• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Atatürk Havaalanında Büyük Patlama

Senin dediklerine dikkat edip yasadikca "guvenli" yasadiklarini dusunen bir guruh var ama. Buralarda biri diyordu "ulkemiz gayet guvenli, soyle yoldan gecmezsen, su saatte cikmazsan bir sey olmuyor" vs diye. Millet kafayi demis. Bu millet destekliyor her seyi gozu kapali.

bugün çıkıp sağ böbreğinizi verin dese sorgusuz sualsiz paketleyecek bir kitle bu kitle, o yüzden güvende hissetmelerine şaşırmıyorum.. hayatları boyunca "güven" kelimesinin anlamını bilmeyen bir millete neyi versen yutturursun..

haklısın, iyice psikopat olduk bu gidişle daha da olacağız mune.. az önce eşim bana talimat veriyor, koşan birini görürsen uzaklaş, eldiven varsa elinde aksi tarafa koş, sağa sola dikkat ediyorsa saklanacak bir yer bul diye.. bu şekilde ne kadar akıl sağlığımız yerinde yaşarız bilmiyorum.. tecavüze uğramıyorsak patlama riskimiz var, o da olmuyorsa pisi pisine öldürülebiliriz.. ama en acısı bunu şikayet edecek hiçbir yerimiz yok.. kimse bizim güvenliğimizi falan da düşünmüyor.. işimiz allaha kaldı, tek parça halinde kalırız inşallah. sende yanında biber gazı taşı, tek kalırsan bir elinde çantanda olsun. allah korusun neler duyuyoruz her ihtimale karşı aman aman..
Sinirden gülme tuttu, terminalde satıcı bir teyze merakla bir sürü sorular sordu, kendisinden yiyecek birşeyler aldım hala bakıyor, eve dönünce eşime anlattım çünkü kadının meraklı halleri çok dikkatimi çekti, eşim Mune o kadından birşey almamalıydın, aldığını yememeliydin, ne malum belki sana verdiği yiyecekte birşey vardı, sen fenalaştığında yetişin kızım fenalaştı deyip seni bir yere götürmeyeceğini nereden biliyorsun dedi, şaka gibi değil mi ama artık teyzelerden bile korkup senaryo yazmaya başladık.
Sanırım benimde biber gazı, odun ne bulursam çantama atma vaktim gelmiş:(

Şu an çok üzgünüm ne diyeceğimi bilmiyorum..
16 Temmuz'da düğünüm var, yurtdışında yaşıyorum ve bu perşembe türkiye'ye geleceğim ama çok korkuyorum ve çok üzgünüm :(
Güzel ülkemi rabbim korusun❤️

Sinirden gülme tuttu, terminalde satıcı bir teyze merakla bir sürü sorular sordu, kendisinden yiyecek birşeyler aldım hala bakıyor, eve dönünce eşime anlattım çünkü kadının meraklı halleri çok dikkatimi çekti, eşim Mune o kadından birşey almamalıydın, aldığını yememeliydin, ne malum belki sana verdiği yiyecekte birşey vardı, sen fenalaştığında yetişin kızım fenalaştı deyip seni bir yere götürmeyeceğini nereden biliyorsun dedi, şaka gibi değil mi ama artık teyzelerden bile korkup senaryo yazmaya başladık.
Sanırım benimde biber gazı, odun ne bulursam çantama atma vaktim gelmiş:KK43:

:) aslında haklı, o teyzelerden bazıları ne yaman çıkıyor.. şehir efsanesi gibi ama çok hikaye duyunca artık iyi niyet bile olsa insan bir geri durma ihtiyacı hissediyor.. evet evet biber gazı şart, bu kadar güvensizlikle yakında millet kendi adaletini de kendi sağlar iyice Meksika gibi oluruz..

Şu an çok üzgünüm ne diyeceğimi bilmiyorum..
16 Temmuz'da düğünüm var, yurtdışında yaşıyorum ve bu perşembe türkiye'ye geleceğim ama çok korkuyorum..
Güzel ülkemi rabbim korusun❤️
bnm de akrabalarım gelecek istanbulda düğün için alışveriş yapacaklar memlekete gitmek için otobuse binecekler allaha havaleyiz yani

Havaalani gibi bir yerde guvenliklerin ust duzeyde oldugu bir yere elinde silahla nasil girerler aklim almiyor. Yazik bunca insan hic ugruna ölüyorlar vatan mi sag olsun bu durumda. Yaptiklari tek sey yayin yasagi oluyor. Ne diyolar baskanlik sistemi olmazsa kaos olurmus. Allah kahretsin hepsini yuregimiz yandi ..

tv 'de haber veren 2kanaldan birinde 5 dkdır,avrupalıların türkiyeye gelme korkusundan bahsedilio. bu ülkede 80 milyon yasıo mu biraz da bizim korkularımızdan bahsedin.

