstanbul'da (Avrupa Yakası) Doğum için hastane ve doktor önerilerisi 2014

Bende Sarıyerde oturuyorum ve iyi bir hastane arıyorum kendime..Bu bölgeye yakın Şişli,Taksim,Levent civarlarında bildiğiniz temiz ve güvenilir hastane varmı acaba? Maslak Acıbadem maalesef çok pahalı.. Hastane çok var ama memnun kalan var mı ona göre tercih yapmak istiyorum. Şimdiden kontrollere başlayıp doğuma kadar da devam edebilceğim bir önerniz var mı?

Istinyede bir hastane var. Ismini bilmiyorum ama sanirim istinyede bir hastane vardir. Benim iki kuzenimde her iki dogumlarini orada yaptilar ve memnunlar. Isyersen doktorun ve hastanenin isminisorabilirim.

Istinyede bir hastane var. Ismini bilmiyorum ama sanirim istinyede bir hastane vardir. Benim iki kuzenimde her iki dogumlarini orada yaptilar ve memnunlar. Isyersen doktorun ve hastanenin isminisorabilirim.

İstinye sahilde devlet hastanesi var orayı biliyorum. Ama özel hastane olduğunu sanmıyorum. Benim bu ikinci hamileliğim ilki de bu da tüp bebek. Bu nedenle kıymetli bebek doğumu olarak kayıtlara geçiyor. İlk hamileliğimde İstinye devlete gitmiştim. Dr. ben sizin doğumunuza girmeye çekinirim demişti..Özelde yapalım demişti..Tabii böyle konuşan bir adamla bir daha görüşmedim. Ben zaten özelde yaptım ama bu tip yaklaşım beni o dr'a karşı soğuttu. Yine de sorarsan memnun olurum, belki benim gözden kaçırdığım bir yer vardır.

canım ücret konusunda ne düşünüyorsun bilmem ama madem bahçelievlerdesin hizmet hastanesini tavsiye ederim..

ben de nisa ya gidiyorum. gayet memnunum.. her bekleyişimde kadınlarla muhabbet ediyorum genelde doktorlarımız farklı oluyor ve herkes kendi doktorundan memnun =)

lafı kerpetenle alıyoruz ağzından maalesef doktorun
4 aydır oraya gidiyorum şu bacak ağrılarına çözüm bulamadı...
ölüyorum yaaa
Magnezyum verdimi? Doktorunla kimyanın tutması çok önemli bence. Suanki doktorumu bulana kadar kaç hastane kaç doktor gezdim:) ya doktorun tecrübesine güvenemedim yada tecrübesine güvendim iletişim kuramadım... Ama sende 4 aydır devam ediyomuşsun senin bünyeni felan tanımıştır artık... Şu saatten sonra doktor değiştirmekte çok mantıklı değil gibi sanki

benim ilaçlar sadece kilo yapıyor
onun dışında hiç bi faydası yok
50 kilo hamile kaldım 65 oldum nerdeyse
kansızlık ve bacak ağrısı aşırı var.
kan seviyem 23 olduğu için baş dönmesi çok oluyordu...
hala baş dönmem var, hala bacak ağrısı devam ediyor. boş yere gelen 15 kilo...
üstelik ekme şeker ve tuz kullanmıyorum hiç

Zor geçmiş bol bol dinlen bari....

zor dimi ? beni bile şimdiden zorlamaya başladı 10 kilodan fazla aldım nefes almak zorlaşıyor, bide mide yanmam çok fazla var onun dışında çok şükür iyiyim ama daha çok zamanım var dikkat etmem gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…