İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayları

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayım

• Kadir Topbaş - AKP

OY: 231 32,5%
  • Mustafa Sarıgül - CHP

OY: 424 59,6%
  • Sırrı Süreyya Önder - HDP

OY: 28 3,9%
  • Rasim Acar - MHP

OY: 21 3,0%
  • Diğer / Bağımsız

OY: 7 1,0%

• Ankete Katılan
    711
  • Anket Kapalı .

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
41.591
141.631
Merhaba
Bakalım sonuçlar nasıl olacak.

Not : Ankette kullanıcı isminiz gözükmeyecek şekilde aktif edilmiştir. Adaylar ise parti isimlerinin alfabetik sıralaması ile yazılmıştır.

2 aday arasında kararsız kalmıştım. mantığım o diyor ama kalbim diğerinde. ve sanırım yüreğimin sesini dinleyeceğim ve evet veriyorum oyumu.:)

bu ankete katılım neden az acaba
izmir anketine baya bi kişi katılmış
yok mu aramızda istanbullular

İstanbul sonuçları seçimlerle ilgilenen hemen herkesin merakı ...

Siyasi partilerin genel başkanlarının özel ilgi odağı İstanbul ve İstanbul adayları .

Ankete özellikle İstanbul ikametli üyelerden katılım bekliyoruz.

wayy wayy wayy............ verdik bakalımm umarım hakkımızda hayırlısı olurr

Ben kadınlarımızın bu kadar saf olduğuna inanamıyorum. Kendi elleriyle hayatlarını karartıyorlar.. Dünyada hiçbir ülkede verilmemiş haklar zamanında bize tanınıyor ve biz bugün kendi ellerimizle iade ediyoruz. Neden çağdaşlaştıkça dinden uzaklaşacağınızı düşünüyorsunuz. Bugün bu yaşananların hepsinin sebebi bizler olduğunu düşünüyorum. Adam artık aleni bir şekilde bağırıyor ben dürüst değilim, ben sizin dininiz, örtünüz, vs. üzerinden götürüyorum diye ve biz hala alkışlayıp onu haklı çıkarmak için, doğrulamak için bahaneler arıyoruz. Lütfen artık bazı şeyleri görün. Sahip olduğunuz gücün farkına varın. Bizim yaşayamadıklarımızı, yapamadıklarımızı bari çocuklarımız yaşasın. Yaşamışsak ta bırakın da çocuklarımızda bu güzellekleri tatsın, yaşatsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…