İstanbul Atatürk Havaalanında Büyük Patlama

hastanelere de elini kolunu sallaya sallaya giriyor millet
Her yerde elini kolunu sallaya sallaya geziyorsun ablacım, devlet dairesine gittim, çantamı sırtımdan çıkarmadım, dart durt etti de açın bakalım denmedi, buyurun size canlı canlı sosyal deney örneğiyim ben.
Otobüse sırt çantamla bindim şüphelenen olmadı, ya bu ülkede neredeyse hergün bir yerler patlatılıyor, bu kadar güvenlik açığı olamaz, kabul edilemez.

Eksiden bir cevap

100 yillik cumhuriyet tarihinde ve 82 anayasasindan bu yana gecen 34 yil boyunca eksikligi ne hikmetse simdi terore sebep olmus anayasadan bahsediyorsan,

artik bunu troller bile yemez, yediremez. bence bi susun.

çok karamsarsın office bana 400 ü verin terör dursun diyen bir adamdan bahsediyoruz başkanlığı alınca bu saldırılar bıçak gibi kesilirse şaşırmam...

Bence canli bombaysa. Yurtdisindan geldiler. Tr'den dis hatlara kadar bomvayla gecmeleri imkansiz

İçeriye nasıl girdi bu adamlar o silahlarla, patlayıcılarla yaa benim bebeğimi aradılar,ateş düşürücü şurup vardı çantamda valize aldım olmaz dediler, ben ne diyeyim dondum kaldım dışarıdakiler belli ee peki içerideki hainleri ne yapalım onların oraya girmesi için görünmez olmaları gerekir ki olmadığına göre korkunç cidden korkunç....

çok karamsarsın office bana 400 ü verin terör dursun diyen bir adamdan bahsediyoruz başkanlığı alınca bu saldırılar bıçak gibi kesilirse şaşırmam...

Baskanlik kücük mesele gibi kaliyor. Asil daha büyük planlar var bence. Ayrismayalim böyle zamanlarda birlik olalim.

Bence yurtdisindan ucakla geldiler

Patlama ilk güvenlik aramasının X-ray kontrolü alanında oluyor. Bu alan da hava alanında içeride ki ilk kontrol noktasıdır.
Kontrolden önce mi oluyor patlama? Kontrol aşamasına gelmeden mi patlatılmış?

Güvenliğin geçilmesi söz konusu değil, lütfen senaryolar yazıp insanlara korku salmayın. Adam güvenlik kontrolünde silahı çıkartıp önce etrafı tarıyor sonra içeri koşarak giderken de kendini patlatıyor.

İlk güvenlik noktasının geçilmiş olması söz konusu değil, şaka gibi canlı bomba uçakla gelmiş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…