- 22 Ocak 2017
- 5.643
- 7.038
-
- Konu Sahibi Bayan Yanak
Ya o baya kötü olmuş. Bende ales kpss çocuk gelişimi hatta yks arasında gidip geliyorum. Hangisine yönelsem bilemiyorumHayır. Ben Atatürk ünv de önlisans okudum dgs ile ist ünv e gectim 3. Sınıftan başlamam gerekirken bölüm yeni acıldıgı için 2.sınıftan başladım 2 yıl kaybım var yani
Ben de aynısını düşünüyorum.napsam bilemiyorum.kpss puanları da tavan yaptı dün girdim baya zordu daMezuniyet sonrası anaokulu veya kreşlerde iş bulma imkanı nasıl kızlar? İş için sadece kpss ile atanmak mı gerekiyor? Veya açıköğretim olduğu için anaokulunda öğretmen olarak kabul edilmeme durumu oluyor mu?
Aynen ama aöf girip boşuna 4 yıl emek verip mezun olunca işsiz kalmakta istemiyorumBen de aynısını düşünüyorum.napsam bilemiyorum.kpss puanları da tavan yaptı dün girdim baya zordu da
Fikir verebilecek birileri olsa ne güzel olur. Ben zaten başta yardımcı öğretmenlik isterim.Aynen ama aöf girip boşuna 4 yıl emek verip mezun olunca işsiz kalmakta istemiyorum
Evet doğru ve açık bilgi verebilecek biri olsa iyi olurFikir verebilecek birileri olsa ne güzel olur. Ben zaten başta yardımcı öğretmenlik isterim.
Teşekkür ederim :)Arkadaslar auzefin ve diger acıkögretim Cocuk gelişimi lisans bölümlerinin ilk mezunları seneye olacagı için net bir sey yok ama emin olun ki özel kreşlerde calısan ögretmenlerin nerdeyse tümü aöf önlisans mezunu. İlk başladıklarında yardımcı ögrtmn olarak baslayıp daha sonra sınıf ögretmeni oluyorlar. Hatta önlisans mezunu bi ark Bi okula basvuru yapmıstı yardımcı ögretmen olarak alacagız demişler. Daha sonra ögretmen bulamayınca hiç tecrübesi olmayan arkadasım ögretmen olarak basladı. Yani özellerde mutlaka iş bulursunuz
Özelde ne kadar maaş alıyorlar bilginiz var mıArkadaslar auzefin ve diger acıkögretim Cocuk gelişimi lisans bölümlerinin ilk mezunları seneye olacagı için net bir sey yok ama emin olun ki özel kreşlerde calısan ögretmenlerin nerdeyse tümü aöf önlisans mezunu. İlk başladıklarında yardımcı ögrtmn olarak baslayıp daha sonra sınıf ögretmeni oluyorlar. Hatta önlisans mezunu bi ark Bi okula basvuru yapmıstı yardımcı ögretmen olarak alacagız demişler. Daha sonra ögretmen bulamayınca hiç tecrübesi olmayan arkadasım ögretmen olarak basladı. Yani özellerde mutlaka iş bulursunuz
Asgari ücretÖzelde ne kadar maaş alıyorlar bilginiz var mı
Mezun yok ilk mezunları bu sene 3.sınıfta olacaklar.stajla alakalı hiç birşey belli degil bu yuzdenkızlar son sene staj varmı auzef istanbul aöf çocuk gelişiminde. hiç mezununu göremedim. kayıtlar bitmek üzere.
Daha bir ders bitirdim o da baya kısa bir derstiNasıl gidiyor çalışmalar