Acikcasi hangisine vericegimi bilmiyorum kalbim sarıgül diyor beynim dur orda iyi düşün diyor
Biri yolsuzluk mu dedi :))
Açın tv ye bir bakın desem montaj diyeceksiniz değil mi :)
Kalbinin sesini dinle Canimm :)
Yalan ve iftirayla Hükümeti yıkmaya teşebbüs eden zihniyetler, aday yaptıkları ve partilerinden ihraç edilen Mustafa Sarıgül'ün yolsuzluklarını geçici olarak görmezden gelip İstanbul'u da Şişli gibi satmaya kalkışacaklar ha? Oyumuz büyük bir çoğunlukla tabi ki Kadir Topbaş'a, İstanbul gerçekten metropol haline geldi. Bunu göremeyecekkadar nankör değiliz çok şükür. Eski bir CHP li olarak son iki seçimdir AK Parti'li olmaktan gurur duyuyorum!
bazı zihniyetler yorumlarında demişki "neden chp ye vereyim Kılıdaroğlu ssk yı batırdı sarıgül yolsuzluk yaptı oyum akpe ye " bu açıklamanın ardından oyum akp ye diyerek kendileri ile zaten tezata düşüyorlar.. yolsuzluk denince akla gelen ilk parti zaten akp
tayyip ve ailesi dünyanın sayılı zenginleri arasında bu zenginliği bir başbakanlık maaşıyla elde etmiş olamaz dimi.. Gelmiş halen kılıçdaroğlu diyorsunuz :) yav adamın malvarlığı ortada ssk yı dolandırsa kardeşi bekçilik yaparmı ? allah akıl vermiş kullanın diye
kılıçdaroğlu ssk nın basına geldiğinde skk bitik durumdaydı zaten ölü bir kuruma adamı verdiler adam ölü kurumu misal eksi 10 dan eksi 1 e taşıdı ama sizler o eksi 1 i görüyorsunuz yada zihniyetiniz daha ötesine izin vermiyorda olabilir !!
kısacası hırsızlara, rantcılara, ülkesine peşkeş çekenlere çektirenlere, din tüccarlarına, koyun güdenlere, toprankarını milli değerlerini satanlara, eli kanlı el kaideye destek verenlere, bayrağımı ayaklar altına alanlara, yüznün astarı kalmayanlara asla oyumu vermem ben bu vatanın bir genci olarak şehitlerime atama vatanıma bu hayınlığı yapamam
hikayeniz gayet akıcı ve heyecanlı olmuş. edebiyata meraklısınız anladığım kadarı ile ama özetini çıkarırsak elde var sıfır.
bayrağım ayaklar altına alındı demişsiniz evet bir tek o kısım doğru olabilir gezi parkı eylemlerinde teröristlerin ayakları altında geziniyordu şehit kanı ile boyanmış asil ve şanlı bayrağımız.
size tavsiyem halk tv ve ulusal kanal dışında başka kanallardada biraz gezinin
:) ha bir ata at gözlüğü takmışsın ha sizin gibi zihniyete laf anlatmışsın !!! insan o kafasının içindeki beyni kullanamadıktan sonra ne desen boş nekadar görüntü ses kaydı koysan önüne boşş.
ben seni muhattabım olarak bile almam sana ve senin gibilere cevap verme lüksünü sana yaşatmam
aslında bu fanatikler için en doğru tanımlama
"onlar dinden çıkmış puta tapan ve onları ilahlaştıran bir kavim " cuk oturan bi tanımlama daha ötesi yok söylenecek laf da yok herşey mubah onlara
metropol bir şehri emanet ediyoruz kalp sesi ile oy mu verilir çok mantıksız ve saçma.
1 günlük İstanbul turu yapın ve bu şehre kazandırılan eserleri görün mantığınızla oyunuzu verin
Bence o cümledeki espriyi anlayamamaktır mantıksızlık dediğiniz .. Ayrıca İstanbul turu yapmama gerek yok çünkü doğma büyüme Üsküdarlıyım .. Çocukluğumdan beri her gün yapıyorum o turuAkp'nin yaptığı hizmeti beğenen arkadaşlar bence Chp'ye de bir şans vermeliler. Çünkü Akp'nin yaptığı yatırımları bile harika buluyorlarsa Chp geldiğinde sanırım Paris kadar görkemli bir şehir yapılanması yapabiliriz
Sevgiler ..
öncelikle sizi saygı çerçevesinde paylaşım yapmaya davet ediyorum. ilk paylaşımınızdaki kibarlığınızdan eser kalmamış maskeniz düşmüş kuyruğunuza basılmış gibi saldırıya geçmişsiniz.
tanımlama diye yazdığınız şeyin ayet olduğunu size hatırlatırım Yaradan'ın Peygamberimiz aracılığı ile insanlığa gönderdiği ayeti tanımlama diye belirtmeniz çok vahim bir paylaşım olmuş. ayetleri googledan copy pase yapıp tanımlama adı altında saçma sapan paylaşımlarınıza ekleyemezsiniz.
put kısmına gelince ankara da yatan şahsiyeti haşa tanrı yerine koyup tapanların puttan ve dinden çıkmadan bahsetmeleri gayet komik
kaldırım değiştirmekten ,çiçek-lale ekmekten başka birşey yapmadılar. Üsküdar da boş buldukları yere banklar koyup çeşmeler diktiler. Bu mu belediyecilik ?
Ayrıca eski istanbul diyenler olmuş.hastanelerde sıralar çöpler vs. Farkında mısınız bilmiyorum ama dünyada ülkeler uzaya çıkıyor artık. yani siz istemeseniz de sistem sizi zaten yürütüyor bir şekilde . Bu kadar cahil, aza kanaat eden bir toplum olmamalıyız. 14 yıldır milenyum çağındayız. Yani artık modernleşiyor dünya bu akp nin İCAT ETTİĞİ bir sistem ya da özel bir durum yok.
Eğitim bitmiş durumda, her sene sınavlarda çalınma, yanlış soru var. Her sene sistem değişiyor. Eğitimi eksik olan bir toplum zaten cahil kalmaya mahkumdur. Çöp toplanıyor diye oyunu verebilecek düzeyde beklentisiz olmayalım! çocuklarımızı,torunlarımızı düşünelim! ülkenizi satıyorlar. Bize ait hiç birşey kalmadı. Ulaşım dünyanın parası, bunları neden düşünmüyorsunuz. Sırf ulaşıma harcadığımız para ile belediyenin helikopterle çöpleri toplaması lazım!!!!! Okulların çoğu, istanbulda leş-eski-püskü. ama her camiide tadilat var farkında mısınız?
ARTIK KÜÇÜK DÜŞÜNMEYELİM!
chp yıllarca tek parti döneminde olsun ( yani zorbalıkla) veya seçimle geldiği yıllarda olsun istanbulu çok kez yönetme şansı olmuştur.
90 yılların istanbulu diye arşivleri araştırırsanız; çöp şehir, patlayan çöpler yığınları, su kuyrukları, yağ kuyrukları, tüp kuyrukları resimleri bir incelemenizi öneririm.
yada o kadar eskiye gitmeyin geçen aylarda izmirde yoğun yağmur dolayısı ile şehir viyanaya dönmüştü şehirde ulaşım sandallarla yapılıyordu.
yani chp nin yönetim şeklini yaşayarak gayet iyi biliyoruz o partiye bir kez daha şans verme gibi bir saçmalık yapmayız
paris falan hikaye yani