İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AUZEF ÇOCUK GELİŞİMİ LİSANS BÖLÜMÜNDE OKUYANLAR BURAYA

Hayır. Ben Atatürk ünv de önlisans okudum dgs ile ist ünv e gectim 3. Sınıftan başlamam gerekirken bölüm yeni acıldıgı için 2.sınıftan başladım 2 yıl kaybım var yani 😔
Ya o baya kötü olmuş. Bende ales kpss çocuk gelişimi hatta yks arasında gidip geliyorum. Hangisine yönelsem bilemiyorum

Merhabalar. Ben de bu bölüme başlamayı düşünüyorum. İlk mezuniyetim ATA AÖF sosyal hizmet lisans. Bu iki diploma elimde olursa özelde iş bulma şansım olur mu? Ayrıca çocuk gelişimi kurs sertifikasi da alsam diye düşündüm bölümü okumaya dahil olarak.

Mezuniyet sonrası anaokulu veya kreşlerde iş bulma imkanı nasıl kızlar? İş için sadece kpss ile atanmak mı gerekiyor? Veya açıköğretim olduğu için anaokulunda öğretmen olarak kabul edilmeme durumu oluyor mu?
Ben de aynısını düşünüyorum.napsam bilemiyorum.kpss puanları da tavan yaptı dün girdim baya zordu da

Arkadaslar auzefin ve diger acıkögretim Cocuk gelişimi lisans bölümlerinin ilk mezunları seneye olacagı için net bir sey yok ama emin olun ki özel kreşlerde calısan ögretmenlerin nerdeyse tümü aöf önlisans mezunu. İlk başladıklarında yardımcı ögrtmn olarak baslayıp daha sonra sınıf ögretmeni oluyorlar. Hatta önlisans mezunu bi ark Bi okula basvuru yapmıstı yardımcı ögretmen olarak alacagız demişler. Daha sonra ögretmen bulamayınca hiç tecrübesi olmayan arkadasım ögretmen olarak basladı. Yani özellerde mutlaka iş bulursunuz

Arkadaslar auzefin ve diger acıkögretim Cocuk gelişimi lisans bölümlerinin ilk mezunları seneye olacagı için net bir sey yok ama emin olun ki özel kreşlerde calısan ögretmenlerin nerdeyse tümü aöf önlisans mezunu. İlk başladıklarında yardımcı ögrtmn olarak baslayıp daha sonra sınıf ögretmeni oluyorlar. Hatta önlisans mezunu bi ark Bi okula basvuru yapmıstı yardımcı ögretmen olarak alacagız demişler. Daha sonra ögretmen bulamayınca hiç tecrübesi olmayan arkadasım ögretmen olarak basladı. Yani özellerde mutlaka iş bulursunuz
Teşekkür ederim :)

Bu bu dönem İÜ AUZEF Çocuk gelişime başvurdum. Sınavları zor mu ya da klasik mi, pişman olur muyum emin olamadım. Halen ücreti yatırmadım ama çoğu kişi memnun olmadığını söyledi, çok kararsız kaldım. Sosyal hizmet bölümünü okuyorum ve bölümüme en yakın çocuk gelişim olabilir diye düşündüm. Bu bölümü okuyan birisi yardımcı olabilirse sevinirim :KK25:

Özelde ne kadar maaş alıyorlar bilginiz var mı

merhaba ben iktisat mezunuyum. bu yıl Auzef önlisans çocuk gelişimine kayıt olmak istiyorum ancak önerir misiniz artıları eksileri neler? staj yapma zorunluluğu var mı? şuan için çocuk psikiyatri kliniğinde sekreterlik yapıyorum. dgs ile örgün okul öncesi öğretmenliğine geçiş yaptığımda yıl kaybım olur mu? şimdiden tesekkur ederim.

Bende auzef çocuk gelişimi bölümünde 2. Sınıf oldum bu sene örgün fizik mezunuyum bence bu bölüm insana çok şey katıyor ozellerde iş bulunabileceğini düşünüyorum ama kpss de iyi bir puan alınırsa atamalarda Açık öğretim olmasının bir farkı kalmıyor herkes için hayırlısı olsun

kızlar son sene staj varmı auzef istanbul aöf çocuk gelişiminde. hiç mezununu göremedim. kayıtlar bitmek üzere.

Elinde notlar olan var mı ?
Kitaba para verecek durumda değilim.

X