Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İstanbul Avrupa Yakasın'da gündelikçi arayan var mı ?
merhaba büyükçekmece beylikdüzü esenyurt ve civarıda ev temizlik işi arıyorum çok acil ..... tecrübeliyim.. ilgilenen varsa özelden haberleşelim gerçekten çok ihtiyacım var.
Beylikdüzü yakupluda ihlas marmaraya yakın yeni taşınacağım daire için temizlik yapılması gerekiyor(ev boş).bu pazar sabahtan başlanıp öğleden sonraya kadar bitirilmesi gerekli.ilgilenirsen maıl bekliyorum. xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
merhaba büyükçekmece beylikdüzü esenyurt ve civarıda ev temizlik işi arıyorum çok acil ..... tecrübeliyim.. ilgilenen varsa özelden haberleşelim gerçekten çok ihtiyacım var.
merhabalar gündelik olarak ev temizlik işi arıyorum, Avrupa yakası olması benim için daha uygundur, işimde çok temiz ve titiz çalışırım, acil işe ihtiyacım war 12 yıllık tecrübe sahibiyim, XXXXXXXXXXXXX
arkadaşlar ben beylikdüzünde oturuyorum.4 yaşında bir kızım var ve hafta içi çalışıyorum.ev işleri için artık vakit ayırmakta zorlanıyorum.gerçekten işe ihtiyacı olan 15 günde bir gelecek temiz bir bayan arıyorum.ilgilenenlerin buradan iletişime geçmelerini rica ediyorum
arkadaşlar ben beylikdüzünde oturuyorum.4 yaşında bir kızım var ve hafta içi çalışıyorum.ev işleri için artık vakit ayırmakta zorlanıyorum.gerçekten işe ihtiyacı olan 15 günde bir gelecek temiz bir bayan arıyorum.ilgilenenlerin buradan iletişime geçmelerini rica ediyorum
İSTANBUL HALKALI VE ÇEVRESİ GÜNDELİK TEMİZLİĞE GİDİLİR ... AYRICA EV TAŞINIRKEN TOPLAMADA YERLEŞTİRMEDE yapılır 0539 347 06 21 ACİLLLL çokk acill ihtiyacım var