İSTANBUL ANADOLU YAKASI KADIN DOĞUM UZMANI

2 aydır Bahar Çağlar a gidiyorum, haftaya randevum var hatta, kendisi çok ilgili ve evime 10 dakika yürüme mesafesinde, bana da peri75 adlı üye tavsiye etti, iyi ki etmiş gayet memnunum, tavsiye de ediyorum, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Merhaba Hanımlar,

bildiğiniz araştırdığınız tecrübe ettiğiniz veya duyduğunuz farklı bir Erkek kadın doğumcu var mı?

Merhaba Hanımlar,

bildiğiniz araştırdığınız tecrübe ettiğiniz veya duyduğunuz farklı bir Erkek kadın doğumcu var mı?
Anadolu yakasında ariyorsaniz medistate sadiye eren 2 at önce doum yaptım sezeryan ile ertesi gün ayaktaydim nasıl bi dikiş yaptıysa allah razı olsun hiç ağrı sızı yok

Anadolu yakasında ariyorsaniz medistate sadiye eren 2 at önce doum yaptım sezeryan ile ertesi gün ayaktaydim nasıl bi dikiş yaptıysa allah razı olsun hiç ağrı sızı yok

Çok teşekkür ederim cevabınız için
Eskiden oraya yakın oturuyordum ve gitmiştim normal muayeneye Sadiye Hanıma, çok methini de duydun doğrusu. Peki Muayene ve doğum fiyatı ile ilgili bilgi verebilir misiniz?

2 aydır Bahar Çağlar a gidiyorum, haftaya randevum var hatta, kendisi çok ilgili ve evime 10 dakika yürüme mesafesinde, bana da peri75 adlı üye tavsiye etti, iyi ki etmiş gayet memnunum, tavsiye de ediyorum, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Merhaba, Bahar Çağlar hakkında bilgi verebilir misiniz. ilk gebeliğim 8 haftalık sonlandı. O zaman özel muayene gidiyordum. Hastahaneye doğuma gidiyordu ama doktor parası + hastahane parası çok yüksekti. Şimdi yine hamileyim 4 haftalık. Kadıköy deyim bu tarafa yakın yerler arıyorum. Bilgi verebilirseniz sevinirim.

Çok teşekkür ederim cevabınız için
Eskiden oraya yakın oturuyordum ve gitmiştim normal muayeneye Sadiye Hanıma, çok methini de duydun doğrusu. Peki Muayene ve doğum fiyatı ile ilgili bilgi verebilir misiniz?
rica ederim muayene fiyatını tam bilmiyorum ama 255 tl olabilir. doğum 6000 tl

Merhaba Hanımlar,

Soner doğanyılmaz ataşehir .. ben bu sitede duymuştum adını öyle gittim. Muayne ucreti 90 tl doğum ücreti de uygun deniliyor biz henüz o aşamaya gelmedik tabi

Merhaba, Bahar Çağlar hakkında bilgi verebilir misiniz. ilk gebeliğim 8 haftalık sonlandı. O zaman özel muayene gidiyordum. Hastahaneye doğuma gidiyordu ama doktor parası + hastahane parası çok yüksekti. Şimdi yine hamileyim 4 haftalık. Kadıköy deyim bu tarafa yakın yerler arıyorum. Bilgi verebilirseniz sevinirim.

Soner doğanyılmaz ataşehir .. ben bu sitede duymuştum adını öyle gittim. Muayne ucreti 90 tl doğum ücreti de uygun deniliyor biz henüz o aşamaya gelmedik tabi

Merhaba, gayet ilgili bir doktor, muayeneyi öyle 2 dk da geçiştirmiyor, ücreti de gayet makul diyebilirim, ismimi verip randevu alabilirsiniz, bilginize.

