İstanbul Atatürk Havaalanında Büyük Patlama

Mune cumartesi Bodrum'a gidip, bayram sonrası cumartesi geri dönüyorum. En yoğun uçuşların olduğu günler ve Bodrum gibi bir güzergah.
Annemle konuştuk az önce. "Bodrum'da Barlar Sokağı'na gitme, Gümbet'e gitme, Oasis'e gitme. Denize evin oradan gir, gece de en fazla marina tarafına git" diye hemfikir olduk. Her sene gittiğim yerler bunlar benim. Gitmem, gidemem daha doğrusu.

Kimse senin için tedbir almayınca, sen elinden gelen tedbiri kendin almaya başlıyorsun.

" Türkiye iyice palazlandı, diğer Müslüman ülkelere bile yardım yapıyoruz o yüzden oluyor bunlar. Erdoğan ı indirmek için"
Az önce can güvenliğini merak edip telefonda konuştuğum arkadaşımın patlama hakkındaki yorumu....
Sence uyanırmıyız?

Of !Nerelere gideyim

Çocuklarımı kavanoza koymak istiyorum. Hep yanımda,gözümün önünde olsunlar,asla böyle alçaklarla karşılaşmasınlar istiyorum.

Huzur istiyorum artık,korkmadan yaşamak istiyorum.

Insanlar parçalanarak ölmesinler istiyorum.

Sorumlular hesap versin istiyorum.

Çok mutsuzum,çok üzgünüm. Başın Sağolsun bir zamanlar güzel olan ülkem.

Ben daha geçen hafta başı İtalya'dan döndüm adamlar 1 hafta önce bunu düzenlese ? Korkunun ecele faydası yok ama burada da korku salmanın anlamı yok. Endişeleri dile getirmek tamam ama korku asla !

Çok büyük istihbarat zaafı var fakat yeniliyorum patlama olan nokta ilk kontrol noktasıdır. Ana girişte geçmişte kontrol yapılıyordu ama vatandaş zaman kaybı diye tepki verince o kontrol yıllar önce formaliteye döndü ve kaldırıldı.

Bizim istihbarat örgütü uyuyor mu ?olu taklidi mi yapıyor ?anlamadım başka ülkeler Türkiye ye gitmeyin diye uyarmış yine vatandaşını anlamadım ki bunların ki istihbaratsa bizde ki ne ?

neyse suratım çok düştü ben kapatıyorum burayı

bu repliği belediye dağıtıyor herhalde sevabına.. halbuki bende daha güzel replikler var. kendisi himmete muhtaç dede, nerede kaldı gayrıya himmet ede..

Ben yurtdisindayim. Tüm ailem Türkiye'de böyle haberi okuyunca resmen depresyona giriyorum. Sanki ben burda onlar orda kalmis gibi bir his cöküyor. Insallah son olur. Allah savir versin ailelerine

Uyanmayiz elbette. Sen gör daha 1 hafta gecmeden Erdogan baslar "eeey amerika" deme ile ve oylari daha cok artar. Firsat bu firsat baskanligi almak icin.

Tabiki hickimse demiyor ki bizim güvenligimizden sen sorumlu degilmiydin? Nasil oluyorda kac patlama sonrasi halen önlem yok? Daha dün Obama ile tokalasiyordun, yüzünü elliyordun. Ne oldu bee? Iste diyen yok.

Zorla onun amacı için, ben ölüyorum. İnanamıyorum, barbarlığın en üst noktası. Yok yok bu daha farklı bir şey, adını bulamadım.
Alınan bir can değil, hayat. Yıllar ya çalınan.
Sen ben onlar için can değiliz ki. Amaca giden yolda gözden çıkarılacak piyonlarız. Hayat olarak bakabilen adam zaten bunları yapamaz.
Çimeniz sadece.

Bazen kabustaymışım gibi hissediyorum. Bu kadarı da gerçek olamaz herhalde diyorum. Böyle olaylar olacak ve kısa süre sonra hiçbir şey olmamış gibi normal hayata devam edilecek? Ve bu defalarca tekrar edecek. Her seferinde şiddeti artacak? Birkaç yıl önce söyleseler inanmazdım. Şimdi Suriye gibi olmaktan korkuyorum.

terörist bodrumda sokağa çıksa patlatcak adam yok diye vazgeçer .. esnaf kan ağlıyor .. turist resmen sıfır..
bunlar büyük bir planın parçası ..
filler tepişiyor biz eziliyoruz..

Ben yurtdisindayim. Tüm ailem Türkiye'de böyle haberi okuyunca resmen depresyona giriyorum. Sanki ben burda onlar orda kalmis gibi bir his cöküyor. Insallah son olur. Allah savir versin ailelerine
açıklama geldi saldırı dünyanın başka bir ülkesinde de olabilirmiş ...tövbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…