- 10 Aralık 2014
- 46
- 15
- 88
- 35
İlk ameAman diyim şehir dışından geliyorum falan de yoksa çok manyak rakamlar söylüyorlar, ben 3 ameliyatımı olacağım, bakalım kaburdagan kulaktan kemik alınacak ve önceki ameliyattan sonra göz altında çıkan kemik düzeltecek çok iş var. 15 gün içinde olacağım size duruma göre yazarım isterseniz.
Çok kolay para kazanıyoruz ondan herhaldeİstanbuldan hiç kimseyi tanımam bilmem ama Türkiye'de ki herkes için geçerli bu söyleyeceğim. Yurtdışında geldiğini kimseciklere söylemeSeni yürüyen dolar, avro olarak görürler Bloss um
Çok kolay para kazanıyoruz ondan herhalde
Türkiye'ye gelince masraflar dışında verebileceğim maximum miktar 20,000 olabilir.
Niye bu kadar uçuk bu fiyatlar
Yurt dışından dolarla müşteri aldıkları için yazık gerçekten ben ümit taşkın gittiğim de 80 bin dediÇok kolay para kazanıyoruz ondan herhalde
Türkiye'ye gelince masraflar dışında verebileceğim maximum miktar 20,000 olabilir.
Niye bu kadar uçuk bu fiyatlar
Paylaşırsanız çok sevinirim.Aman diyim şehir dışından geliyorum falan de yoksa çok manyak rakamlar söylüyorlar, ben 3 ameliyatımı olacağım, bakalım kaburdagan kulaktan kemik alınacak ve önceki ameliyattan sonra göz altında çıkan kemik düzeltecek çok iş var. 15 gün içinde olacağım size duruma göre yazarım isterseniz.
Paylaşırım tabi inşallah güzel geçer bu doktoru, marmara araştırmadan tanıdık prof. Önerdi bakalım inşallah iyi geçer size de yazarımPaylaşırsanız çok sevinirim.
Hangi doktor ve hangi hastane,Paylaşırım tabi inşallah güzel geçer bu doktoru, marmara araştırmadan tanıdık prof. Önerdi bakalım inşallah iyi geçer size de yazarım
Merhaba canim. Ben 2016 yilinda estetik amacli ameliyat oldum. O zaman 10.000 civari odemistim. Dr ve eşi ile gorusmeler yapildi. Ben acikcasi hem ameliyat oncesi bilgilendirme ameliyat sirasi gosterilen ozen hastane ve sonrasi icin takip etmeleri husunda onerecegim dr. Salih emre üregen. Hic fotografim yok kendi cektigim dr un çektiklerini bulursam atabilirim. Ne bir morluk ne bir agri hic yasamadim. Ameliyatim zormus koca bir kemik varmis en yamuğundanMerhaba arkadaşlar,
burnumda kırık var ve burun deliklerini biraz küçültmek istiyorum. Bu konuda İstanbul için önerebileceğiniz uygun bir doktor var mı ?
Ben yurtdışında yaşıyorum, Ağustos'ta İstanbul'da olacağım, gittiğim zaman ameliyat bir ay içinde gerçekleşebilir mi yoksa uzun bir prosedürü mü var ?
Lütfen tecrübelerinize dayanarak önerilerde bulunun.
Doç. Hüseyin baki yılmaz kendi kliniği var, gidip görüşmeyi yapacağız hangi hastane olduğunu konuşacağız ve fiyatıHangi doktor ve hangi hastane,
İlk ameliyat daha uygun verılıyor fiyat. Ama yurtdışı telinde sormayın. Sordurun tr de olan birilerineÖnerilen doktorlara tek tek bakacağım. Çok teşekkür ederim arkadaşlar
Benim daha önceden de burnum kırılmıştı ve 18 yaşında ameliyat olmuştum. Sonra maalesef tekrar kırıldı.İlk ameliyat daha uygun verılıyor fiyat. Ama yurtdışı telinde sormayın. Sordurun tr de olan birilerine
Doğru yurtdışından arayınca telefon numarası da gözüküyor o hiç aklıma gelmediİlk ameliyat daha uygun verılıyor fiyat. Ama yurtdışı telinde sormayın. Sordurun tr de olan birilerine
Özellikle ahmet islam revizyonda iyi diye okumuştum. Dün fiyat sordum işte.Benim daha önceden de burnum kırılmıştı ve 18 yaşında ameliyat olmuştum. Sonra maalesef tekrar kırıldı.
İyi bir doktor ve kısıtlı zaman. Umarım Türkiye'ye gidince hallederim.
Araştırırken bu ismi görmüştüm. Akrabalardan biriyle görüştüreceğim.Özellikle ahmet islam revizyonda iyi diye okumuştum. Dün fiyat sordum işte.
Hangi ara 20 binden 35 bine çıktıErkan soylu 35 bin demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?