- 11 Kasım 2013
- 28
- 25
-
- Konu Sahibi Bayan Yanak
Ben de öyle düşündüğüm için başlamıştım fakat bir okul öncesi eğitmeni böyle söylediği için kafam karıştı benim hedefim özel ihtiyaçları olan çocuklar üzerine eğilmek inşallah dediğiniz gibi bir şeydirİkisinden daha geniş bir alana sahip tam tersi.Okul öncesi öğretmeni olunabilir özelde de özel eğitimde çalışma imkanı var.
4.sınıfta rehabilitasyon merkezinde staj da var zatenBen de öyle düşündüğüm için başlamıştım fakat bir okul öncesi eğitmeni böyle söylediği için kafam karıştı benim hedefim özel ihtiyaçları olan çocuklar üzerine eğilmek inşallah dediğiniz gibi bir şeydir
Bende sizdenim :) aslen Saymanım ,sosyoloji ,işletme ve turizm otel işletmeciliği bitirdim.Evvela 3 yaşındaki kızıma faydalı olabilmek adına bu bölüme kayıt oldum daha sonra da belki ileride kreş,anaokulu tarzı bir yer açabilirim diye düşündüm.Nasip bölümümüz hepimize hayırlı olsun.Yeni olmasının dezavantajlarını yaşadık aylarca herşey ayrı sorun oldu ama hayırlısıyla 4 yılı tamamlarız inşallah.Bölümü sevdim yararını göreceğimi düşünüyorum.Hatta Konu özetleri,sorular,videolar paylaşabileceğimiz bir site kurdum.Bizden sonra gelen arkadaşların da ve tabi bizlerin de faydalanacağı kütüphane tadında bir site olsun istedim.Acemiyim ama elimden geldiğince faydalı olmak istedim.Herkese başarılar dilerim :)İstanbul Üniversitesi bu yıl açıktan Çocuk Gelişimi Lisans açtı ve bu bölümü açan tek üniversite.Bu yıl kaydolanlar olarak çok şanslı olduğumuzu düşünüyorumBuradan vize final notlarımızı tartışabilir,ders notu paylaşımı yapabiliriz.Ben ikinci üniversite kapsamında kaydoldum.Marmara üniversitesi 2013 mezunuyum.Edebiyat öğretmeniyim.Sizlerin esas bölümü nedir? Bu bölümden beklentileriniz nelerdir
Umarım hepimiz için hayırlı olur.Şans olduğunu düşünüyorum lisans olarak açılmasınınBende sizdenim :) aslen Saymanım ,sosyoloji ,işletme ve turizm otel işletmeciliği bitirdim.Evvela 3 yaşındaki kızıma faydalı olabilmek adına bu bölüme kayıt oldum daha sonra da belki ileride kreş,anaokulu tarzı bir yer açabilirim diye düşündüm.Nasip bölümümüz hepimize hayırlı olsun.Yeni olmasının dezavantajlarını yaşadık aylarca herşey ayrı sorun oldu ama hayırlısıyla 4 yılı tamamlarız inşallah.Bölümü sevdim yararını göreceğimi düşünüyorum.Hatta Konu özetleri,sorular,videolar paylaşabileceğimiz bir site kurdum.Bizden sonra gelen arkadaşların da ve tabi bizlerin de faydalanacağı kütüphane tadında bir site olsun istedim.Acemiyim ama elimden geldiğince faydalı olmak istedim.Herkese başarılar dilerim :)
http://auzefcocukgelisimi2018.com/
Kizlar merhaba bende kaydolmak istiyorum ,ama ileride meslek olarak ne olur bilmiyorum yardimc olun lutfen
Cocugum yok ama meslek itibari ile ne olur onu merak ediyirumCocugun varsa bir kez daha dusun derim dunyanin parasini veriyorum ama oturup calisamiyorum derslere bu donemde gecemezsem diger donemlere para yatirmicam yani coxukla cok zor
Herkese merhaba çocuk gelişimi bölümünün sınavsız 2.üni olarak okuma imkanının olduğunu daha dün öğrendim sosyal hizmet bölümünü araştırırken rastladım doğrusu. Aslında sosyoloji mezunuyum sosyal hizmetle bu bölümü okumak arasında kaldım sosyal hizmet için yks sınav şartı var bu bölümde yok 1 senem gidecek birde formasyonum var çocuk gelişimi o yüzden daha avantajlı olabilir ama kararsız kaldım derslere baktım isimlerine bir kısmı gördüğüm dersler zaten içeriği nasıl bilmiyorum ama nasıl zormu
Teşekkür ederim bilgilendirme için.Sadece 2 hafta çalışarak büyük başarıBir ay olmuş yaklaşık yazalı ama görürsünüz belki. Dersler bence zor değil, son iki hafta çalışarak 1. Dönem ortalamam 4.00 benim. İkinci sönem de öyle olacak gibi. Tamamen hayatın içinden, keyifli dersler bence.
Teşekkür ederim bilgilendirme için.Sadece 2 hafta çalışarak büyük başarı
Ben okusam benimde öyle olacak muaflar hariç diğer 3 ünü aldım ama mezun olalı 5 sene oldu pek bişey hatırlamıyorum ben tabi çalışınca yaparım umarımİlk dönem 3 ders benim lisansta aldığım derslerdi zaten. Bu dönem de bir ders öyle. Bunun da etkisi var tabi. Ama içerikler zor değil, sınav çok kolay. Bu dönem bir ders zorluyor beni.
Ben okusam benimde öyle olacak muaflar hariç diğer 3 ünü aldım ama mezun olalı 5 sene oldu pek bişey hatırlamıyorum ben tabi çalışınca yaparım umarım
Bu sene kolay olması avantaj benim için hem kpss ye hazırlanacağım çünkü diğer senelerde bir çaresine bakarız artıkBi gözden geçirince hatırlıyor insan. İlk iki dönem için kolay yani anlayacağın. Devamı nasıl gelir bilmiyorum tabi.
Bu sene kolay olması avantaj benim için hem kpss ye hazırlanacağım çünkü diğer senelerde bir çaresine bakarız artık
Meraba. Bişey sorabilirmiyim. Bu bolum bittikten sonra formasyon almak gerekiyor degilmi kpss ye girip öğretmen olarak aranabilmen icin. Öyle biliyorum bende.İstanbul Üniversitesi bu yıl açıktan Çocuk Gelişimi Lisans açtı ve bu bölümü açan tek üniversite.Bu yıl kaydolanlar olarak çok şanslı olduğumuzu düşünüyorumBuradan vize final notlarımızı tartışabilir,ders notu paylaşımı yapabiliriz.Ben ikinci üniversite kapsamında kaydoldum.Marmara üniversitesi 2013 mezunuyum.Edebiyat öğretmeniyim.Sizlerin esas bölümü nedir? Bu bölümden beklentileriniz nelerdir
Evet ama zaten öğretmenseniz gerek olmuyor.Meraba. Bişey sorabilirmiyim. Bu bolum bittikten sonra formasyon almak gerekiyor degilmi kpss ye girip öğretmen olarak aranabilmen icin. Öyle biliyorum bende.