Bilmiyorum ne sesiydi ama epey gurultuluydu. Herkes camlara cikti ne oldugunu anlamak için. Cok tedirginiz. Allah sonumuzu hayretsinFatihte her yerde bi bomba patlatacaklar anlaşılan. Allah'a emanet yaşıyoruz bu cümleyi çok sık kurmaya başladım Allah kahretsin.
Ulaştık cok şükür. Bi sure havaalaninda calistim orada yer hostesi arkadaslarim var. Kendilerinde bir sey yok cok şükür ama arkadaslarini kaybettikleri icin telefonlarina bakamamislar. Haber aldim sevindim sonra sevindigime üzüldümyercekimli karanfil var mı haber kuzum?
Ankara patlamasında kuzenime saatlerce ulaşamadım, kafayı yiyordum en sonunda, bilirim o hali.
İyi haberler vardır umarım.
Ulaştık cok şükür. Bi sure havaalaninda calistim orada yer hostesi arkadaslarim var. Kendilerinde bir sey yok cok şükür ama arkadaslarini kaybettikleri icin telefonlarina bakamamislar. Haber aldim sevindim sonra sevindigime üzüldüm
Nolacak sonumuz?
60 kişi yaralı, 6'sı ağır, 28 kişi vefat etmiş ve 3 patlama sebebiyle 3 canlı bomba olabileceğini değerlendiriyormuş İstanbul Valisi, saldırının gerçekleştiği yer Atatürk Havalimanı, kemerinize, bozuk paranıza kadar didik didik arandığınız, güvenli olduğunu düşündüğünüz bir yere 3 adet canlı bomba girebiliyor ve buna güvenlik zaafiyeti değil deniyorsa, hepimiz alabileceğimiz her nefes için dua etmeye başlayalım.
Ölenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diliyorum, hepimizin başı sağolsun.
Ben de hemen pilot arkadaşıma ulaştım bir şekilde. Resmen liste yapacağım artık, nerede patlama olursa kimi aramalıyım diye.
Çıkıp birileri başkanlık olsaydı böyle olmazdı derse hiç şaşırmicam
Çıkıp birileri başkanlık olsaydı böyle olmazdı derse hiç şaşırmicam
Kimse bana güvenlik zaafiyeti yok, falanca ülkede de patlama oldu diye savunma yapmasın, falanca ülkede 40 yılda bir terör saldırısı olur, bizde neredeyse hergün saldırı oluyor, bizim güvenlik zaafiyetimiz diye birşey olamaz, havalimanına nasıl girdi bu 3 canlı bomba? O tüfekler nasıl girdi?komik dimi kemerine kadar çıkartıp ufacık bebenin didik didik üstünün arandığı bir havalimanından bahsediyoruz..
çok pis oyunların kurbanlarıyız ..
allah sonumuzu hayır etsin..
Başkanlık olsaydı çok başlılık olmazdı mit müdahale ederdi! Bu haliyle edemiyoruz diye açıklamada gelebilir imkansız değil maalesef.Çıkıp birileri başkanlık olsaydı böyle olmazdı derse hiç şaşırmicam
hastanelere de elini kolunu sallaya sallaya giriyor milletKimse bana güvenlik zaafiyeti yok, falanca ülkede de patlama oldu diye savunma yapmasın, falanca ülkede 40 yılda bir terör saldırısı olur, bizde neredeyse hergün saldırı oluyor, bizim güvenlik zaafiyetimiz diye birşey olamaz, havalimanına nasıl girdi bu 3 canlı bomba? O tüfekler nasıl girdi?
3-5 gün önce sırt çantamla şehirlerarası otobüse bindim, çantam aranmadı, artık şehirlerarası otobüslerde de her yolcu aranmalı, ben çok mu şirin gözüktümde çantama bakılmadı?
Hiçbir bombacının alnında bu bombacı yazmaz, devlet kamu veya özel her yere güvenlik önlemleri getirmek zorunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?