İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayları

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayım

• Kadir Topbaş - AKP

OY: 231 32,5%
  • Mustafa Sarıgül - CHP

OY: 424 59,6%
  • Sırrı Süreyya Önder - HDP

OY: 28 3,9%
  • Rasim Acar - MHP

OY: 21 3,0%
  • Diğer / Bağımsız

OY: 7 1,0%

• Ankete Katılan
    711
  • Anket Kapalı .
Bir mesaja iki video yükleyemedim.

Buyrun:

Her yastan insan bisiklet sürüyor sehirde: [video=youtube;swqaAIkGtpA]http://www.youtube.com/watch?v=swqaAIkGtpA[/video]

burada Sırrı Süreyya Önder e verdim oyumu. ama seçimlerde bende kararsızım. keşke chpnin adayı sarıgül olmasaydı.

Keske olmasaydi ama secimleri kazanmak biraz da popülerlik isi. Diger yandan Sarigül`ün de hatalari cok olmakla birlikte, adam calisiyor ama Oky. Bence CHP`nin en büyük sorunlarindan biri olan, halkin ayagina gitme isini iyi yapiyor. Dur durak bilmiyor, ugrasiyor, kapi kapi dolasiyor. Bu da kendisinin benim gözümdeki artisi.

Sirri Süreyya da iste evet, beni de kararsiz birakiyor. Arada sacma sapan Kürtcülük oyunu oynamasa, aslinda halktan biri. Lakin diger yandan, belediyeciligi nasil yapar onu da bilemiyorum.

Bence CHP`nin en büyük sorunlarindan biri olan, halkin ayagina gitme isini iyi yapiyor. Dur durak bilmiyor, ugrasiyor, kapi kapi dolasiyor. Bu da kendisinin benim gözümdeki artisi.

:)))) chp ankaradan öteye gidemiyor bırakın Allah aşkına çok komiksiniz. 2014 seçimleri için doğuda gittiği bir ilin haber linkini paylaşırmısınız. doğuya itibar etmiyor çünkü ordan onlara ekmek çıkmayacağını gayet iyi biliyorlar.

Sanirim okurken hata yapmissiniz. Ben diyorum ki CHP`nin en büyük sorunlarindan biri halkin ayagina gitmeme. Oradaki vurgu ise Sarigül`ün halkin ayagina gitme isini iyi yaptigi. Kapi kapi dolastigi, bu yüzden benim gözümde artisi o yönde oldugu. Yani CHP`nin calismayan adamlari yerine, Sarigül`ün calistigini söylüyorum anlatabildim mi? Bu arada Sarigül Istanbul`un adami, gidip doguda oy istemesine de gerek yok bu durumda tabi.:) Konuyu dallandirip budaklandirmadan önce, okuyalim, algilayalim yazilanlari.

Bu arada dünya Basbakan`in kasetlerini konusuyor. Dünya Türkiye`deki yolsuzluk ve yüzsüzlügün bu kadari oluru konusuyor. Dünya onurlu bir ülkede bunca olaydan sonra yöneticilerin istifa edecegini konusuyor.

Lakin, birileri kendi battiklari yolsuzluklari görmemek icin direnirken, komik bir sekilde tutturmus, Sarigül`ün yolsuzlugu da yolsuzlugu.

CHP'den yapılan açıklamaya göre, Kılıçdaroğlu'nun 30 günde 49 miting olarak planlanan gezi programı 53'e yükseltildi.

Kemal Kılıçdaroğlu açıklanan gezi ve miting programına ek olarak 8 Mart'ta Malatya'da, 16 Mart Pazar günü Ardahan ve Kars'ta, 21 Mart tarihinde de Adıyaman'da miting yapacak. Böylece 30 günde yapılacak miting sayısı 53 olacak.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu, 26 Mart'ta Manisa'dan Balıkesir'e geçecek ve 27 Mart'ta mitinglere Hatay'dan devam edecek.

Öte yandan, Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin ile Erdoğan Toprak'ın verdiği bilgilere göre, MYK üyeleri için de ayrı ayrı il ve ilçe ziyaretleri programları yapıldı. Programa göre, genel başkan yardımcıları ve CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil'in katılımıyla, bazı illere birden fazla olmak üzere 81 il ziyaret edilecek, 100'den fazla miting yapılacak.
https://www.haberturk.com/gundem/haber/924491-kilicdaroglu-30-gunde-53-miting-yapacak

yazdığınız yazının mantıksız olduğunu tekrarlamışsınız. chp nin türkiyeye sahip çıkamayacağını ve yönetemeyeceğini sizlerde gayet iyi biliyorsunuz. umudunuzu sarıgüle bağlamanız çok vahim. seçimleri sadece İstanbul olarak görmeyin yönetilen koca bir ülkeden bahsediyoruz.

toplamda vatanımızın hangi topraklarını gezecekmiş çok olduğu için ben toplayamadım :))))

Birileri adaylarin plan ve projelerini de paylassa ya.

Tüm illerin anketleri açılıyor lambrusco , bir başka başlık altında da adayların projelerini ve seçim vaatlerini derleyip toparlama fikrimiz var ama bütün iller ve tüm adaylar söz konusu olunca toparlayıp , her birini tek tek yazmak olası mı bakıyorum şuan ?

Yoksa bende hangi aday ne sunuyor iline ? bunu paylaşmayı çok isterim .

neden akp ye vereyim ki bizleri topluca biraz daha soysunlar diye mi :)) metro yapmislar onu yapmislar bunu yapmislar bi elektrik faturasi geliyor 35 tl sirf vergi yani o yaptiklarinin paralarida bizden cikiyor kendi ceplerinden degil :)) sonuna kadar oyum chp ve chp

Biri yolsuzluk mu dedi :))
Açın tv ye bir bakın desem montaj diyeceksiniz değil mi :)

Cok guzel bir cevapti tabikide montaj diyecekler baska ne diyecekler ki birazdan haberler baslar rte cikar ve derki oyunlara gelmeyin bu yapilanlar beni indirme operasyonu montaj yapiliyor onumuze sunuyorlar bu oyunlara gelmeyin... arkadan sesler yukselirrr hülooooooooggggg olay bundan ibaret :))

Parti tutmuyorum ve olaya mantıklı bakınca. abicim kadir topbaş fazlasıyla hakediyo. metrobusler, metrolar, marmaraylar, internetlı yeni otobusler ve daha aklıma gelmeyen binlerce şey. parti olarak dusunmeyin bnce, adam işini yaptıysa memnunsanız emeğinin karşılığnı verinnn

Anketin mail ile haber verilmesi super fikir olmus. Kullandim oyumu :) sonuclari merakla bekliyorum

kesinlikle chp , akp ye iki bileğimi kesseler yine de oy vermem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…