Ameliyat oldunuz mu Ahmet beye durumunuz nasılİnşallah ben de memnun kalırım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İstanbul için önerebileceğiniz burun estetiği doktoru
- Konu Sahibi Bloss
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
Evet 14 gün oldu. Çok memnun kaldımAmeliyat oldunuz mu Ahmet beye durumunuz nasıl
Sorunsuz devan eder inşallah
- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.804
- 198
Haftaya randevum var, bakalım nasıl geçecek.Hasan duyguluya oldunuz mu memnun musunuz
- 1 Ağustos 2021
- 90
- 15
- 8
Fotoğrafınıza bakabilirmiyim rica etsem bende revizyon ameliyatı olmayı düşünüyorumMerhaba, ben yusuf öztürkçüye oldum kendisi kbb, burundaki bütün sorunları kendisi çözüyor benim revizyondu ve çok memnunum kendisinden, yurtdışından da çok hastası geliyor diye biliyorum kendisi çok tanınmadığı için fiyatları şuan 9-10 bin arasında, ama günleri çok yoğun ameliyat gününü uzun bir tarihe verebilirler 1 2 ay gibi onu gelmeden önce konuşup ayarlayın bence çünkü yurtdışından gelen hastaları 1 haftalağına gelip ameliyat olup gidiyorlar
- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
Merhaba, sizin durumunuz nasıl?Ameliyat oldunuz mu Ahmet beye durumunuz nasıl
- 3 Ağustos 2021
- 37
- 6
- 36
- 26
Estetik yapmaya karşıyım ama çok yamukluk varsa veya nefes almada problem yaşayanlar için bence estetik yapılabilir. Burun estetiğinde mağdur olan çok kişi oluyor o yüzden referans almak çok önemli yorumlarda genellikle mehmet doğru'dan bahsedilmiş bence bakılabilir benim abimin burnunda geniz eti olduğu için ameliyat olmuştu cengiz açıkelden fiyatları biraz pahalı ama şuan benden güzel burnu var
Ben 27 sinde İstanbul’a gelip bi ön görüşme yapıcam çok kararsızım ama Ahmet beye de iyi diyorlar genelde revizyon benim ki bide uzun zamandır araştırıyorum ama emin olamıyorumMerhaba, sizin durumunuz nasıl?
- 1 Ağustos 2021
- 90
- 15
- 8
Merhaba bende revizyon ameliyatı olmayı düşünüyorum Mustafa Demir ile görüştünüz mü? Benimde burnum top gibi ve yamuk oldu burun ucum Mustafa Demir in internette yaptığı burunlar güzel fakat gerçekte de öyle mi kimisi photoshop yapıyor ya da çekimden dolayı güzel çıkıyor gerçekten karar vermek çok zorBen de araştırıyorum,
Ahmet islam 23 ile 28 bin
Mustafa demir 25 ile 30 bin dedi. Özellikle ikisinin yaptığını burunlar guzel,
Ama revizyon icin verilen fiyat bu. Bu doktorlara instagramdan bakın.
Mustafa demiri eledim fiyattan dolayı
Ama çok beğeniyorum yaptığı burunları
- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
Merhaba, ahmet islam'a oldum.Merhaba bende revizyon ameliyatı olmayı düşünüyorum Mustafa Demir ile görüştünüz mü? Benimde burnum top gibi ve yamuk oldu burun ucum Mustafa Demir in internette yaptığı burunlar güzel fakat gerçekte de öyle mi kimisi photoshop yapıyor ya da çekimden dolayı güzel çıkıyor gerçekten karar vermek çok zor
Çok şükür memnun kaldım.
Ben bir müddet ahmet islamin instagram hikayelerini takip ettim. Hergun revizyon yapıyor ve paylaşıyor.
Onu tercih ettım. İyi ki onu seçmişim diyorum. Başkasını bilemem
- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
Sız karar verene kadar fiyatlar daha da uçacak bılgınız olsunBen 27 sinde İstanbul’a gelip bi ön görüşme yapıcam çok kararsızım ama Ahmet beye de iyi diyorlar genelde revizyon benim ki bide uzun zamandır araştırıyorum ama emin olamıyorum
Kararımı verdim Ahmet beySız karar verene kadar fiyatlar daha da uçacak bılgınız olsun
- 1 Ağustos 2021
- 90
- 15
- 8
Rica etsem fotoğrafınıza bakabilirmiyimMerhaba, ahmet islam'a oldum.
Çok şükür memnun kaldım.
Ben bir müddet ahmet islamin instagram hikayelerini takip ettim. Hergun revizyon yapıyor ve paylaşıyor.
