İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayları

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayım

• Kadir Topbaş - AKP

OY: 231 32,5%
  • Mustafa Sarıgül - CHP

OY: 424 59,6%
  • Sırrı Süreyya Önder - HDP

OY: 28 3,9%
  • Rasim Acar - MHP

OY: 21 3,0%
  • Diğer / Bağımsız

OY: 7 1,0%

• Ankete Katılan
    711
  • Anket Kapalı .
Siyasi konulara kalbi yaklaşımların olmaması gerektiği kanaatindeyim. Herzaman kötünün iyisini seçerim. Ama en kötüsüne vermem. Ne kadar ne dersek diyelim çoğunluk yine AKP diyecek. Çünkü kabul etmesek de adamlar İstanbul'u İSTANBUL yaptı. Ve ben hizmet verenin yanındayım. OYUM KADİR TOPBAŞ Başkanadır. Saygılar,

Tabiki AK Parti , yeni yetmeler İstanbulun eski halini bilmez belki , çekilen eziyetleri ancak o dönemlerde İstanbulda olan/yaşayan bilir. Akmayan suları , pis ve dumandan geçilmeyen hava sahasını, bitmez kuyruklar, Numune yada SSK devlet hastanelerinde muayene olabilmek için elinde sağlık karnesiyle sıralarda perişan olan teyzeler amcalar, çöpşehir İstanbul görüntüleri , çamur olmasın ayakkabılarımız diye ayağımıza poşet geçirip okula giderdik .. Bunu siz bilmesenizde çok geriye değil ablalarınıza abilerinize sorun onlar yakın tarihtir, eğer objektif olabilirlerse(?) söyleyecektir o manzaraları yada artık herşey elinizin altında bakın internetten geçmiş görüntülere. Şimdide tabiki sorunlar var refah düzeyimiz %90 demiyorum ama en azından o sıkıntıları aştık , düşünsenize evinize en az 4-5gün su akmadığını ne yapabilirsiniz, susuz. İşte elde yada arabaların arkasına atılan bidonlarla çeşmelerde kuyruk olurdu. Allah gerçekten hizmet edecek , yararlı insanları başımıza getirsin. Şehrimiz adına hayırlı ve yararlı insanlar başımıza gelsin inş. Amin.

Biri yolsuzluk mu dedi :))
Açın tv ye bir bakın desem montaj diyeceksiniz değil mi :)

yok demeyiz şantaj montaj işleri chp lilerinin usta olduğu bir konu biz pek anlamayız.
skandal kasetlerle deniz baykalın gönderilip yerine sgk müdürlüğü yapmış o kurumu bile batırmış faiz lobisi ve baronların uygun gördüğü o şahıs partinin başına getirilmiştir.

kaset şantaj montaj işleri chp nin uzmanlık alanıdır

Yalan ve iftirayla Hükümeti yıkmaya teşebbüs eden zihniyetler, aday yaptıkları ve partilerinden ihraç edilen Mustafa Sarıgül'ün yolsuzluklarını geçici olarak görmezden gelip İstanbul'u da Şişli gibi satmaya kalkışacaklar ha? Oyumuz büyük bir çoğunlukla tabi ki Kadir Topbaş'a, İstanbul gerçekten metropol haline geldi. Bunu göremeyecekkadar nankör değiliz çok şükür. Eski bir CHP li olarak son iki seçimdir AK Parti'li olmaktan gurur duyuyorum!

sizi tebrik ediyorum at gözlüğünüzü çıkarıp gerçekleri görmüşsünüz. darısı diğer arkadaşkarın başına :)))

bazı zihniyetler yorumlarında demişki "neden chp ye vereyim Kılıdaroğlu ssk yı batırdı sarıgül yolsuzluk yaptı oyum akpe ye " bu açıklamanın ardından oyum akp ye diyerek kendileri ile zaten tezata düşüyorlar.. yolsuzluk denince akla gelen ilk parti zaten akp
tayyip ve ailesi dünyanın sayılı zenginleri arasında bu zenginliği bir başbakanlık maaşıyla elde etmiş olamaz dimi.. Gelmiş halen kılıçdaroğlu diyorsunuz :) yav adamın malvarlığı ortada ssk yı dolandırsa kardeşi bekçilik yaparmı ? allah akıl vermiş kullanın diye
kılıçdaroğlu ssk nın basına geldiğinde skk bitik durumdaydı zaten ölü bir kuruma adamı verdiler adam ölü kurumu misal eksi 10 dan eksi 1 e taşıdı ama sizler o eksi 1 i görüyorsunuz yada zihniyetiniz daha ötesine izin vermiyorda olabilir !!
kısacası hırsızlara, rantcılara, ülkesine peşkeş çekenlere çektirenlere, din tüccarlarına, koyun güdenlere, toprankarını milli değerlerini satanlara, eli kanlı el kaideye destek verenlere, bayrağımı ayaklar altına alanlara, yüznün astarı kalmayanlara asla oyumu vermem ben bu vatanın bir genci olarak şehitlerime atama vatanıma bu hayınlığı yapamam

