• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Atatürk Havaalanında Büyük Patlama

valla istediğiniz kadar yazın kızlar hiçbir şey olmayacak.. onların derdi bizi korumak değil, ölümlerimize üzülmüyorlar.. 300 madenciye fıtrat dediler, ölen askerlere bu ülkeye şehit lazım dediler, bu tip saldırılara kader, dünyanın her yerinde oluyor diyorlar.. sanıyor musunuz ki yazdıklarınız ciddiye alınacak, yapmayın allah aşkına Türkiyeden bahsediyoruz İsveçten değil..

valla istediğiniz kadar yazın kızlar hiçbir şey olmayacak.. onların derdi bizi korumak değil, ölümlerimize üzülmüyorlar.. 300 madenciye fıtrat dediler, ölen askerlere bu ülkeye şehit lazım dediler, bu tip saldırılara kader, dünyanın her yerinde oluyor diyorlar.. sanıyor musunuz ki yazdıklarınız ciddiye alınacak, yapmayın allah aşkına Türkiyeden bahsediyoruz İsveçten değil..

440 mıydı neydi uyku sersemi kafa gitti. Onu verin bu iş huzur içinde çözülsün. İşte biz tam da buyuz.

Bende yazayım o zaman jozefin, otobüs terminallerinde hakikaten güvenlik yok, bagaj araması da yapılmıyor, ben teksem hep otobüsle gider gelirim, birçok terminalde durakladığımız oldu, yolcu alındı yolcu indirildi, bilet kontrolü bile yok hatta, 15 numaraya bakıyor bir kadın oturmuş, Mune hanım diyor evet deyip devam ediyorsun.
Bizim burada hele hiçbir noktada güvenlik vs. yok şehir içinde. Tramvaylar dolup taşar ama hiç denetleme görmedim.Koca koca çantalarla geç, sıkıntı yok.
Avmler hele, ben uzatmasam çantayı taramayacak.
Valla her yer açık hedef.

Altıncı hissim sonraki saldırı hedefleri tren garları veya trenler olacak gibi sanki ama saldırının dışhatlar terminalinde olmasının mesajı : Türkiye güvenliksiz ve tehlike açık bir ülke mesajını vermek istemekteler , korku ve panik bitmesin istiyorlar

Gidecek yerim olduğunda arkama bakmayacagim. biz daha ne kadar can vereceğiz nasıl çocuk büyüteceğiz nasıl bir yozlaşmadayiz. Çok üzüldüm paylasilan resimlere bakınca içim yandı ama yarın sabah yine birşey olmamış gibi devam edeceğiz alismaliyiz bize denilen gibi terorle yaşamaya. ve birçok kişinin haberi yok komşuma gittim survivor izliyor aaa yazık dedi bir ara baktı uç dk ölü sayısına devam etti izlemeye geri... Artık duyarsizlasiyor da insanlar.

Bende yazayım o zaman jozefin, otobüs terminallerinde hakikaten güvenlik yok, bagaj araması da yapılmıyor, ben teksem hep otobüsle gider gelirim, birçok terminalde durakladığımız oldu, yolcu alındı yolcu indirildi, bilet kontrolü bile yok hatta, 15 numaraya bakıyor bir kadın oturmuş, Mune hanım diyor evet deyip devam ediyorsun.
otobüste yanımıza canlı bomba otursa haberimiz olmayacak sonra haberlerde allah korusun bilmem kaç tane isimsiz ölüden biride biz veya sevdiklerimiz olacak Denizli de yoktur metrobüs ama ben metrobüsleri tranwayları metrolarıda da yazdım
toplu taşımalarda sıkıntılı x-ray yok hastanelerde eskişehirde acıbadem arama yapıyordu ama istanbulda hepsine giriş serbest girişe x-ray koymak bu kadar zor olmamalı zaten biz hep olay olduktan sonra yaparız adliye binasındada savcımız öldürüldükten sonra önlem alınmıştı...

Fıtrat dediler ve bu adamlara hala en âlâ izinleri çıkartıp hala aynı yerde işletmelerine devam ediliyor tabi bizim millet uyusun eleştiri yapanı vatan haini terörist ilan etsin şakşakçılık yapan medyayı izlesin ondan sonra ah gidene vah gidene hala akıllanmıyoruz ne yazıkki ülkeyi yönetecek başka hiç kmse kalmadı çünkü hiç iyi insan yok bunlardan başka gökten zembille indi bunlar kutsal varlıklar tövbe tövbeee Allah bze sabır versin bir an evvel şu içinde bulunduğumuz durumdan bizi kurtarsın Amin

Gidecek yerim olduğunda arkama bakmayacagim. biz daha ne kadar can vereceğiz nasıl çocuk büyüteceğiz nasıl bir yozlaşmadayiz. Çok üzüldüm paylasilan resimlere bakınca içim yandı ama yarın sabah yine birşey olmamış gibi devam edeceğiz alismaliyiz bize denilen gibi terorle yaşamaya. ve birçok kişinin haberi yok komşuma gittim survivor izliyor aaa yazık dedi bir ara baktı uç dk ölü sayısına devam etti izlemeye geri... Artık duyarsizlasiyor da insanlar.
benim eşim ve bankaya yeni başlamış bir arkadaşta biz ülkeyi savunuruz bir yere gitmem ben de vururum dediler savunmasız kimi öldürecekse ...allahım ya o günler gelmesin ülkemizi terk edip nerede bu kadar huzurlu olacağız burda illaki sevdiklerimiz olacak

Umut fakirin ekmeği office, tek yolculuk yapmam gereken durumlar oluyor şu sıralar, X otobüs şirketinden sakın bilet alma, olaylar oldu dediler almadım gittim başka firmaya, ineceğim noktaya doğru benle birlikte 2-3 yolcu kaldı tek kadın benim diye tedirgin oldum, çanta kontrolü yok, bilet desen hak getire, terminaller mahşeri kalabalık yine kontrol yok.