Onu tercih ettım. İyi ki onu seçmişim diyorum. Başkasını bilemem
- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
Foto paylaşmıyorum. Ama doktorun ameliyat sonrası paylaştığı fotoyu atabilirim. Sadecw burnum var fotoda.Rica etsem fotoğrafınıza bakabilirmiyim
- 1 Ağustos 2021
- 90
- 15
- 8
- 9 Eylül 2021
- 29
- 5
- 1
- 36
Asla ve asla Umit Taskini onermiyorum 1.ameliyatimi kendisinde oldum bildigim yamuk bir burunla ciktim 2. Ameliyat icin cok doktor kapilari caldim ama ilk ameliyatini yapan doktorla konusursan daha iyi olur dediler seneler sonra 2. Ameliyatim icin Umit Taskini buldum ve beni tabiki hatirlamadi burnun cok kotu kim yapmis dediginde siz dedim ve hastane dosyalarim yanimdaydi kendi ismini gorunce baya tuhaf oldu 2. Ameliyatimi kaburgamdan kikirdak alarak yapacagini soyledi ve bundan cok daha iyisi olacagini soyledi anlastik ameliyatimi gerceklestirdi okadar acıya psikolojik tranvama ragmen yine sonuc husrannn yine kotu goren bu nasil bir hata nasil bir burun diyor bir cok doktor 3 ameliyatimi yapamayacagini soyluyor cok magdurum her acidan maddi manevj zarardayim kendisine 2 .ameliyatim sonrasi gittigimde 3.yu yapariz sena dedi boyle bir cevappp.. birdaha tovbeeee aslaa doktorunuzu lutfen iyi seçin lutfennnnnn ve uzun donem sonu lar cok onemli sişlikler indikce zamanla burnun sekli meydana ciktikca anliyorsunuzki hersey gorundugu gibi degilPaylaşırsanız çok sevinirim.
- 9 Eylül 2021
- 29
- 5
- 1
- 36
Asla ve asla Umit Taskini onermiyorum 1.ameliyatimi kendisinde oldum bildigim yamuk bir burunla ciktim 2. Ameliyat icin cok doktor kapilari caldim ama ilk ameliyatini yapan doktorla konusursan daha iyi olur dediler seneler sonra 2. Ameliyatim icin Umit Taskini buldum ve beni tabiki hatirlamadi burnun cok kotu kim yapmis dediginde siz dedim ve hastane dosyalarim yanimdaydi kendi ismini gorunce baya tuhaf oldu 2. Ameliyatimi kaburgamdan kikirdak alarak yapacagini soyledi ve bundan cok daha iyisi olacagini soyledi anlastik ameliyatimi gerceklestirdi okadar acıya psikolojik tranvama ragmen yine sonuc husrannn yine kotu goren bu nasil bir hata nasil bir burun diyor bir cok doktor 3 ameliyatimi yapamayacagini soyluyor cok magdurum her acidan maddi manevj zarardayim kendisine 2 .ameliyatim sonrasi gittigimde 3.yu yapariz sena dedi boyle bir cevappp.. birdaha tovbeeee aslaa doktorunuzu lutfen iyi seçin lutfennnnnn ve uzun donem sonu lar cok onemli sişlikler indikce zamanla burnun sekli meydana ciktikca anliyorsunuzki hersey gorundugu gibi degilÇok kolay para kazanıyoruz ondan herhalde
Türkiye'ye gelince masraflar dışında verebileceğim maximum miktar 20,000 olabilir.
Niye bu kadar uçuk bu fiyatlar
- 1 Ağustos 2021
- 90
- 15
- 8
Çok üzüldüm sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende revizyon ameliyatı olmayı düşünüyorum çok geçmiş olsunAsla ve asla Umit Taskini onermiyorum 1.ameliyatimi kendisinde oldum bildigim yamuk bir burunla ciktim 2. Ameliyat icin cok doktor kapilari caldim ama ilk ameliyatini yapan doktorla konusursan daha iyi olur dediler seneler sonra 2. Ameliyatim icin Umit Taskini buldum ve beni tabiki hatirlamadi burnun cok kotu kim yapmis dediginde siz dedim ve hastane dosyalarim yanimdaydi kendi ismini gorunce baya tuhaf oldu 2. Ameliyatimi kaburgamdan kikirdak alarak yapacagini soyledi ve bundan cok daha iyisi olacagini soyledi anlastik ameliyatimi gerceklestirdi okadar acıya psikolojik tranvama ragmen yine sonuc husrannn yine kotu goren bu nasil bir hata nasil bir burun diyor bir cok doktor 3 ameliyatimi yapamayacagini soyluyor cok magdurum her acidan maddi manevj zarardayim kendisine 2 .ameliyatim sonrasi gittigimde 3.yu yapariz sena dedi boyle bir cevappp.. birdaha tovbeeee aslaa doktorunuzu lutfen iyi seçin lutfennnnnn ve uzun donem sonu lar cok onemli sişlikler indikce zamanla burnun sekli meydana ciktikca anliyorsunuzki hersey gorundugu gibi degil
- 9 Eylül 2021
- 29
- 5
- 1
- 36
İlk ame
Cok tesekkur ederim umarım hersey gonlunuzce olurÇok üzüldüm sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende revizyon ameliyatı olmayı düşünüyorum çok geçmiş olsun