İstanbul Atatürk Havaalanında Büyük Patlama

Fatihte her yerde bi bomba patlatacaklar anlaşılan. Allah'a emanet yaşıyoruz bu cümleyi çok sık kurmaya başladım Allah kahretsin.
Bilmiyorum ne sesiydi ama epey gurultuluydu. Herkes camlara cikti ne oldugunu anlamak için. Cok tedirginiz. Allah sonumuzu hayretsin

60 kişi yaralı, 6'sı ağır, 28 kişi vefat etmiş ve 3 patlama sebebiyle 3 canlı bomba olabileceğini değerlendiriyormuş İstanbul Valisi, saldırının gerçekleştiği yer Atatürk Havalimanı, kemerinize, bozuk paranıza kadar didik didik arandığınız, güvenli olduğunu düşündüğünüz bir yere 3 adet canlı bomba girebiliyor ve buna güvenlik zaafiyeti değil deniyorsa, hepimiz alabileceğimiz her nefes için dua etmeye başlayalım.
Ölenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diliyorum, hepimizin başı sağolsun.

yercekimli karanfil var mı haber kuzum?
Ankara patlamasında kuzenime saatlerce ulaşamadım, kafayı yiyordum en sonunda, bilirim o hali.
İyi haberler vardır umarım.
Ulaştık cok şükür. Bi sure havaalaninda calistim orada yer hostesi arkadaslarim var. Kendilerinde bir sey yok cok şükür ama arkadaslarini kaybettikleri icin telefonlarina bakamamislar. Haber aldim sevindim sonra sevindigime üzüldüm
Nolacak sonumuz?

Ben de hemen pilot arkadaşıma ulaştım bir şekilde. Resmen liste yapacağım artık, nerede patlama olursa kimi aramalıyım diye.

komik dimi kemerine kadar çıkartıp ufacık bebenin didik didik üstünün arandığı bir havalimanından bahsediyoruz..
çok pis oyunların kurbanlarıyız ..
allah sonumuzu hayır etsin..

Aklım almıyor kemerini ayakkabısına kadar çıkardıkları yerde canlı bombalar nasıl oluyorsa kalasnikoflarla giriyorlar. Aklım almıyor. Nasıl bir ülke haline geldik. Lanet olsun....

Ülkenin kontrolünü ele alalım bir şey yapalım, göz göre göre gidiyor güzelim ülke içindeki masum insanlarla birlikte. Unutmayalım alışmayalım artık, doğru düzgün tepki gösterelim, bir şeyler yapmamız lazım ama ne?

Ben de hemen pilot arkadaşıma ulaştım bir şekilde. Resmen liste yapacağım artık, nerede patlama olursa kimi aramalıyım diye.

Hostes kuzenim yarım saat arayla ayrılmış oradan. Allah korusun tüm sevdiklerimizi

komik dimi kemerine kadar çıkartıp ufacık bebenin didik didik üstünün arandığı bir havalimanından bahsediyoruz..
çok pis oyunların kurbanlarıyız ..
allah sonumuzu hayır etsin..
Kimse bana güvenlik zaafiyeti yok, falanca ülkede de patlama oldu diye savunma yapmasın, falanca ülkede 40 yılda bir terör saldırısı olur, bizde neredeyse hergün saldırı oluyor, bizim güvenlik zaafiyetimiz diye birşey olamaz, havalimanına nasıl girdi bu 3 canlı bomba? O tüfekler nasıl girdi?
3-5 gün önce sırt çantamla şehirlerarası otobüse bindim, çantam aranmadı, artık şehirlerarası otobüslerde de her yolcu aranmalı, ben çok mu şirin gözüktümde çantama bakılmadı?
Hiçbir bombacının alnında bu bombacı yazmaz, devlet kamu veya özel her yere güvenlik önlemleri getirmek zorunda.

CNN yurtdışı haberlerinde Amerika'nın Türkiye'yi uyardığını,Türkiye'nin bunu dikkate almayarak ikili oynadığını konuşuyorlar.Ve Türkiye artık bundan sonra gözünü açar diyorlar.

hastanelere de elini kolunu sallaya sallaya giriyor millet

Bu gece de rahat uyku yok... Bu gebe yine kaç evin ocağına ateş düştü,vefat edenlere Allah rahmet eylesin,yakınlarına sabır versin. Söylenecek o kadar çok şey var ki ama maalesef üzüntüden,şaşkınlıktan ve gelecek korkusundan herkesin nutku tutuldu bu halimiz ne olacak diye... Allah bir daha göstermesin demek isterdim gidişata bakılırsa daha çok canımız yanacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…