Ne yapacağımızı bizde şaşırdık.

Yahu ben yurtdisinda yasiyorum ve resmen uyuyamiyorum. Koysun gercekten nasil bir vicdana sahip? Anlamak bile istemiyorum artik :KK12:

Yurt dışındaki maça lisanslı olmayan formayla gidemiyosun ama bizim havaalanına keleşler bombalar gırla

Umut fakirin ekmeği office, tek yolculuk yapmam gereken durumlar oluyor şu sıralar, X otobüs şirketinden sakın bilet alma, olaylar oldu dediler almadım gittim başka firmaya, ineceğim noktaya doğru benle birlikte 2-3 yolcu kaldı tek kadın benim diye tedirgin oldum, çanta kontrolü yok, bilet desen hak getire, terminaller mahşeri kalabalık yine kontrol yok.

Ne yapacağımızı bizde şaşırdık.

haklısın, iyice psikopat olduk bu gidişle daha da olacağız mune.. az önce eşim bana talimat veriyor, koşan birini görürsen uzaklaş, eldiven varsa elinde aksi tarafa koş, sağa sola dikkat ediyorsa saklanacak bir yer bul diye.. bu şekilde ne kadar akıl sağlığımız yerinde yaşarız bilmiyorum.. tecavüze uğramıyorsak patlama riskimiz var, o da olmuyorsa pisi pisine öldürülebiliriz.. ama en acısı bunu şikayet edecek hiçbir yerimiz yok.. kimse bizim güvenliğimizi falan da düşünmüyor.. işimiz allaha kaldı, tek parça halinde kalırız inşallah. sende yanında biber gazı taşı, tek kalırsan bir elinde çantanda olsun. allah korusun neler duyuyoruz her ihtimale karşı aman aman..

benim eşim ve bankaya yeni başlamış bir arkadaşta biz ülkeyi savunuruz bir yere gitmem ben de vururum dediler savunmasız kimi öldürecekse ...allahım ya o günler gelmesin ülkemizi terk edip nerede bu kadar huzurlu olacağız burda illaki sevdiklerimiz olacak

Ozaman yaşayanlar canım ne zaman birlik olup sorgulayacak o zaman bitecek kaç olay oldu ama kinamaktan öte ne var ?

Yahu ben yurtdisinda yasiyorum ve resmen uyuyamiyorum. Koysun gercekten nasil bir vicdana sahip? Anlamak bile istemiyorum artik :KK12:
Maalesef çoğunluk öyle muhakkak vardır burada başkalarının tanıdığı bakkala giderim toplu şehit olur bakkal sozde karadenizli milliyetcilikte kimseye laf dusurmez onlar paralı zaten bilerek o mesleği seçenler der. Bilmiyorum koyun gibi siramizi bekliycez Ankara patlamasında tatildeydik dakika ile kurtulduk. Uyuşmuş beyinler yada işlerine öyle geliyor ne diyeyim...

Ulkede terror daha ulkeye giderken basliyor desenize.
Olenlere rahmet, yaralilara sifa dilemekle birlikte cok endise eder oldum. Agustos'ta Turkiye'ye gelmeyi dusunuyorum cunku.

şimdi aileleri havaalalında olup haber alamayan kişiler var ekranda yazık ya haber bile alamıyorlar

Ulkede terror daha ulkeye giderken basliyor desenize.
Olenlere rahmet, yaralilara sifa dilemekle birlikte cok endise eder oldum. Agustos'ta Turkiye'ye gelmeyi dusunuyorum cunku.

gelme.. git serin serin alaskayı gez, en fazla bir iki evde hayalet görürsün bizim ülke kadar zarar veremezler onlarda zaten..

haklısın, iyice psikopat olduk bu gidişle daha da olacağız mune.. az önce eşim bana talimat veriyor, koşan birini görürsen uzaklaş, eldiven varsa elinde aksi tarafa koş, sağa sola dikkat ediyorsa saklanacak bir yer bul diye.. bu şekilde ne kadar akıl sağlığımız yerinde yaşarız bilmiyorum.. tecavüze uğramıyorsak patlama riskimiz var, o da olmuyorsa pisi pisine öldürülebiliriz.. ama en acısı bunu şikayet edecek hiçbir yerimiz yok.. kimse bizim güvenliğimizi falan da düşünmüyor.. işimiz allaha kaldı, tek parça halinde kalırız inşallah. sende yanında biber gazı taşı, tek kalırsan bir elinde çantanda olsun. allah korusun neler duyuyoruz her ihtimale karşı aman aman..

Senin dediklerine dikkat edip yasadikca "guvenli" yasadiklarini dusunen bir guruh var ama. Buralarda biri diyordu "ulkemiz gayet guvenli, soyle yoldan gecmezsen, su saatte cikmazsan bir sey olmuyor" vs diye. Millet kafayi demis. Bu millet destekliyor her seyi gozu kapali.

Back