- 8 Mayıs 2014
- 2.427
- 6.572
-
- Konu Sahibi Bayan Yanak
Bu yılın en gözde bölümü olarak bu topiğin hala açılmamış olması tuhaftıNe iyi ettin de açtın. Ne zamandır aklımda bir türlü elim gitmedi.
Bu yılın en gözde bölümü olarak bu topiğin hala açılmamış olması tuhaftı
Ben son 1 hafta bakıyorum derslere onda da anatomi ile bilimsele.sosyoloji ve psikolojiye pek bakmadım gruplara özet yükleyenler oluyor onu okuyorum.Anatomi 87 bilimsel 93 sosyoloji 75 psikoloji 50 gelmişAma bdv'de bile dört kişi geldi ben de okuyorum diye. Nüfusumuz az sanırım burda.
Dersler nasıl gidiyor, ben çalışamıyorum bu ara pek.
Ben son 1 hafta bakıyorum derslere onda da anatomi ile bilimsele.sosyoloji ve psikolojiye pek bakmadım gruplara özet yükleyenler oluyor onu okuyorum.Anatomi 87 bilimsel 93 sosyoloji 75 psikoloji 50 gelmiş
Benim de öyle 20 dakika filan sürdüÖzetlere bakmadım ben. Pdf leri okuyup videolara bakıyorum arada. Son hafta da soru çıkarttım vizelerde. Bi de bir iki test buldum çözdüm. Anatomi 75 diğerleri 100 gelmiş.
Sınavlar kolaydı ama, 15 dakika sürdü benim iki günde de.
Vallahi ben hiçbir şey almadım sadece okulun notlarına baktım onlara da çok bakmadım zaten özellikle sosyololoji ve psikolojiden.Ne iyi ettiniz açmakla. Ben facebook grubuna dün baktım da, sürekli soru bankası satan birinden bahsediyorlardı. Çok memnun kalmış alanlar. Siz öyle bir şey aldınız mı ? Sınava girdiğim yerlerde de insanların elinde görüyordum harıl harıl çözüyorlardı. Sanırım soru bankası olanlar iyi puanlar almışlar.
Bir de çocuk gelişim merkezi diye google yazınca bir sayfa çıkıyor. Orada bir öğrenci arkadaş sağ olsun konular ile alakalı tek tek kendisi bölüm bölüm soru hazırlayıp atıyor. Ben vizelerde oradan bakmıştım biraz. Faydalı bir yer gibi.
Ne iyi ettiniz açmakla. Ben facebook grubuna dün baktım da, sürekli soru bankası satan birinden bahsediyorlardı. Çok memnun kalmış alanlar. Siz öyle bir şey aldınız mı ? Sınava girdiğim yerlerde de insanların elinde görüyordum harıl harıl çözüyorlardı. Sanırım soru bankası olanlar iyi puanlar almışlar.
Bir de çocuk gelişim merkezi diye google yazınca bir sayfa çıkıyor. Orada bir öğrenci arkadaş sağ olsun konular ile alakalı tek tek kendisi bölüm bölüm soru hazırlayıp atıyor. Ben vizelerde oradan bakmıştım biraz. Faydalı bir yer gibi.
Yaa finaller çok zor geldiGerek yok yav, pdf'ler yeterli oluyor bence.
Bu arada elimde özet ve sorular var, isteyene atabilirim. Bu platform üzerinden atılıyor mu bilmiyorum ama.
Geç bir cevap ama finalde en az 40 alman lazımSelam arkadaslar bende bu bolumu okuyorum ama çok rahatsızdım vizelere giremedim..Ayni anda baska bolum okudugum icin onun sinavlari gecen haftaydi bu haftada cocuk gelisimine calismaya basladim.Cok gec kaldim ama elimden geleni yapmaya calışıyorum.Gecme notu kaç acaba benim vizede 0 oldugu icin finalden ve butten epey yüksek almam gerekiyo
Nasıldı finallerNe iyi ettiniz açmakla. Ben facebook grubuna dün baktım da, sürekli soru bankası satan birinden bahsediyorlardı. Çok memnun kalmış alanlar. Siz öyle bir şey aldınız mı ? Sınava girdiğim yerlerde de insanların elinde görüyordum harıl harıl çözüyorlardı. Sanırım soru bankası olanlar iyi puanlar almışlar.
Yaa finaller çok zor geldi
Ben çalışmadan girdim diğerlerinden geçerim de sosyolojiden kalıyorumVizelere göre daha zordu bence de. Ama fena değil benim sanırım.
Ben çalışmadan girdim diğerlerinden geçerim de sosyolojiden kalıyorum
Fena sayılmaz ama vizelere göre daha zordu sanırım. Sizin nasıldı ?Nasıldı finaller