- 30 Aralık 2018
- 436
- 571
-
- Konu Sahibi Bayan Yanak
İşte sırf formasyon kalkacak dedikleri için iki yıl önce alel acele formasyon aldım. Ama mezunların tek iş alanı da bu değil, hastahanelere vs. atanabiliyorsunuz.Merhabalar forumdaşlar. Ben okul öncesi ogretmeni olmayi cok istiyordum hep icimde ukte kaldi. Farkli bir lisans bölümünde okuyorum. Bir arkadasim auzef cocuk gelisiminden formasyon alip anaokuku ogretmenligine gecebilecegini soyledi. Yalniz sorun şurda ziya selçuk pedagojik formasyonu kaldirdigini acikladi. Bu durumda cocuk gelisimi auzef mezunlari ne yapacak. Hayallerim suya mi dustu. 2 3 gundur uzuntuden uyuyamaz oldum. Bilgi verebilirseniz cok sevinirim
Merhaba bende pdf den calısırken net üzerinden cok zorlanıyorum.Ataaöf önlisans bitirdim iki sene boyunca leyla beyazadam dan kitap aldım cok iyiydi kitapları.Bu sene auzef içinde var vizeler için aldım final için ayrı gönderiyor bu dönem kitap cok iyi özetler anlaşılır gereksiz ayrıntı yok.Ve fazladan sorular var özetlerin içerisinde.tavsiye ederim sizede facebook sayfasından da hep paylaşım yapıyor sınavlar yaklaştıkça soru özet paylaşıyor ben cok memnunumhanımlar internetten kitap sipariş vereniniz oldu mu? kitap aldıysanız nereden aldınız? memnun kaldınız mı paylaşır mısınız? ben bu sene 1. sınıfım. Geçtipimiz vizelere telefon üzerinden çalıştım. Bu da gözlerimi çok yordu. Finallere kitap üzerinden çalışmak istiyorum. İnternette pek çok site var kitap satan önce sizlere bir danışayım dedim.
Bu dönem konular sürekli güncellendi için 2. Sınıfı bölmek zorunda kalmışlar.Tabi ki kitap her zaman için daha iyi bende yazarak calısıyorum ardından kitaptaki soruları cözüyorum birde ayrıyeten sadece degerlendirme sorularını cvplarını içeren minik bir kitaplık vardı.ben cok memnunum facebook sayfasını vereyim isterseniz sizeteşekkür ederim öncelikle. vize - final diye kitabı ünitelere bölmüşler mi o kısmı anlayamadım tam. fazladan soru olmadı da çok iyi olur çalışma için. sosyolojide özellikle zorlandım. yazıp çizmeye alışmışım demek ki sayfaları olan şıklarını işaretleyeceğim gerçek bir kitap daha çok iş görecek.
nette arattım buldum teşekkür ederimBu dönem konular sürekli güncellendi için 2. Sınıfı bölmek zorunda kalmışlar.Tabi ki kitap her zaman için daha iyi bende yazarak calısıyorum ardından kitaptaki soruları cözüyorum birde ayrıyeten sadece degerlendirme sorularını cvplarını içeren minik bir kitaplık vardı.ben cok memnunum facebook sayfasını vereyim isterseniz size
MErhaba ben notcopy diye bir yayının kitaplarını alıyorum çok memnunum.hanımlar internetten kitap sipariş vereniniz oldu mu? kitap aldıysanız nereden aldınız? memnun kaldınız mı paylaşır mısınız? ben bu sene 1. sınıfım. Geçtipimiz vizelere telefon üzerinden çalıştım. Bu da gözlerimi çok yordu. Finallere kitap üzerinden çalışmak istiyorum. İnternette pek çok site var kitap satan önce sizlere bir danışayım dedim.
ona da bakayım da birinden alıp başlayayım finallere ancak çalışırım.MErhaba ben notcopy diye bir yayının kitaplarını alıyorum çok memnunum.
Ben de bu soruya cevap bulmak için buraya geldimMerhaba arkadaşlar,bu sene ikinci üniversite kapsamında sınavsız çocuk gelişimi bolümü okumak istiyorum.Sizce İstanbul üniversitesi mi, Atatürk üniversitesi mi ?
Özel egitim rehabilitasyon merkezlerinde hastanelerde ve kreş özel anaokulu tarzı yerlerde calısabiliyorsunuz. Tabi ki kpss isterseniz kpssylede kız meslek liselerine devlet hastanelerine yada MEB okul öncesi ögrt olarak atanabiliyorsunjz. Tabi okul öncesi ögrt için öncelik okul öncesi bölümünden mezun olanlarınMezuniyet sonrası anaokulu veya kreşlerde iş bulma imkanı nasıl kızlar? İş için sadece kpss ile atanmak mı gerekiyor? Veya açıköğretim olduğu için anaokulunda öğretmen olarak kabul edilmeme durumu oluyor mu?
Özel egitim rehabilitasyon merkezlerinde hastanelerde kreşlerde vs çalışmak için sadece diploma yeterli mi? Bana sanki aöf olduğu için işe almazlar gibi geliyor ama bu bölümü okumayı da istiyorum sadece 4 yıl boşuna emek vermek istemiyorum. İş imkanı varsa kayıt olmayı düşünüyorumÖzel egitim rehabilitasyon merkezlerinde hastanelerde ve kreş özel anaokulu tarzı yerlerde calısabiliyorsunuz. Tabi ki kpss isterseniz kpssylede kız meslek liselerine devlet hastanelerine yada MEB okul öncesi ögrt olarak atanabiliyorsunjz. Tabi okul öncesi ögrt için öncelik okul öncesi bölümünden mezun olanların
Diger aöf bölümlerinden daha iyi iş imkanı. Ayrıca 4. Sınıfın ilk yarısında saglık kurumlarında, 2.yarısında okul öncesi egitim kurumlarında staj var. Kendini geliştirmekte önemlidir tabi vaktiniz ve ve nakdiniz varsa ücretli sertifika veren kurslar var arastırıp gidebilirsiniz. Ayrıca benim bir cok tanıdıgım var önlisans okuyup kreşler de calısanÖzel egitim rehabilitasyon merkezlerinde hastanelerde kreşlerde vs çalışmak için sadece diploma yeterli mi? Bana sanki aöf olduğu için işe almazlar gibi geliyor ama bu bölümü okumayı da istiyorum sadece 4 yıl boşuna emek vermek istemiyorum. İş imkanı varsa kayıt olmayı düşünüyorum
Hmm anladım siz mezun oldunuz muDiger aöf bölümlerinden daha iyi iş imkanı. Ayrıca 4. Sınıfın ilk yarısında saglık kurumlarında, 2.yarısında okul öncesi egitim kurumlarında staj var. Kendini geliştirmekte önemlidir tabi vaktiniz ve ve nakdiniz varsa ücretli sertifika veren kurslar var arastırıp gidebilirsiniz. Ayrıca benim bir cok tanıdıgım var önlisans okuyup kreşler de calısan
Hayır. Ben Atatürk ünv de önlisans okudum dgs ile ist ünv e gectim 3. Sınıftan başlamam gerekirken bölüm yeni acıldıgı için 2.sınıftan başladım 2 yıl kaybım var yaniHmm anladım siz mezun oldunuz mu