Istanbula geldigimden beri mevsimlik cicekten ve bir kac korudan başka hicbirsey gormedim.İki hırsızada oy yok.Oylar tabiiki Sırrı abiye :KK66: Akp ye oy verenleride Enerji bakanları cok iyi tanımladı :" egitim seviyesi arttıkça ikna etmemiz guclesiyor." Dedi.Kendi secmenin egitim seviyesi ortada.Bu kadar koyun olunmaz arkadaş! Bunların secmen dedigi piagetin islem oncesi somut islemlerde kalmış.Yetim hakkını yiyen her kimse tepe taklak olsun.Ayrica hizmeti yapıyorsa Topbaş babasının hayrina yapmıyor, çatır çatır vergisini oduyorum.Ama tek bildigim ulke bu din tuccarlarindan bir an once kurtulmali! Birbirlerini yiyerek mi , beddua ederek mi artik nasilsa :))

bazı zihniyetler yorumlarında demişki "neden chp ye vereyim Kılıdaroğlu ssk yı batırdı sarıgül yolsuzluk yaptı oyum akpe ye " bu açıklamanın ardından oyum akp ye diyerek kendileri ile zaten tezata düşüyorlar.. yolsuzluk denince akla gelen ilk parti zaten akp
tayyip ve ailesi dünyanın sayılı zenginleri arasında bu zenginliği bir başbakanlık maaşıyla elde etmiş olamaz dimi.. Gelmiş halen kılıçdaroğlu diyorsunuz :) yav adamın malvarlığı ortada ssk yı dolandırsa kardeşi bekçilik yaparmı ? allah akıl vermiş kullanın diye
kılıçdaroğlu ssk nın basına geldiğinde skk bitik durumdaydı zaten ölü bir kuruma adamı verdiler adam ölü kurumu misal eksi 10 dan eksi 1 e taşıdı ama sizler o eksi 1 i görüyorsunuz yada zihniyetiniz daha ötesine izin vermiyorda olabilir !!
kısacası hırsızlara, rantcılara, ülkesine peşkeş çekenlere çektirenlere, din tüccarlarına, koyun güdenlere, toprankarını milli değerlerini satanlara, eli kanlı el kaideye destek verenlere, bayrağımı ayaklar altına alanlara, yüznün astarı kalmayanlara asla oyumu vermem ben bu vatanın bir genci olarak şehitlerime atama vatanıma bu hayınlığı yapamam

hikayeniz gayet akıcı ve heyecanlı olmuş. edebiyata meraklısınız anladığım kadarı ile ama özetini çıkarırsak elde var sıfır.

bayrağım ayaklar altına alındı demişsiniz evet bir tek o kısım doğru olabilir gezi parkı eylemlerinde teröristlerin ayakları altında geziniyordu şehit kanı ile boyanmış asil ve şanlı bayrağımız.

size tavsiyem halk tv ve ulusal kanal dışında başka kanallardada biraz gezinin

hikayeniz gayet akıcı ve heyecanlı olmuş. edebiyata meraklısınız anladığım kadarı ile ama özetini çıkarırsak elde var sıfır.

bayrağım ayaklar altına alındı demişsiniz evet bir tek o kısım doğru olabilir gezi parkı eylemlerinde teröristlerin ayakları altında geziniyordu şehit kanı ile boyanmış asil ve şanlı bayrağımız.

