- 30 Kasım 2011
- 112
- 87
Hangisi daha zor bilemedim valla hiç hamile bile kalamadım hiç korunmadimda. Kaç tane doktor gezdim yaşına göre yumurtalıkların iyi dediler hormonlar iyi rahimde sorun yok tüpler açık eeee o zaman niye olmuyor diyorum ileri yaşta olduğun için diyorlar. 37 den beri uğraşıyorum 40 girecem sonbaharda hala yok.
Yazışmalarınızı ağlayarak okudum. Durduramıyorum kendimi. Aynen ben de size benzer durumdayım. 37 yaşında evlendim. Şu an 40 yaşımdayım. Son 3 yıldır çocuk yapmaya çalışmakla ve hayal kırıklıklarıyla geçti. Amh 2,01 çıktığında gittiğim doktorlar ooo şahane yaşınıza göre çok güzel demişlerdi. Rahimde polip miyom gibi sıkıntılar hiç olmadı. Tüplerim açık. Adetim son derece düzenidir. Bağışıklık sistemim de gayet iyi durumda. Sporumu ihmal etmem, son derece sağlıklı beslenirim, kan değerlerim ideal seviyede. Eşimde hiç bir problem yok. Evliliğimde aşırı mutlu edilen bir kadınım. Yani olmaması için neden göremiyorum. Herkesin türlü hastalıkları varken kaç tane çocuğunun olması beni isyan ettiriyor. Psikolojik olarak bu sabah itibariyle gerçekten nasıl tekrar normale önüp yola devam edeceğim bilmiyorum.