Mune cumartesi Bodrum'a gidip, bayram sonrası cumartesi geri dönüyorum. En yoğun uçuşların olduğu günler ve Bodrum gibi bir güzergah.Kazen yine de hele de yaz sezonu turist kafilelerinin geleceği dönemde, üstelik bayram tatili de yaklaşmışken daha sıkı önlemler alınmalı belli noktalarda.
Havalimanları, otobüs terminalleri insan trafiğinin en yoğun olduğu yerler.
Daha dün kardeşim Sabiha Gökçen'den iç hatlara uçtu, bizim evin tepesinden geçer muhabbeti yaparken kör talih kardeşinin bindiği uçağı kaçırırlarsa dedi eşim, yani bizim gibi sade vatandaş bile olabilecek bazı şeyleri dile getirirken devletin hala dikkatsiz davranması ne derece doğrudur.
Çok üzüldüm ve bayram ertesi yine uçağa binecek kardeşim için korkmaya başladım.
Filler tepişir, çimenler ezilir.Tamam da bundan bu insanlara neydi? Sivil vatandaşla alakası ne bunun? Herhangi bir amaç, çirkin bir çıkar için alakası olmayan 28 kişi neden ölüyor?
" Türkiye iyice palazlandı, diğer Müslüman ülkelere bile yardım yapıyoruz o yüzden oluyor bunlar. Erdoğan ı indirmek için"Vallahi Allah yardım edecek ama insanlarımız da artık uyanacak ve kendi kendine yardım edecek ! Survavior izlemeyecek, gevşek gevşek " Kemal mal Kılışdar ehe he" demeyecek bu adam ne diyor diye dinleyecek, at gözlüğünü atacak biraz ülkeye bakacak. Boğazımıza kadar bka battık ülkece kımıldayacak yerimiz yok.
" Türkiye iyice palazlandı, diğer Müslüman ülkelere bile yardım yapıyoruz o yüzden oluyor bunlar. Erdoğan ı indirmek için"
Az önce can güvenliğini merak edip telefonda konuştuğum arkadaşımın patlama hakkındaki yorumu....
Sence uyanırmıyız?
Kazen yine de hele de yaz sezonu turist kafilelerinin geleceği dönemde, üstelik bayram tatili de yaklaşmışken daha sıkı önlemler alınmalı belli noktalarda.
Havalimanları, otobüs terminalleri insan trafiğinin en yoğun olduğu yerler.
Daha dün kardeşim Sabiha Gökçen'den iç hatlara uçtu, bizim evin tepesinden geçer muhabbeti yaparken kör talih kardeşinin bindiği uçağı kaçırırlarsa dedi eşim, yani bizim gibi sade vatandaş bile olabilecek bazı şeyleri dile getirirken devletin hala dikkatsiz davranması ne derece doğrudur.
Çok üzüldüm ve bayram ertesi yine uçağa binecek kardeşim için korkmaya başladım.
Zorla onun amacı için, ben ölüyorum. İnanamıyorum, barbarlığın en üst noktası. Yok yok bu daha farklı bir şey, adını bulamadım.Filler tepişir, çimenler ezilir.
" Türkiye iyice palazlandı, diğer Müslüman ülkelere bile yardım yapıyoruz o yüzden oluyor bunlar. Erdoğan ı indirmek için"
Az önce can güvenliğini merak edip telefonda konuştuğum arkadaşımın patlama hakkındaki yorumu....
Sence uyanırmıyız?
ben körfez savaşı dönemini hatırlarım değil hava alanı içine girmek bayaa uzağında beklerdik yurtdışından gelen akrabalarımızı bu dönemde nasıl gelebilirler ki gayet belli saldırı olacağı
Sence uyanırmıyız?
Sen ben onlar için can değiliz ki. Amaca giden yolda gözden çıkarılacak piyonlarız. Hayat olarak bakabilen adam zaten bunları yapamaz.Zorla onun amacı için, ben ölüyorum. İnanamıyorum, barbarlığın en üst noktası. Yok yok bu daha farklı bir şey, adını bulamadım.
Alınan bir can değil, hayat. Yıllar ya çalınan.
Aklım durdu, kelimelerim bitti.
Keyfiyetle verilmiş bir kararın neticesinde buradasın! Keyfiyet ya!
Ne oluyor böyle? Ben anlamıyorum cidden.
Neden? Dış ilişkilerin düzelmesi yüzünden diyor birisi, öteki diyor ki terör örgütü, biri de Amerika'nın oyunu...
Tamam da bundan bu insanlara neydi? Sivil vatandaşla alakası ne bunun? Herhangi bir amaç, çirkin bir çıkar için alakası olmayan 28 kişi neden ölüyor?
Mune cumartesi Bodrum'a gidip, bayram sonrası cumartesi geri dönüyorum. En yoğun uçuşların olduğu günler ve Bodrum gibi bir güzergah.
Annemle konuştuk az önce. "Bodrum'da Barlar Sokağı'na gitme, Gümbet'e gitme, Oasis'e gitme. Denize evin oradan gir, gece de en fazla marina tarafına git" diye hemfikir olduk. Her sene gittiğim yerler bunlar benim. Gitmem, gidemem daha doğrusu.
Kimse senin için tedbir almayınca, sen elinden gelen tedbiri kendin almaya başlıyorsun.
açıklama geldi saldırı dünyanın başka bir ülkesinde de olabilirmiş ...tövbeBen yurtdisindayim. Tüm ailem Türkiye'de böyle haberi okuyunca resmen depresyona giriyorum. Sanki ben burda onlar orda kalmis gibi bir his cöküyor. Insallah son olur. Allah savir versinailelerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?