size tavsiyem halk tv ve ulusal kanal dışında başka kanallardada biraz gezinin

:) ha bir ata at gözlüğü takmışsın ha sizin gibi zihniyete laf anlatmışsın !!! insan o kafasının içindeki beyni kullanamadıktan sonra ne desen boş nekadar görüntü ses kaydı koysan önüne boşş.
ben seni muhattabım olarak bile almam sana ve senin gibilere cevap verme lüksünü sana yaşatmam

aslında bu fanatikler için en doğru tanımlama

"onlar dinden çıkmış puta tapan ve onları ilahlaştıran bir kavim " cuk oturan bi tanımlama daha ötesi yok söylenecek laf da yok herşey mubah onlara

yerel seçimlerde hala partiye oy verme mantığı var :KK50:
temennim seçmenlerin hizmet edene veya hizmet edeceğine inandıkları birine oy vermeleri..

kaldırım değiştirmekten ,çiçek-lale ekmekten başka birşey yapmadılar. Üsküdar da boş buldukları yere banklar koyup çeşmeler diktiler. Bu mu belediyecilik ?
Ayrıca eski istanbul diyenler olmuş.hastanelerde sıralar çöpler vs. Farkında mısınız bilmiyorum ama dünyada ülkeler uzaya çıkıyor artık. yani siz istemeseniz de sistem sizi zaten yürütüyor bir şekilde . Bu kadar cahil, aza kanaat eden bir toplum olmamalıyız. 14 yıldır milenyum çağındayız. Yani artık modernleşiyor dünya bu akp nin İCAT ETTİĞİ bir sistem ya da özel bir durum yok.
Eğitim bitmiş durumda, her sene sınavlarda çalınma, yanlış soru var. Her sene sistem değişiyor. Eğitimi eksik olan bir toplum zaten cahil kalmaya mahkumdur. Çöp toplanıyor diye oyunu verebilecek düzeyde beklentisiz olmayalım! çocuklarımızı,torunlarımızı düşünelim! ülkenizi satıyorlar. Bize ait hiç birşey kalmadı. Ulaşım dünyanın parası, bunları neden düşünmüyorsunuz. Sırf ulaşıma harcadığımız para ile belediyenin helikopterle çöpleri toplaması lazım!!!!! Okulların çoğu, istanbulda leş-eski-püskü. ama her camiide tadilat var farkında mısınız?

ARTIK KÜÇÜK DÜŞÜNMEYELİM!

:) ha bir ata at gözlüğü takmışsın ha sizin gibi zihniyete laf anlatmışsın !!! insan o kafasının içindeki beyni kullanamadıktan sonra ne desen boş nekadar görüntü ses kaydı koysan önüne boşş.
ben seni muhattabım olarak bile almam sana ve senin gibilere cevap verme lüksünü sana yaşatmam

aslında bu fanatikler için en doğru tanımlama

"onlar dinden çıkmış puta tapan ve onları ilahlaştıran bir kavim " cuk oturan bi tanımlama daha ötesi yok söylenecek laf da yok herşey mubah onlara

öncelikle sizi saygı çerçevesinde paylaşım yapmaya davet ediyorum. ilk paylaşımınızdaki kibarlığınızdan eser kalmamış maskeniz düşmüş kuyruğunuza basılmış gibi saldırıya geçmişsiniz.

tanımlama diye yazdığınız şeyin ayet olduğunu size hatırlatırım Yaradan'ın Peygamberimiz aracılığı ile insanlığa gönderdiği ayeti tanımlama diye belirtmeniz çok vahim bir paylaşım olmuş. ayetleri googledan copy pase yapıp tanımlama adı altında saçma sapan paylaşımlarınıza ekleyemezsiniz.

put kısmına gelince ankara da yatan şahsiyeti haşa tanrı yerine koyup tapanların puttan ve dinden çıkmadan bahsetmeleri gayet komik

metropol bir şehri emanet ediyoruz kalp sesi ile oy mu verilir çok mantıksız ve saçma.

1 günlük İstanbul turu yapın ve bu şehre kazandırılan eserleri görün mantığınızla oyunuzu verin

Bence o cümledeki espriyi anlayamamaktır mantıksızlık dediğiniz .. Ayrıca İstanbul turu yapmama gerek yok çünkü doğma büyüme Üsküdarlıyım .. Çocukluğumdan beri her gün yapıyorum o turu :KK66: Akp'nin yaptığı hizmeti beğenen arkadaşlar bence Chp'ye de bir şans vermeliler. Çünkü Akp'nin yaptığı yatırımları bile harika buluyorlarsa Chp geldiğinde sanırım Paris kadar görkemli bir şehir yapılanması yapabiliriz :KK66:

Sevgiler ..

