- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
- 198
chiLL sen havaalanindan direk bilgi aliyorsan bizide bilgilendir
Canim sadece aldigim bilgi bu. Yine bir şey duyarsam doğru veya yanlış. . Bildiririm de sonra atıyor oluyorum. .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
chiLL sen havaalanindan direk bilgi aliyorsan bizide bilgilendir
3 ü kaçmış diye duydum ama umarim doğru değildir.7 törerist olduğu düşünülüyormuş.
Kontrol aşamasında diye biliyorum.Kontrolden önce mi oluyor patlama? Kontrol aşamasına gelmeden mi patlatılmış?
Dünyadaki cehennem tasviri resmen. Kabus diyeceğim az kalır, cehennem yahttps://eksisozluk.com/entry/61426008
Orada bulunan ve olaylara çok yakın olan biri yazmis.
Ben de yurtdisindan gelmis olabilirler diye düsünmüstüm.Patlama ilk güvenlik aramasının X-ray kontrolü alanında oluyor. Bu alan da hava alanında içeride ki ilk kontrol noktasıdır.
O zaman oranın araştırılması gerek yada artık gelen yolcuyuda arasınlar bilmiyorum artık çok kötü oldum benim eşimde hemen hemen her gün oradan geçip gidiyor ne desem bilemedim suçlu belli ama bunlar bir türlü bitmiyorlar....Bence yurtdisindan ucakla geldiler
Dünyadaki cehennem tasviri resmen. Kabus diyeceğim az kalır, cehennem ya
Kafamda canlandı, ben olsam olduğum yerde donar kalır...
Yerde yatan insanlar diyor ya Adamın sığınmayı düşündüğü yerde patlama olmuş resmen. Bizler yazıyoruz ya şansa yaşıyoruz diye, yok yok esas bunu yazan şansa yaşıyor. Bir anlık karar değişikliği ya, bir anlık! Hayat ne zaman bu kadar ucuzladı? Allah kahretsin ya! Kahretsin! Kilometrelerce uzaktayken dehşetten payımı alırken, bunun sorumluları hiç mi bir şey hissetmiyor? Ya da destekleyenler? Siz nesiniz ya? Ortalama insan ömrü 60 yıl bu ülkede, hepimiz zaten ölüp gideceğiz, neyin hırsı, neyin psikopatlığı bu ya? Kimin ne hakkı var o insanlara bu cehennemi yaşatmaya?
Dünya iyi bir yer değildi biliyordum ama bu kadar kokuşmuş bir pislik yumağı olduğunu bilmiyordum.
Tekrar hayal ettim, tek olsan neyse, ya yanında çocuk olsa, ailen olsa... Aman Tanrım! Onları bir arada ve sağ tutmak zorundasın. Her yerde siren sesleri, ölüler, yaralılar... Şok oluyorum şu anda.
Belki de o valizini alıp, eve geçip sahur yapacaktı, patlama olmasaydı. Ama artık yok.
Lanet olsun ya![]()
Patlamanın 2 tanesi kontrol noktalarında 1 tanesi de otoparkta. Otoparkta olan patlama kuvvetli muhtemel dikkati dağıtmak için patlatıldı.
Çok üzücü ve kaygı verici olaylar yaşanıyor
İlk önce asker polisler öldürülmeye başlandı sonra şehirler yakılıp yıkıldı sivil halk öldürüldü kilis suriyeden bombalandı canlı bombalar patladı ankarada turkiye tarihinin en büyük canlı bomba katliyamı yaşandı ve işin acı tarafı bazı kesimler bu katliyamları taktir etti kınayanlar zamanla alıştırıldı
duble yollar köprülere rağmen artık halk olarak endişelenebilirmiyiz
Kontrol aşamasında diye biliyorum.
Hani çantaları falan xraye bırakıyoruz ya havalimanına girerken. Orası.
sorma ya bende alt üst olmuştum suriye gibi mi olacağız diye korkuyorum rüyamda da görmüştüm korkuyordum nasıl günler bekliyor bizi acaba ? korkuyorum ciddenSaat 17 ye kadar uçak iniş kalkışı yokmuş.Ölenlere rahmet,yaralılara şifa diliyorum.Türkiye nin bu durumu panik ataklarımı tetikledi![]()
Aklım durdu, kelimelerim bitti.Söylediklerinin aynısı kafamdan geçip duruyor. Ben olsaydim ne yapardim diye. Bu gece uçağımız vardi, ya keyfi olarak daha erkene alsaydik. Annem, babam, kardeslerim, hangi birine bakardım. Ben hayal ederken nefesim kesiliyor, başkaları bunu yaşadı, yüzlerce insan bu kadar korkunç bir şeyi yaşadı.