- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
neslihan bizi butik pastahanesine götür:):)
kalmazsın şekercim yaa hiç olurmu öyle şey gel bakalım yamacımıza şöyleeeee
kelebek_kiss selamlar:) biz günübirlik turla gittik canım
çünkü ağvayı hiç bilmioduk, o nedenle turla gittik
yolda ağvaya giderken köy kahvaltısı yapılan yerler var, orda kahvaltı yaptık, eğer giderseniz tavsiye ederim çok güzeldi
sonra ağvaya geldik biz yazın ortasında gittiğimiz için denize girdik, yalnız deniz çok dalgalıydı ve biraz kirliydi belki o gün öleydi bilemiycem , o yüzden denizde pek kalmadık
ağvada çok güzl bir dere var, derede tekne turuyla açıldık baya bi gezidiriyo çok güzeldi sonra da alık yedik
valla ağvaya gidince sanırım yapılabilecek şeyler bunlar başka çok fazla değişik yer yoktu ama çok zevkliydi tavsiye ederim
mmm bayılırm köy kahvaltısınaharika olur evet,doğal ortamları çok severim zaten,dere turuda güzelmiş hem dinlendirici hem romantik :78:,belki arabayla gideriz biz ama inşallah kaybolmayız oralarda :97:
yaw siz kaynaştınızbn ilgisiz kalcam takip etcem bu topiği gelmeye çalışcam uyarsa tarih:)
Yollarr çookk uzunn gittt gitt bitmiyor benden söylemesii...
mmm bayılırm köy kahvaltısınaharika olur evet,doğal ortamları çok severim zaten,dere turuda güzelmiş hem dinlendirici hem romantik :78:,belki arabayla gideriz biz ama inşallah kaybolmayız oralarda :97:
sanmam canım kaybolmazsınız bence, enişte bey tabelaları takip etsin yeter
biz gittiğimizde dere turu yapmıştık o kadar güzel ki anlatamam dereye girenler de oluodu ama ben sevmem pek
normalde denizi çok temiz ve güzel oluomuş ama biz gidince şansımıza çok rügar vardı deniz baya karışmıştı
ama bak tavsiye ederim gün nasıl geçti anlamadım beğenirsinizi siz de bence
ya sanki ağvayı tanıtıo gibi oldum ben de amma döktürmüşüm yaww
Heheh reklam olmasın diyosunhepinize çok teşekkürler kızlar bakalım hafta sonu gelsin bir hele gidip gitmeyeceğimizde malum ben kendi kendime kuruyorum ama bi aksiyondur kafamda şekillendi iyice doğaya salıcam kendimi bıktım şehir hayatından
selam almiraaaa karşılaştık sanırım sonunda naber?
ya kızın gözünü korkutmaaa git git bitmio olur mu aaa, yaa yolculuk da güzel yeşillkler arasındaki bi yolda gitmiştik ağvaya
gel canım her zaman beklerimneslihan bizi butik pastahanesine götür:):)
eveeeett biz dedik ama suçsuzuzAnaaam biri tatil mii dediiiiiiiiiiiiiiiiii
ah canım ya ne kadar zordur amaAyy şekerimm arabayla gidebilirlermiş yaa o yüzden dedimArabayıı kullanan için işkencee...
yandakii için isee foto ve keşif imkanı...Ben hiçç gitmedimm.
Balayıı için araştırmıştımm oralarıı amaa ona daaa gidemedimm benimm son zamanlarda
monoton bir hayatım var sanırım...
Eşim bir ay içinde askere gidebilir uzun zamandır bunun sıkıntısı var bizdee vee
gönlümüzcee gezip tozamıyoruzz...:84::84::84:
Bi mezun olsa gidecek asker dee ahh bi mezun olsaa...
Zamanında göndermedim askere kısa dönem yapsın diye,şimdiii gitsin biran önce yapsın gelsin diye bakıyorumm...
Bir yandandaa korkuyorumm... üzülüyorum.... düşünüyorumm....
Bu kış çok soğuk olacak...
Ayy şekerimm arabayla gidebilirlermiş yaa o yüzden dedimArabayıı kullanan için işkencee...
yandakii için isee foto ve keşif imkanı...Ben hiçç gitmedimm.
Balayıı için araştırmıştımm oralarıı amaa ona daaa gidemedimm benimm son zamanlarda
monoton bir hayatım var sanırım...
Eşim bir ay içinde askere gidebilir uzun zamandır bunun sıkıntısı var bizdee vee
gönlümüzcee gezip tozamıyoruzz...:84::84::84:
Bi mezun olsa gidecek asker dee ahh bi mezun olsaa...
Zamanında göndermedim askere kısa dönem yapsın diye,şimdiii gitsin biran önce yapsın gelsin diye bakıyorumm...
Bir yandandaa korkuyorumm... üzülüyorum.... düşünüyorumm....
Bu kış çok soğuk olacak...
benim oğluş geç uyudu bu gece ya sallamaktan ayaklarım bitmiş vaziyettebu sabah geç uyandık biraz ondan galiba uykum da gelmiyo yahu
vay bıcırık ya uyumadı demek bi türlü
ayy duydumm daa detaylı bakmadım bizim işe yarar mı kiii...:44:
Üstelik bizim sınavsız geçiş hakkımız bu sene kalktı...
ayy duydumm daa detaylı bakmadım bizim işe yarar mı kiii...:44:
Üstelik bizim sınavsız geçiş hakkımız bu sene kalktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?