Geçmiş olsun 1 Temmuz’un kaderi galibaMerhaba arkadaşlar.
Birincisi geçen sene ikincisi ise 1 temmuzda olmak üzere İzmir Tavmergen'de tüp bebek transferlerim yapıldı. Az önce ikinci negatif sonucumu aldım. Son kez İstanbul'da Bahçecilerden birinde denemek istiyorum. Ancak doktor seçimi konusunda çok kararsızım. Özkan Özdamar bana çok yakın geliyor ama sizlerin önerilerine ve deneyimlerine ihtiyacım var.
Kesinlikle ebru öztürk ŞAHANE bir doktor. Hatta benim Mehmet reşit asoğluydu kendisi berbat ilgisiz suratsız bi doktor zaten onun hatası yüzünden ilkim negatif oldu. Ebru öztürke gidin bana teşekkür ediceksiniz. İnsanı aşırı rahatlatan güler yüzlü ve son derecede başarılı zaten kendisi Prof.Merhaba arkadaşlar.
Birincisi geçen sene ikincisi ise 1 temmuzda olmak üzere İzmir Tavmergen'de tüp bebek transferlerim yapıldı. Az önce ikinci negatif sonucumu aldım. Son kez İstanbul'da Bahçecilerden birinde denemek istiyorum. Ancak doktor seçimi konusunda çok kararsızım. Özkan Özdamar bana çok yakın geliyor ama sizlerin önerilerine ve deneyimlerine ihtiyacım var.
Teşekkür ederim. Bugün 13. gün olduğu için idrar testi yaptım. Negatif çıktı. Test günüm 15 temmuz. O yüzden şu an değerimi bilmiyorum. Bir an önce yeniden başlamak için araştırma yapmaya koyuldum. Sizin için de üzüldüm. Umarım bir dahakine sağlıkla kucağınıza alırsınız.Geçmiş olsun 1 Temmuz’un kaderi galibabende 1 Temmuz’da transfer oldum benimki de olumsuz kaç çıktı değeriniz benim 15
Geçmiş olsun 1 Temmuz’un kaderi galibabende 1 Temmuz’da transfer oldum benimki de olumsuz kaç çıktı değeriniz benim 15
Sizin negatif mi oldu. Aslında 15 yüksek gibi kimyasal olmuş sanırımGeçmiş olsun 1 Temmuz’un kaderi galibabende 1 Temmuz’da transfer oldum benimki de olumsuz kaç çıktı değeriniz benim 15
Mehmet Beye hiç ısınamadım zaten. Dediğiniz gibi pek çok yorum da okudum. Şimdi Ebru Öztürkü bir araştıracağım. Hiç aklımda yoktu. Çok teşekkür ederim.Kesinlikle ebru öztürk ŞAHANE bir doktor. Hatta benim Mehmet reşit asoğluydu kendisi berbat ilgisiz suratsız bi doktor zaten onun hatası yüzünden ilkim negatif oldu. Ebru öztürke gidin bana teşekkür ediceksiniz. İnsanı aşırı rahatlatan güler yüzlü ve son derecede başarılı zaten kendisi Prof.
Çok teşekkür ederimTeşekkür ederim. Bugün 13. gün olduğu için idrar testi yaptım. Negatif çıktı. Test günüm 15 temmuz. O yüzden şu an değerimi bilmiyorum. Bir an önce yeniden başlamak için araştırma yapmaya koyuldum. Sizin için de üzüldüm. Umarım bir dahakine sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Evet büyük ihtimalle kimyasal,yarın tekrar kan vereceğim değer daha da düşmüş olacak muhtemelenSizin negatif mi oldu. Aslında 15 yüksek gibi kimyasal olmuş sanırım
Çok teşekkür ederimİlk transferimde benim,1 tane daha donmuş embriyom var. Pazartesi doktorumla görüşüp plan yapacağız
Bu arada Özkan hocadan çok güzel bahsediyorlar
Ebru hanım inanılmaz şeker. Ve tüm süreci bize yeni baştan anlattı detaylıda açıkladı sormak istediğiniz şeyler var mı dedi. Tane tane güler yüzle konuşması insana o kadar güzel enerji veriyor ki. Benim ilki negatif olduğu için çok üzgündüm ama ebru hanım resmen beni yeniden canlandırdı. Odasında çıkınca eşimle hipnoz olmuş gibiydik. Siz araştırın bakalım hangisi içinize sinerseMehmet Beye hiç ısınamadım zaten. Dediğiniz gibi pek çok yorum da okudum. Şimdi Ebru Öztürkü bir araştıracağım. Hiç aklımda yoktu. Çok teşekkür ederim.
Muhtemelen canım evet. Bide senin pgt gitmişti dime pgt giden embiriyo neden tutmaz anlamıyorum.Evet büyük ihtimalle kimyasal,yarın tekrar kan vereceğim değer daha da düşmüş olacak muhtemelen
Ebru hanım inanılmaz şeker. Ve tüm süreci bize yeni baştan anlattı detaylıda açıkladı sormak istediğiniz şeyler var mı dedi. Tane tane güler yüzle konuşması insana o kadar güzel enerji veriyor ki. Benim ilki negatif olduğu için çok üzgündüm ama ebru hanım resmen beni yeniden canlandırdı. Odasında çıkınca eşimle hipnoz olmuş gibiydik. Siz araştırın bakalım hangisi içinize sinersemehmet bey tam bir hayal kırıklığıydı ben daha muayneden sonra üstümü giyinmeden odadan çıkıp gidiyodu kabus gibi bi sürec geçirdim onun yüzünden
Ebru hanım inanılmaz şeker. Ve tüm süreci bize yeni baştan anlattı detaylıda açıkladı sormak istediğiniz şeyler var mı dedi. Tane tane güler yüzle konuşması insana o kadar güzel enerji veriyor ki. Benim ilki negatif olduğu için çok üzgündüm ama ebru hanım resmen beni yeniden canlandırdı. Odasında çıkınca eşimle hipnoz olmuş gibiydik. Siz araştırın bakalım hangisi içinize sinersemehmet bey tam bir hayal kırıklığıydı ben daha muayneden sonra üstümü giyinmeden odadan çıkıp gidiyodu kabus gibi bi sürec geçirdim onun yüzünden
Evet pgt den sağlıklı gelen 5. Gün embriyosu ve 5a kalitedeydi o yüzden şok oldum zatenMuhtemelen canım evet. Bide senin pgt gitmişti dime pgt giden embiriyo neden tutmaz anlamıyorum.
Hayır henüz ona yeni geçtim transferimi o yapacak inşallah ama yüz kere negatif olsa ebru hanımdan başkasına gitmem artık hep onda denerimEbru Hanım'da pozitif gördünüz değil mi?
Anladım canım evet histeroskopi faydalı olabilir hayırlısı olsunEvet pgt den sağlıklı gelen 5. Gün embriyosu ve 5a kalitedeydi o yüzden şok oldum zaten
Doktorumla tel de konuştum pazartesi görüşeceğiz rahim filmi,ultrason da herşey normaldi ama detay bakarız dedi muhtemelen histeroskopi yapacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?