İSTANBUL ANADOLU YAKASI KADIN DOĞUM UZMANI

Merhabalar; ben de memorial ataşehir’e yakın oturuyorum fakat avicenna’ya da başka dr’ler için sık sık gidiyorum. Doğum konusunda nedense bana hiç güven vermiyorlar. Memorial Ataşehir’i her türlü tercih edeceğim gibi görünüyor :)

ben de her şey için avicenna ya giderim. Ama orada ameliyat olmayı doğum yapmayı düşünemem mesela :) doktorları iyi genel olarak beğeniyorum ama hastane güven vermiyor değil mi?:)
Memorial ataşehir de kimi düşünüyorsunuz? Ben acıbadem kadıköyde ilk muayenemi oldum hafta sonu. Ama hala kararsızım. Acıbadem ataşehirde doğum yapılmıyormuş benim de sigortam acıbadem olduğu için bayağı indirimim oluyor. O sebeple kadıköy e doğru yol aldım.

Memorial’da Bilge Hoca ile ilgili güzel şeyler okudum ama tabii sigorta olayı da önemli bir faktör. Hayırlısı olsun hakkınızda.

Memorial’da Bilge Hoca ile ilgili güzel şeyler okudum ama tabii sigorta olayı da önemli bir faktör. Hayırlısı olsun hakkınızda.

merhaba bilge hanım çok tatlı bir doktor aslında. İlk evlendiğimde birkaç sefer gittim. Bana fazladan işlem yapıp gereksiz yere korkuttu gibi hissettim. Ayrıntı vermek istemiyorum belki bana öyle gelmiştir doktor sonuçta o.
Kendisi tüp bebek uzmanı olduğu için ve benim yaşım da 30 üstü olduğu için şimdi çocuk da olmaz isteyince. Neyse ki ben varım hemen tüp bebekle hallederiz aman geç kalma gibi konuştu.
sanırım tüp bebek konusunda başarılı bir doktor. Ama yanlış Yönlendiriyor kendine bağlamaya çalışıyor sürekli bir işlem yaptırıp para harcatmaya çalışıyor gibi hissettim.
Yine de insan olarak çok tatlı. düşündüm gitmeyi de şu an sırf enerjisi için :) ama ne dese kafamda soru işareti olacaktı. Hep birine daha onaylatma gereği duyacaktım emin olamadım ve geçtim orayı :)

X