Karşılıklı polemik içine girmek site kuralları gereğince yasaktır .

Konu İstanbul Belediye seçimleri , adaylara ilişkin fikir ve bilgilerinizi , istek ve önerilerinizi ve pek tabii şikayetlerinizi belirtmeye devam ediniz.

Bence o cümledeki espriyi anlayamamaktır mantıksızlık dediğiniz .. Ayrıca İstanbul turu yapmama gerek yok çünkü doğma büyüme Üsküdarlıyım .. Çocukluğumdan beri her gün yapıyorum o turu :KK66: Akp'nin yaptığı hizmeti beğenen arkadaşlar bence Chp'ye de bir şans vermeliler. Çünkü Akp'nin yaptığı yatırımları bile harika buluyorlarsa Chp geldiğinde sanırım Paris kadar görkemli bir şehir yapılanması yapabiliriz :KK66:

Sevgiler ..

chp yıllarca tek parti döneminde olsun ( yani zorbalıkla) veya seçimle geldiği yıllarda olsun istanbulu çok kez yönetme şansı olmuştur.

90 yılların istanbulu diye arşivleri araştırırsanız; çöp şehir, patlayan çöpler yığınları, su kuyrukları, yağ kuyrukları, tüp kuyrukları resimleri bir incelemenizi öneririm.

yada o kadar eskiye gitmeyin geçen aylarda izmirde yoğun yağmur dolayısı ile şehir viyanaya dönmüştü şehirde ulaşım sandallarla yapılıyordu.

yani chp nin yönetim şeklini yaşayarak gayet iyi biliyoruz o partiye bir kez daha şans verme gibi bir saçmalık yapmayız

paris falan hikaye yani

öncelikle sizi saygı çerçevesinde paylaşım yapmaya davet ediyorum. ilk paylaşımınızdaki kibarlığınızdan eser kalmamış maskeniz düşmüş kuyruğunuza basılmış gibi saldırıya geçmişsiniz.

tanımlama diye yazdığınız şeyin ayet olduğunu size hatırlatırım Yaradan'ın Peygamberimiz aracılığı ile insanlığa gönderdiği ayeti tanımlama diye belirtmeniz çok vahim bir paylaşım olmuş. ayetleri googledan copy pase yapıp tanımlama adı altında saçma sapan paylaşımlarınıza ekleyemezsiniz.

put kısmına gelince ankara da yatan şahsiyeti haşa tanrı yerine koyup tapanların puttan ve dinden çıkmadan bahsetmeleri gayet komik

Ah Cehalett ..
Size bol bol kitap okumanızı şiddetle tavsiye ederim. Hatta okuyup fikirlerimi değiştiren, kişisel gelişimimi artıran bir çok kitabım var size yollayabilirim, ne dersiniz?
Ankara'da yatan şahsiyet deyiminiz bile çok çirkin .. Tarihi bol bol okuyup Atamıza minnet duymalısınız .. O Yüce Rabbimin Türk milletine gönderdiği bir armağan .. Klişeleşmiş cümlelerkullanmak istemiyorum ama Mustafa Kemal olmasaydı ALLAH bilir, şimdi hangi ülkenin sömürgesindeydik. Hangi coni camilerimizi bombalar yağdıracaktı, belki de nice masum genç kızlar tecavüze uğrayacaktı kim bilir. Mustafa Kemal'i sırf dinsiz diye niteleyip sevmiyor olabilirsiniz buna diyecek birşeyim yok ama en azından ona bir şükran borçlu olabilirsiniz.