Konuyu takip eden var mı bilmiyorum ancak son durumu paylaşmak istedim sizlerle, 2 şubatta hastaneye kaldırıldım erken doğum için, iş yerinde olduğumdan en yakın hastane olan Türkiye Hastanesine gittik, ordaki Özgür hanım inanılmaz ilgili ve bilgili, sayesinde erken doğum olmadı, 4 cm e yakın açılmam vardı hastaneyr gittiğimde, sonra izne çıkarttı beni 30 haftalıktım önce rapor sonrasında doğum izni oldu, ardından Zeynep Kamilde randevum vardı şeker yüksekliğimden şekeri kontrol ederken Alt-ast değerlerimin yüksek olduğunu öğrendik ve hamilelik kolestazı olduğum ortaya çıktı, alt değerim 300 lere kadar çıktı, inanılmaz kaşıntı yaptı bende, 13 gün hastanede yattım, bilirsiniz refakatçi almıyo Zeynep Kamil, tek başıma kaldım, evime yakındı her gün ailem de geldi çok şükür, hastane ursactive veriyo ama esas ilaç ursafalk ve ben o ilacı bulup aldım, ücreti biraz pahalı ama bebeğimiz için değer, kan değerim de düşüktü, ferrum fort kullanıyordum Bahar hoca onu vermişti ama devlet ferro sanol kullanacaksın dedi, onun üzerine Bahar hocayı aradım, 27 şubatta, o güne kadar Bahar hocanın doğumumu yapmasını istiyordum kendisine de iletiyordum, o gün sen benim hastam değilsin dedi, beynimden vuruldum, hiçbişey diyemeden kapattım telefonu, nasıl olur eylülden beri size geliyorum diyemedim, o gün bi daha ona gitmemi hem eşim istemedi hem ben istemedim, ki erken doğum tehdidinden hemen 2 gün önce ona gittim ben hiç farketmedi.. İlk zamanlar aşırı ilgili olan Bahar hoca sonra ilgisiz oldu. Demek ki onun aracılığıyla bi hastaneye yatmam gerekiyormuş diye düşünmeden edemedik.. Doğumumu Çağıner Hastanesinde yaptım, doktorum Timuçin Timuroğlu, hastanenin ayrıca baş hekimi, ufak bi hastane ama özellikle hem doktorum hem hemşiresi Deniz abla o kadar ilgili ki, çocuk hemşiresini ve Bergüzar hemşireyi de es geçmeyeyim, sözün kısası çok ilgililerdi, yeni doğan yoğun bakım üniteside mevcut, oğlumu hala ordaki çocuk doktorumuz Nadire Uyar a götürüyorum, her şerde bi hayır vardır derler kesinlikle öyle, size tavsiyem kimseyi hemen beğenmeyin ilgili alakalı diye, hepinize iyi günler

Merhaba ,ben bugün itibariyle 31 hafta 2 günlük gebeyim.İlk başta takibimi Göztepe medicalparktaki bayan bir doktorla başlattım fakat hem oturduğum yere uzaklığıyla hem de doktordan memnun kalmayışımla( samimi,sıcak,sempatik gelmedi yaklaşımı ) Pendik medicalparkta Dr.Şeyma Araz a geçtim .Son 3 kontrolünü orada yaptırdım ve çok memnunum.Bilirsinizki doktorun yaklaşımı çok önemlidir ve Şeyma hanım bu konuda çok iyi ,Allah nasip ederse Doğumda da Şeyma hanımı düşünüyorum,tavsiye ederim

Merhaba ,ben bugün itibariyle 31 hafta 2 günlük gebeyim.İlk başta takibimi Göztepe medicalparktaki bayan bir doktorla başlattım fakat hem oturduğum yere uzaklığıyla hem de doktordan memnun kalmayışımla( samimi,sıcak,sempatik gelmedi yaklaşımı ) Pendik medicalparkta Dr.Şeyma Araz a geçtim .Son 3 kontrolünü orada yaptırdım ve çok memnunum.Bilirsinizki doktorun yaklaşımı çok önemlidir ve Şeyma hanım bu konuda çok iyi ,Allah nasip ederse Doğumda da Şeyma hanımı düşünüyorum,tavsiye ederim

Merhaba bende dr arayisindaym pendik medicalpark doğum ücretlerini biliyormusunuz telefonla bilgi vermediklerini söylediler

Merhaba,
ben de bazı sebeplereden farklı bir doktor arayışındayım. Doğumunuz nasıl geçti?
Benim için doktorun normal doğum taraftarı olması çok önemli. Maalesefe bazı doktorlar muayene sürecinde memnun kalınsa da sezeryan yanlısı oluyor.

