İstanbul için önerebileceğiniz burun estetiği doktoru

Tabikide emre ilhan

Yeni ameliyat oldum ben de, kesinlikle doktorumu tavsiye edebilirim, her konuda çok memnum kaldım. Tüm ekip olarak da çok ilgililer, verdikleri güven, destek ve ilgi çok nadir bulunur bence.
doktorum dr Salih Emre üregen Ben çok memnum kaldım şuan ki sonuç da ödemli olmasına rağmen gayet hoş duruyor

Ben doktor Oray karacaylıya estetik ameliyatı oldum cok memnunum sosyal medyada hesabı var bakabilirsiniz

Ben Ahmet İslam beye 2015 yılında ameliyat oldum. Kişinin kendi yüz hatlarına uygun çok doğal bir burun yapıyor. Bende tavsiye ederim.

Merhaba ben Antalya da yaşıyorum burada Eyüp Bozkurt a ameliyat oldum. İstanbul da da muayenesi var kesinlikle öneririm. Yurtdısıyla da çalısıyor bir araştırın isterseniz. Fiyat olarak en son bir arkadasım ameliyat oldu 20 bin vermişti tabi sizin işleminize göre değişir belki.

Merhaba İstanbul Yeşilköy international Hospital (Acıbadem Yeşilköy) da Mithat Ulay Bey burun estetiğinde çok iyidir tavsiye ederim

Başka biri daha tavsiye etmişti. Dün instagramını inceledim güzel burun yapıyor.

Sadece estetik doktoruna yaptirmayin. Hem KBB ci hem estetik yapan doktor bulun. Ben Abdulkadir Göksel e yaptırdım , 7 sene oldu o zaman 10 bin vermistim şimdi fiyatlar ucmustur ama adam senin yüzüne en uygun burnu yapıyor başka istiyorum desen de kabul etmiyor, kesinlikle estetik olduğu belli olmuyor mükemmel öneririm kesinlikle

İstanbula gelmeden organize etmen lazım , yurtdışı hastaları gelmeden gün alıyor ... Medipol hastanesinde Erkan soylu derim , biz 2 arkadaş olduk çok memnunuz

Merhabalar.. Antalya'da yaşıyorum. Engin Erkal diye bir KBB var çok başarılı. 2 kişi anne-kız kendisinde ameliyat oldu memnunlar. Hatta annenin kaburgasından kemik alıp gerçekleştirmiş ameliyatını. Dr Engin Erkal İnstagram var. Birde Ankara'dan Op. Dr. Orhan Aydın'ı takip ediyorum. Estetik Cerrahi uzmanı. Özellikle burun resimleri güzel görünüyor. Ben estetik cerrahlar da önce burun tiplerine bakıyor ona göre takip ediyorum. Burun estetiğine ihtiyacım yok fakat her birinin kendince bir burun tarzı var. Ne kadar doğal o kadar iyi bir dr olarak kabul ediyorum. Bazıları burnun tam ucunu kaldırıyor hemen takipten çıkıyorum.

Onu doktorla konusmaniz gerek ameliyat takvimine bagli ama ömer refik beyi tavsiye ederim 20 senelik tecrübe
Merhabalar Ömer Refik Özerdem Antalya'da. Amerika'dan geldi diye hatırlıyorum. İlk geldiği zamanı biliyorum hatta. 2000'li yıllardı. Kendisini takip ediyorum. Burunları oldukça doğal görünüyor. Yapmacık burun yapmıyor. Fakat göz estetiği konusunda sanki dikişleri çok beğenmedim. İnstagram da floralevinmd var. Karşılaştırırsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız. Dikişler çok kaba geldi bana göz kapağı estetiğinde ve sonradan izleri belli olacak şekilde atılmış dikişler. Buradan da her Dr her konuda iyi olmuyor anlamına geliyor. Hepsinin başarılı olduğu bir bölge var demek ki. Tek tek bunu bulup yaptırmak gerekiyor demek ki..

Merhaba ömer bey hem antalya hem istanbulda hizmet veriyor.gokhan bey yani kardesi sadece antalyada.evet her doktor her konuda iyi olmayabiliyor.ama benim en guvendigim doktorlardan bir tanesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…