- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.574
- 598
Ya annemler iki gün önce gittiler. Ya bügüne bilet almis olsalardi? Bir anda hem annem hem babami kaybederdim.Ve eger bomba brükseldeki gibi ise daha fena yaralar oluyor. O bombalara civi felan atmislar ki insanlar daha agir yaralansin diye.
Şansa yaşıyoruz başka hiçbir şey değil.Ya annemler iki gün önce gittiler. Ya bügüne bilet almis olsalardi? Bir anda hem annem hem babami kaybederdim.Ve eger bomba brükseldeki gibi ise daha fena yaralar oluyor. O bombalara civi felan atmislar ki insanlar daha agir yaralansin diye.
Kadirhas Univeristesi tarafında
Biz burdan kaçmak için can atıyoruz, keşke gelmeseler artık. Bir ülkede böyle olaylar olacak; cennet olsa gitmem. Can derdi bambaşka bir şey.Kendi vatandaşımız yetmiyor masum turistleri de öldürüyoruz artık. Sultanahmet' de 13 tane kayıp verildi. Bugün de vardır bir o kadar. Ne biçim ülkeyiz !
çivili miymiş yani bir de??Allah korumuş. Evet aynı saldırıymış doğrulanmış.
çivili miymiş yani bir de??(((((
Nasil bir ulke olduk ya allah kahretsin surda bayrama kac gun kaldi millet bayram sevinci yasarken olanlara bak. Ne trajik daha bugun o magaza senin bu magaza benim bayram alisverisi yaptim belki orda olen insanlarda yapti ailelerine hediyeler aldi ve yola cikti ama onlarin yolculuklari sonsuza oldu bizde bundan sonra daha cok elimiz yuregimizde gezicez her avm ye girerken ucaga otobuse binerken hatta piknige bile giderken golgemizden bile korkar hale gelicez.
..Aci hemde cok aci bu..
Fatihte her yerde bi bomba patlatacaklar anlaşılan. Allah'a emanet yaşıyoruz bu cümleyi çok sık kurmaya başladım Allah kahretsin.Kadirhas Univeristesi tarafında
yahu o zaman ölüden ne farkımız kalacak mubarek gün bunu yaptılar yaŞimdi bir de hastane patlaması bekliyorum ben. Aman hastaneye gitmeyelim! havaalanı otogar uzak duralım, avmlere hiç girmeyelim, metro vs kullanmayalim, kalabalık yerlerde durmayalim .. insanlardan kacalim.
Yolda yürürken arkamizda canlı bomba olabilir temkinli olalım.
Kimseye guvenmeyelim. Kimseyle goz goze gelmeyelim. Kimseye yaklasmayalim hersey olabilir Heran ölebiliriz!. .
Ne mi oluyor bize?
Deliriyoruz. Milletçe deliriyoruz..
Ölüyoruz ölüyoruz.Şimdi bir de hastane patlaması bekliyorum ben. Aman hastaneye gitmeyelim! havaalanı otogar uzak duralım, avmlere hiç girmeyelim, metro vs kullanmayalim, kalabalık yerlerde durmayalim .. insanlardan kacalim.
Kimseye guvenmeyelim. Kimseyle goz goze gelmeyelim. Kimseye yaklasmayalim hersey olabilir Heran ölebiliriz!. .
Ne mi oluyor bize?
Şimdi bir de hastane patlaması bekliyorum ben. Aman hastaneye gitmeyelim! havaalanı otogar uzak duralım, avmlere hiç girmeyelim, metro vs kullanmayalim, kalabalık yerlerde durmayalim .. insanlardan kacalim.
Ne mi oluyor bize?
Twitter' da Belçika saldırısı ile aynı teknik olduğu doğrulandı diye okudum
yahu o zaman ölüden ne farkımız kalacak mubarek gün bunu yaptılar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?