İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AUZEF ÇOCUK GELİŞİMİ LİSANS BÖLÜMÜNDE OKUYANLAR BURAYA

Gerek yok yav, pdf'ler yeterli oluyor bence.

Bu arada elimde özet ve sorular var, isteyene atabilirim. Bu platform üzerinden atılıyor mu bilmiyorum ama.
Merhaba ortalamanız bayağı iyi maşallah sadece PDF’ler e mi bakıyorunuz acaba benim de çok zamanım olmuyor çalışmaya en azından geçebilecek kadar puanım olsa iyi olur nasıl çalışmayı tavsiye edersiniz

Merhabalar forumdaşlar. Ben okul öncesi ogretmeni olmayi cok istiyordum hep icimde ukte kaldi. Farkli bir lisans bölümünde okuyorum. Bir arkadasim auzef cocuk gelisiminden formasyon alip anaokuku ogretmenligine gecebilecegini soyledi. Yalniz sorun şurda ziya selçuk pedagojik formasyonu kaldirdigini acikladi. Bu durumda cocuk gelisimi auzef mezunlari ne yapacak. Hayallerim suya mi dustu. 2 3 gundur uzuntuden uyuyamaz oldum. Bilgi verebilirseniz cok sevinirim

Merhabalar, bu yıl İstanbul Üniversitesi'nde açıktan çocuk gelişimi lisans bölümüne başlayacağım. Şimdiden çalışmak okumak için kaynak aradım bulamadım, elinde 1. sınıf derslerinin pdf'i olan var mı?

herkese selamlar :) bende bu yıl başvurdum çocuk gelişimine ATA AÖF'te 2 yıllığını bitirmiştim, burayı bilmiyordum.. acaba sınavlar nasıl? birkaynak, site ya da APP uygulaması var mı_? sizler nasıl çalıştınız.. özellikle çıkmış sorular vs.. varmı ve onlardan çıkıyormu_? okuyan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim :)

herkese selamlar :) bende bu yıl başvurdum çocuk gelişimine ATA AÖF'te 2 yıllığını bitirmiştim, burayı bilmiyordum.. acaba sınavlar nasıl? birkaynak, site ya da APP uygulaması var mı_? sizler nasıl çalıştınız.. özellikle çıkmış sorular vs.. varmı ve onlardan çıkıyormu_? okuyan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim :)
Pdfler ve sunumlar yükleniyor siteye.

Merhaba Sibel ben :) Tam böyle bir grup araştırmasindaydım ki bilgi almak için burayı gordüm iyi ki :) Ben Türk Dili ve Edb. 2 sınıftayım. AOF de 2. univ. kapsamında gecen sene basladim. Kendi mezuniyetim CEKO. Maalesef formasyonu olmayan tek bölüm diyebilirim: ( Bu sene Ist Univ. nin uyguladığı Cocuk Gelisi bölümünü gördüm sinavsiz lisans egitimi olmasi buyuk avantaj fakat bu bölüm hakkinda benim pek bilgim yok dersler ilerde calisma alanları avantajlari vs. . Simdi TDE bölümü zaten fazlasiyla zor şükür derslerim iyi ama. Ama seviyorum da. 2sini birden götürebilir miyim yoksa bolum mu degistirsem bilemedim hangi bolumun daha fazla avantajlari vardir ki bilemedim . Sizden de bir fikir almak.istedim. Herkese sevgiler :)

Merhaba Sibel ben :) Tam böyle bir grup araştırmasindaydım ki bilgi almak için burayı gordüm iyi ki :) Ben Türk Dili ve Edb. 2 sınıftayım. AOF de 2. univ. kapsamında gecen sene basladim. Kendi mezuniyetim CEKO. Maalesef formasyonu olmayan tek bölüm diyebilirim: ( Bu sene Ist Univ. nin uyguladığı Cocuk Gelisi bölümünü gördüm sinavsiz lisans egitimi olmasi buyuk avantaj fakat bu bölüm hakkinda benim pek bilgim yok dersler ilerde calisma alanları avantajlari vs. . Simdi TDE bölümü zaten fazlasiyla zor şükür derslerim iyi ama. Ama seviyorum da. 2sini birden götürebilir miyim yoksa bolum mu degistirsem bilemedim hangi bolumun daha fazla avantajlari vardir ki bilemedim . Sizden de bir fikir almak.istedim. Herkese sevgiler :)
Çocuk Gelişimi daha avantajlı.Bir edebiyat öğretmeni olarak söylüyorum bunu.Edebiyattan atanmak zaten imkansıza yakın.Özelde de çalışmak sıkıntı ki ben beş yıllık tecrübeme rağmen bir seneyi geçkindir işsizim.

Hanımlar ben de çocuk gelişimi okumak istiyorum. 2.üniversite kapsamında lisans bölümünü okuyabiliyorum şu an ama ben önlisansın derslerini daha çok beğendim.
Acaba önlisansa mı kayıt olsam? Onu bitirince dgs ye girmeden 4 yıllığı da okuyabilir miyim ki?

Hanımlar ben de çocuk gelişimi okumak istiyorum. 2.üniversite kapsamında lisans bölümünü okuyabiliyorum şu an ama ben önlisansın derslerini daha çok beğendim.
Acaba önlisansa mı kayıt olsam? Onu bitirince dgs ye girmeden 4 yıllığı da okuyabilir miyim ki?
Lisans seçeneğiniz varken önlisans okumak mantıklı degil

Mesela çocuk resimleri analizi dersi çok ilgimi çekti. 4 yıllıkta bu ders yok. Önlisansta var. Mutlaka okumak isterim. Lisans okurken bu dersleri de alabilsem keşke

Çocuk Gelişimi daha avantajlı.Bir edebiyat öğretmeni olarak söylüyorum bunu.Edebiyattan atanmak zaten imkansıza yakın.Özelde de çalışmak sıkıntı ki ben beş yıllık tecrübeme rağmen bir seneyi geçkindir işsizim.

Teşekkür ederim. Bende bu sene için kaydımı yaptırdım. Bir dönem 2 bölüme de devam etme kararı aldım ama bakalım zorlarsa çok ağır gelirse TDE 'nı bırakma kararı aldım. Hayırlısı artık. AUZEF hakkinda hiçbir bilgim yok AOF gibi online ders çalışma ortami var mi.ki acaba ya da sınav not hesaplamaları falan. Neyse öğrenicez artık:)

Siniflara gore Whatsapp öğrenci gruplari var mi bu bolumun? Birbirimize yardımcı olmak adına çok iyi olurdu esasen. Bir de harç ücreti 405 lira geldi bayağı da çokmuş 😯:KK43:

Arkadaşlar bende 2. Üniversite kapsamında bugün kayıt oldum. Sistemi henüz çözemedim. Ogrenci girişimi nasıl yapabilirim. Dersleri nasıl görebilirim.

Önlisans mezunları o kadar çok ki, sadece yardımcı öğretmen olarak almaya başladılar artık.

X