:) aslında haklı, o teyzelerden bazıları ne yaman çıkıyor.. şehir efsanesi gibi ama çok hikaye duyunca artık iyi niyet bile olsa insan bir geri durma ihtiyacı hissediyor.. evet evet biber gazı şart, bu kadar güvensizlikle yakında millet kendi adaletini de kendi sağlar iyice Meksika gibi oluruz..
Şehir efsanesi değil aslında, annemin yaşadığı semtte 10 sene kadar önce bir teyze gerçekten bir genç kızı bayıltıp sonrasında bir taksiye attığı gibi götürüyor, kızı bulduklarında sağ değildi maalesef, annemin yakınındaki bir çöp konteynerinde bulundu:( o dönem tüm teyze ve amcalardan uzak durduk, böyle bir gaflete düşmem normalde de işte 10 saat süren ve hiç uyumadan geçen bir gece yolculuğu sonrası sabah kafa bir dünya otobüsten inince teyze şirin göründü.
Hey Allahım konuştuğumuz şeylere bakın:(

Şöyle bir durumu da gözardı etmemek gerek.
Ülkemiz havalimanlarında yolcu karşılamak için bile içeriye girmiş olsanız, ilk güvenlik kontrolünden geçersiniz.
Sigara içmek için bile çıksanız, her giriş çıkışınızda kontrole girmek durumundasınız.
Ki bu ilki, eğer yolculuk edeceksiniz iki tane daha kontrolü atlatmanız gerekir.
Ama dünyanın çoğu ülkesinde bu yoktur, pasaporta kadar elinizi sallayarak bütün eşyalarınızla havalimanının içerisindesinizdir.
Ne zaman pasaport kontrolünü geçersiniz, o zaman detaylı arama başlar.
Uçağa verdiğiniz bavullarınız bile check in işleminden önce aranmaz.
Yaşadığımız vahim durumda güvenlik eksikliğinden çok, istihbarat açığı veya yokluğu söz konusudur.
Eğer avrupa ya da diğer ülkelerdeki gibi güvenlik açığımız olsaydı, ülkemizin durumunu düşünemiyorum bile...

Bayram oncesi ve sonrasi otogarlar cok kalabalik olucak korkutuyor bu durum

Bayram a günler kala bazı evlere cenazeler ulaştı...şehit denince içimiz sogumuyor.Allah rahmet eylesin olenlere kalanlara sağlık versin de üzerini bir kılıfla örtmek nereye kadar?
Şöyle bir bakınca hiç birinizin guvencesi yok.
Bir gün bir patlama haberi de biz olacağız belki de.emanet yaşıyoruz.kalabalıktan korkarak yaşıyoruz.Bu kadar kolay mi Türkiye deki insanlarin hayatı?bu kadar mi onemsiziz her bir iki aya bir büyük şehir de patlama oluyor?

Sadece havalimanlari degilki, tehlike heryerde,ucakla gitmeye korkanlar otobuse rahatmi binecek sanki.
Yapacak birseyimiz yok ne yazikki,yatakda eceliyle ölümde mucuze oldu artik...

bir kaç yıl önce bizim mahallede bir yer açıldı suriyeliler tarafından sahibiyle konuştum ing adam orda üniversitede hocaymış malı mülkü kalmış buraya kaçmış gelmişti
ufff beynim şişti
birde kan bağışı şu an çok gerekliymiş 0 rh negatif özellikle benimde az bulunan ab rh negatif az bulunan türde ama ben hastalık nedeniyle kan veremiyorum :(

neyle sınanıyoruz Allahım ben anlamadım hayır böyle arada patlamalarla bizi yavaş yavaş ödürecegıne toplu belamızı ver de kurtulalım bıktım yemınle aldıgımız nefes haram oldu mk memleketınde.

neyle sınanıyoruz Allahım ben anlamadım hayır böyle arada patlamalarla bizi yavaş yavaş ödürecegıne toplu belamızı ver de kurtulalım bıktım yemınle aldıgımız nefes haram oldu mk memleketınde.
allah korusun ya az önce videoyu izledim patlama anına ait çok kötü çok feci :( çok kötü oldum

Çok acı çok bizi daha nelere alıştıracak bunlar.Haberi duydum resmen kanım çekildi dondum kaldım.Üzüntüden uyuyamıyorum.Off nice can gitti bide o canların aileleri yazık bize ya..

Back