- 7 Eylül 2017
- 39
- 16
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anadolu yakasında ariyorsaniz medistate sadiye eren 2 at önce doum yaptım sezeryan ile ertesi gün ayaktaydim nasıl bi dikiş yaptıysa allah razı olsun hiç ağrı sızı yokMerhaba Hanımlar,
bildiğiniz araştırdığınız tecrübe ettiğiniz veya duyduğunuz farklı bir Erkek kadın doğumcu var mı?
Anadolu yakasında ariyorsaniz medistate sadiye eren 2 at önce doum yaptım sezeryan ile ertesi gün ayaktaydim nasıl bi dikiş yaptıysa allah razı olsun hiç ağrı sızı yok
2 aydır Bahar Çağlar a gidiyorum, haftaya randevum var hatta, kendisi çok ilgili ve evime 10 dakika yürüme mesafesinde, bana da peri75 adlı üye tavsiye etti, iyi ki etmiş gayet memnunum, tavsiye de ediyorum, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
rica ederim muayene fiyatını tam bilmiyorum ama 255 tl olabilir. doğum 6000 tlÇok teşekkür ederim cevabınız için
Eskiden oraya yakın oturuyordum ve gitmiştim normal muayeneye Sadiye Hanıma, çok methini de duydun doğrusu. Peki Muayene ve doğum fiyatı ile ilgili bilgi verebilir misiniz?
Soner doğanyılmaz ataşehir .. ben bu sitede duymuştum adını öyle gittim. Muayne ucreti 90 tl doğum ücreti de uygun deniliyor biz henüz o aşamaya gelmedik tabiMerhaba Hanımlar,
bildiğiniz araştırdığınız tecrübe ettiğiniz veya duyduğunuz farklı bir Erkek kadın doğumcu var mı?
Merhaba, Bahar Çağlar hakkında bilgi verebilir misiniz. ilk gebeliğim 8 haftalık sonlandı. O zaman özel muayene gidiyordum. Hastahaneye doğuma gidiyordu ama doktor parası + hastahane parası çok yüksekti. Şimdi yine hamileyim 4 haftalık. Kadıköy deyim bu tarafa yakın yerler arıyorum. Bilgi verebilirseniz sevinirim.
Merhaba, gayet ilgili bir doktor, muayeneyi öyle 2 dk da geçiştirmiyor, ücreti de gayet makul diyebilirim, ismimi verip randevu alabilirsiniz, bilginize.Merhaba, Bahar Çağlar hakkında bilgi verebilir misiniz. ilk gebeliğim 8 haftalık sonlandı. O zaman özel muayene gidiyordum. Hastahaneye doğuma gidiyordu ama doktor parası + hastahane parası çok yüksekti. Şimdi yine hamileyim 4 haftalık. Kadıköy deyim bu tarafa yakın yerler arıyorum. Bilgi verebilirseniz sevinirim.
Çok teşekkür ederim cevabınız için
Eskiden oraya yakın oturuyordum ve gitmiştim normal muayeneye Sadiye Hanıma, çok methini de duydun doğrusu. Peki Muayene ve doğum fiyatı ile ilgili bilgi verebilir misiniz?
Merhaba ,ben bugün itibariyle 31 hafta 2 günlük gebeyim.İlk başta takibimi Göztepe medicalparktaki bayan bir doktorla başlattım fakat hem oturduğum yere uzaklığıyla hem de doktordan memnun kalmayışımla( samimi,sıcak,sempatik gelmedi yaklaşımı ) Pendik medicalparkta Dr.Şeyma Araz a geçtim .Son 3 kontrolünü orada yaptırdım ve çok memnunum.Bilirsinizki doktorun yaklaşımı çok önemlidir ve Şeyma hanım bu konuda çok iyi ,Allah nasip ederse Doğumda da Şeyma hanımı düşünüyorum,tavsiye ederim
Merhaba bende dr arayisindaym pendik medicalpark doğum ücretlerini biliyormusunuz telefonla bilgi vermediklerini söylediler
Merhaba ,ben bugün itibariyle 31 hafta 2 günlük gebeyim.İlk başta takibimi Göztepe medicalparktaki bayan bir doktorla başlattım fakat hem oturduğum yere uzaklığıyla hem de doktordan memnun kalmayışımla( samimi,sıcak,sempatik gelmedi yaklaşımı ) Pendik medicalparkta Dr.Şeyma Araz a geçtim .Son 3 kontrolünü orada yaptırdım ve çok memnunum.Bilirsinizki doktorun yaklaşımı çok önemlidir ve Şeyma hanım bu konuda çok iyi ,Allah nasip ederse Doğumda da Şeyma hanımı düşünüyorum,tavsiye ederim
Merhabalar; ben de memorial ataşehir’e yakın oturuyorum fakat avicenna’ya da başka dr’ler için sık sık gidiyorum. Doğum konusunda nedense bana hiç güven vermiyorlar. Memorial Ataşehir’i her türlü tercih edeceğim gibi görünüyor :)Merhabalar eski konuyu hortlatacağım ama ataşehir civarı tavsiyesi olan var mıdır acaba?
Ben memorial ataşehir parvana hanımı düşünüyorum.
Gebelik öncesi aynı hastanede bilgi gökcan a muayene olmuştum beni hpv aşısına zorlamıştı benim de doktor arkadaşlarım var. Sorduğumda bu aşının 30 yaşında bir insanı korumadığını ve aşı sonrası çok fazla şüpheli vaka göründüğünü söylediler. Bilgi Hanım ın bunun dışında iletişimi çok iyidi. Aşı mevzusu olmasa düşünürdüm açıkçası.
Florence nightingale yasemin hanım var aklımda ama o hastanede indirimim olacak mı daha sormadım. Özel sigortam var doğum kapsam dışı yine de minik bir indirim oluyor.
Avicenna hastanesi var orda doktor bilmiyorum ama küçük bir hastane iyi midir?
avicenna yagidene kadar ümraniye eğitim araştırma ya gitsem daha güvenilir olur diye düşünüyorum. Ama eşim covid sebebi ile devlet konusunda tedirgin. Bu memorial florence nightingale acıbadem gibi hastanelerin doğum ücretlerini bilen var mıdır?