kaldırım değiştirmekten ,çiçek-lale ekmekten başka birşey yapmadılar. Üsküdar da boş buldukları yere banklar koyup çeşmeler diktiler. Bu mu belediyecilik ?
Ayrıca eski istanbul diyenler olmuş.hastanelerde sıralar çöpler vs. Farkında mısınız bilmiyorum ama dünyada ülkeler uzaya çıkıyor artık. yani siz istemeseniz de sistem sizi zaten yürütüyor bir şekilde . Bu kadar cahil, aza kanaat eden bir toplum olmamalıyız. 14 yıldır milenyum çağındayız. Yani artık modernleşiyor dünya bu akp nin İCAT ETTİĞİ bir sistem ya da özel bir durum yok.
Eğitim bitmiş durumda, her sene sınavlarda çalınma, yanlış soru var. Her sene sistem değişiyor. Eğitimi eksik olan bir toplum zaten cahil kalmaya mahkumdur. Çöp toplanıyor diye oyunu verebilecek düzeyde beklentisiz olmayalım! çocuklarımızı,torunlarımızı düşünelim! ülkenizi satıyorlar. Bize ait hiç birşey kalmadı. Ulaşım dünyanın parası, bunları neden düşünmüyorsunuz. Sırf ulaşıma harcadığımız para ile belediyenin helikopterle çöpleri toplaması lazım!!!!! Okulların çoğu, istanbulda leş-eski-püskü. ama her camiide tadilat var farkında mısınız?

ARTIK KÜÇÜK DÜŞÜNMEYELİM!

Güzelleştirme , iyileştirme çalışmaları ancak bu kadar görmezden gelinip küçümsenebilir, dünyayı örnek veriyorsunuz , dünya uzaya yeni çıkmadı ki , neden bundan önceki hükümetler uzaya çıkarmadı bizi , bu çalışmaları onlar neden yapmadı!! Şimdi madem konu uzay oldu, son yıllarda üst üste çalışmalar yapıldı bu konularda da , BİLSAT, RASAT, GÖKTÜRK-2,ITU-pSAT ile ITU-3uSAT ve diğer uydularımızdan haberiniz yok galiba :) , üstelik bunlar %80- %100 oranlarda YERLİ !! Lütfen değerlendirme yaparken ezbere ağızlardan değil, düşünerek, Allah'ın verdiği nimetleri kullanarak sentezleyelim. Bizim birbirimizi çekiştirmemiz bile yanlış , zaten yeterince bu tür komplolarla zaman kaybetti Türkiye. Mevcut hizmet adamları içerisinde kimden daha çok hizmet gördüysek,göreceğimizi düşünüyorsak, değerlendirme yaparkende bunu gözardı etmemeliyiz. Tabiki herşey vergilerimizle yapılıyor ama biz yeni vergi vermeye başlamadık ki, öncekiler neden vergilerimizle bu kadar yol, demiryolları, havaalanları yapmadı, düşünelim lütfen (!).

chp yıllarca tek parti döneminde olsun ( yani zorbalıkla) veya seçimle geldiği yıllarda olsun istanbulu çok kez yönetme şansı olmuştur.

90 yılların istanbulu diye arşivleri araştırırsanız; çöp şehir, patlayan çöpler yığınları, su kuyrukları, yağ kuyrukları, tüp kuyrukları resimleri bir incelemenizi öneririm.

yada o kadar eskiye gitmeyin geçen aylarda izmirde yoğun yağmur dolayısı ile şehir viyanaya dönmüştü şehirde ulaşım sandallarla yapılıyordu.

yani chp nin yönetim şeklini yaşayarak gayet iyi biliyoruz o partiye bir kez daha şans verme gibi bir saçmalık yapmayız

paris falan hikaye yani

Hanımefendi, CHP 61 Yıldır tek başına iktidara gelememiştir. Sizin yaş kaç acaba? 70 falan olmalısınız kötü yönetildiğini bu kadar iyi tespit ettiğinize göre .. Ayrıca Yıl 2014 ve siz hala yıllar öncesinin imkan ve şartları ile ülkeyi yönetmiş Chp'yi günümüz Akps ile kıyaslıyorsunuzya helal olsun diyorum ayakta alkışlıyorum sizi. İnsanlar uzaya çıkıyor siz hala benim başbakanım marmaray yaptı vs vs övünüyorsunuz. Dersiniz ki Eminenin bileziklerini satıp Türkiye ye yatırım yaptı. Gerçekten çok göz yaşartıcı ..
Ayrıca İzmir'i Belediye yönetimi eleştireceğinize o çok övündüğünüz Marmaray'a bakın. Geçen merak ettim bi bineyim dedim, buram buram lağam kokuyor .. Hı bu arada Sanırım Viyana değil Venedik demek istediniz .. Neyse hazır venedik demişken 2 yıl önce istanbulda koca otobanda arabamızın kapısını açsak içeri dolacak kadar yoğun bi su birikintisi vardı. Şimdi eğer bi açık yakalanacaksa size bi destan çıkarabilirim burada ..

X