Kurtköy Ersoy Hastanesindeki Aysegül K. kesinlikle tavsiye etmiyorum Soguk ilgisiz felaket tellalcisi uc kelimeyle ozetlemek gerekirse.Olumlu yorum yapanlari da anlamis degilim .

Merhaba arkadaşlar ben 9haftalık hamileyim 🌸 tecrübelerinize ihtiyacım var. Medistate Sadiye hanıma daha önce gidenler olmuş memnun muydunuz ücreti şimdi 360₺ olmuş biraz fazla geldi bana vermeli miyim bilemedim

Merhabalar eski konuyu hortlatacağım ama ataşehir civarı tavsiyesi olan var mıdır acaba?
Ben memorial ataşehir parvana hanımı düşünüyorum.
Gebelik öncesi aynı hastanede bilgi gökcan a muayene olmuştum beni hpv aşısına zorlamıştı benim de doktor arkadaşlarım var. Sorduğumda bu aşının 30 yaşında bir insanı korumadığını ve aşı sonrası çok fazla şüpheli vaka göründüğünü söylediler. Bilgi Hanım ın bunun dışında iletişimi çok iyidi. Aşı mevzusu olmasa düşünürdüm açıkçası.
Florence nightingale yasemin hanım var aklımda ama o hastanede indirimim olacak mı daha sormadım. Özel sigortam var doğum kapsam dışı yine de minik bir indirim oluyor.
Avicenna hastanesi var orda doktor bilmiyorum ama küçük bir hastane iyi midir?
avicenna yagidene kadar ümraniye eğitim araştırma ya gitsem daha güvenilir olur diye düşünüyorum. Ama eşim covid sebebi ile devlet konusunda tedirgin. Bu memorial florence nightingale acıbadem gibi hastanelerin doğum ücretlerini bilen var mıdır?

Merhabalar eski konuyu hortlatacağım ama ataşehir civarı tavsiyesi olan var mıdır acaba?
Ben memorial ataşehir parvana hanımı düşünüyorum.
Gebelik öncesi aynı hastanede bilgi gökcan a muayene olmuştum beni hpv aşısına zorlamıştı benim de doktor arkadaşlarım var. Sorduğumda bu aşının 30 yaşında bir insanı korumadığını ve aşı sonrası çok fazla şüpheli vaka göründüğünü söylediler. Bilgi Hanım ın bunun dışında iletişimi çok iyidi. Aşı mevzusu olmasa düşünürdüm açıkçası.
Florence nightingale yasemin hanım var aklımda ama o hastanede indirimim olacak mı daha sormadım. Özel sigortam var doğum kapsam dışı yine de minik bir indirim oluyor.
Avicenna hastanesi var orda doktor bilmiyorum ama küçük bir hastane iyi midir?
avicenna yagidene kadar ümraniye eğitim araştırma ya gitsem daha güvenilir olur diye düşünüyorum. Ama eşim covid sebebi ile devlet konusunda tedirgin. Bu memorial florence nightingale acıbadem gibi hastanelerin doğum ücretlerini bilen var mıdır?
Merhabalar; ben de memorial ataşehir’e yakın oturuyorum fakat avicenna’ya da başka dr’ler için sık sık gidiyorum. Doğum konusunda nedense bana hiç güven vermiyorlar. Memorial Ataşehir’i her türlü tercih edeceğim gibi görünüyor :)

X