İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayları

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayım

• Kadir Topbaş - AKP

OY: 231 32,5%
  • Mustafa Sarıgül - CHP

OY: 424 59,6%
  • Sırrı Süreyya Önder - HDP

OY: 28 3,9%
  • Rasim Acar - MHP

OY: 21 3,0%
  • Diğer / Bağımsız

OY: 7 1,0%

• Ankete Katılan
    711
  • Anket Kapalı .
hiç bi partıyı desteklemıyorum oyuzden secımlerdede oyumu kullanmıycam...

Yalan ve iftirayla Hükümeti yıkmaya teşebbüs eden zihniyetler, aday yaptıkları ve partilerinden ihraç edilen Mustafa Sarıgül'ün yolsuzluklarını geçici olarak görmezden gelip İstanbul'u da Şişli gibi satmaya kalkışacaklar ha? Oyumuz büyük bir çoğunlukla tabi ki Kadir Topbaş'a, İstanbul gerçekten metropol haline geldi. Bunu göremeyecekkadar nankör değiliz çok şükür. Eski bir CHP li olarak son iki seçimdir AK Parti'li olmaktan gurur duyuyorum!

Yolsuzluk yaptığı kanıtlanmış birinin başkan olmasındansa İstanbul'a sayısız yenilik getiren dürüst bir başkan ile devam edilmesi en mantıklısı

Haklisin, tek kisinin altindan kalkabilecegi bir sey degil. Bütün illere yayarsak, yaymazsak da sadece büyük sehirlere odaklanmak haksizlik olur. Öte yandan hepsine internetten ulasmak da kolay olmasa gerek.

Aslinda bulanlar tek bir baslik altinda bulduklarini paylassalar sorumluluk paylasilmis olur.

Siz halk;diğerleri birkaç çapulcu değil miydi ?

İşler tersine dönmeye başladıysa umut var demektir.

Arkadaşım Çapulcu veya ayyaş, muhafazakar veya komünist, alevi veya sünni, ne olursak olalım aynı bayrak altında hepimiz Türküz. Oy verirken de parti anlayışından ziyade yapılan hizmete bakmalıyız. Sırf A partiliyim diye belediyesi kötü A yerine, belediye oyunda B ye veririm oyumu. Demek istediğim buydu. Hangi belediye iyi çalışıyorsa görmek lazım, ha bir çuval pirinçten bile bir kaç taş çıkıyor. Bir çuval pirinci taş etmeyelim. Saygılarımla..

Şu anki belediye dönemi için "İstanbul gerçekten metropol haline geldi."diyenlere cevaben,İstanbul ben doğmadan önce de metropoldü,bilin istedim.Ayrıca bulduğu her boş araziye beton dökerek metropol olunmuyor,bunu da bilin istedim.

SSK yı batıran Genel bir başkan ve daha önce yolsuzluk yüzünden partisinden kovulan sarıgül bunlara oy verirken neye dayanarak veriyorsun anlamıyorum.Oyum AKP nin DURMAK YOK YOLA DEVAMMMMM

Hanımefendi, kimse size neden ismi yolsuzlukla karalanan bir partinin başkan adayına oyunuzu veriyorsunuz diye sert bir çıkış yapmadıysa, sizinde neye dayanarak Sarıgül'e oy veriyorsunuz gibi bir ithamda bulunmamanız gerekiyor. Çünkü sizde tahmin edersiniz ki kimseyi ilgilendirmiyor
Herkez düşüncesini savunduğu, iyi hizmet yaptığına inandığı partiye oyunu verebilir. Sanırım burada gördüğüm bir kaç yorumdan sonra CHP'liler yine medeni duruşlarıyla farkını göstermiş diyorum Seviliyorsunuz kızlaarrrr <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…