İstanbul Atatürk Havaalanında Büyük Patlama

Yine eksi'den cok dogru bit tespit

Yav lanet olsun su adama başkanlığı versinler artik.
Yemin ederim bıktık bu ölümlerden.
Allahın cezası ne bitmek bilmez bir hırsı varmış.

Rabbim buna izin veren ve destek olan herkesi perişan etsin.

Siyasetinize de size de.
Can pazarına değer mi?

evet taksi olayını bende okudum.. gerçi 17 ağustos da enkaz altında kalanları yağmalayan, bilezik- yüzük için insanların kollarını, parmaklarını kesen milletten fazla iyi niyet bekliyorsunuz kızlar.. hamur bu, yapacak bir şey yok..

Allah korusun, Allah hiçbirinizin acısını göstermesin, insan ister istemez korkuyor Kazen, ben uçağa binmiyorum, şehirlerarası otobüse biniyorum ama inan tek bir kontrol yok, emin ol otobüs terminalleri Allah'a emanet, son gidişimde dualar ede ede gidip geldim. Ne bavul kontrolü var ne de terminallerde güvenlik noktası var, insan buna kızıyor işte.

Aman ne bileyim, üzüntü, korku hepsi birbirine karışıyor, elbet birgün öleceğizde, insan bir teröristin pis bir saldırısında da ölmek istemiyor, yatağında uyur gibi ölmek istiyor.

Hadi içeri girdiler de o kocaman tüfeği neyle soktular? Kimse görmeden?
Sorumlu olan herkesin Rabbim belasını versin. Çok Üzgünüm. Arkadaşlarım, Dostlarım, orda çalışanlar, yolcular, ne desem bilemiyorum.. O kadar ofkeliyim, nefret doluyum ki anlatamıyorum. ..

Bu arada twitter' da gördüm havaalanı taksileri 100 TL den kapı açıyormuş krizi fırsata çevirmişler. Ne desem ban artık. Kendimi kesicem nasıl ülke olduk !
Ben böyle birşey olacağına inanmıyorum daha az önce oranın bi taksicisi 4 arkadaşımız öldü dedi sürekli hastanelere yaralı taşıyoruz dedi bu caniliği yapıyorlarsa eğer eylemi gerçekleştiren serefsizlerden ne farkları kalır insanlık ölmedi o kadar da. her kez saçma sapan fikirler paylaşıyor twitter da yüzde kaçı doğru acaba

Neeeee?????

Insanlar ölüyorlar farkindalarmi?? Bunu nasil para firsatini cevirirler??? Bu nasil bir vicdan?? Adeta soktayim!
Neden şoktasın ki ?marmara depreminde ölen yaralanan kadınların kollarındaki bileziklere göz diken hatta bu uğurda bilerini kesen ......lere şahit oldu bu ülke

bunu yazan bir yabancı, tweetini koyarım ama küfür içeriyor bunun yüzünden banlanmayayım.. 100 tl de değil üstelik 100 dolar demiş.. 20 dolar yerine 100 dolar alıyorlarmış, hiç şaşırmadım..

Bizde bu kadercilik olduktan sonra zaten ölcez padişahım çok yaşa diyen çok olurr!! Birilerinin keyfe kederine vatandaş ölsün gebersin umurların da mı Allah akır fikir nasip etsin
bir arka
ben türkiye govdan bimere yazdım herkes yazsa güvenlikleri artırsınlar hastanelerde otogarlarda
hepimiz yazarsak yapmak zorunda kalırlar

Valla ben yabancı bir turistin tweeti gördüm 100 dolar istemişler. Ben beklerim şaşırmam.

bunu yazan bir yabancı, tweetini koyarım ama küfür içeriyor bunun yüzünden banlanmayayım.. 100 tl de değil üstelik 100 dolar demiş.. 20 dolar yerine 100 dolar alıyorlarmış, hiç şaşırmadım..
Ozaman o adileri alıp hapse atmaları gerek ya ben çok iyimser kaldım yada bilmiyorum yorum yapamiyorum...

Sağol canım deme öyle kınaya kınaya bitireceğiz terörü inşallah

Bende işidlilerden süpheleniyorum
içlerinde beyni yıkanmış memleket insanı var , işsiz güçsüz ,
yada çok eğitimli din adı altında değişik vaadler verip kandırılıyorlar yada bu gençler nefret kusacak yeri onlarda buluyor

Bende işidlilerden süpheleniyorum
içlerinde beyni yıkanmış memleket insanı var , işsiz güçsüz ,
yada çok eğitimli din adı altında değişik vaadler verip kandırılıyorlar yada bu gençler nefret kusacak yeri onlarda buluyor

bir arka

ben türkiye govdan bimere yazdım herkes yazsa güvenlikleri artırsınlar hastanelerde otogarlarda
hepimiz yazarsak yapmak zorunda kalırlar
Bende yazayım o zaman jozefin, otobüs terminallerinde hakikaten güvenlik yok, bagaj araması da yapılmıyor, ben teksem hep otobüsle gider gelirim, birçok terminalde durakladığımız oldu, yolcu alındı yolcu indirildi, bilet kontrolü bile yok hatta, 15 numaraya bakıyor bir kadın oturmuş, Mune hanım diyor evet deyip devam ediyorsun.

Yabancı arkadaşım yarın gelecekti. Paylaşmis videoyu. Altındaki yorumlari aynen yaziyorum:
-sakin bir daha gitme oralara
-asla gitmem, cok etkiledi artık beni

Bunun gibi onlarca mesaj. Yazıklar olsun ulkeyi bu hale getirenlere. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…