- 4 Ağustos 2012
- 1.873
- 1.956
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen araştırıyorum teşekkürlerNurdan leylek. Özel muayenehanesi var. Sanırım Medipol un biraz üstündeydi. Yanlış hatırlamıyorsam
Acıbademde doğum 13 bin biraz fazla geldi malesef, şifayı araştırıyorum hemenAcıbadem Altunizade, Kadıköy Şifa. Özellikle Şifa da doğum yapanlar çok şirketimde. Altunizade ise baya yeni bir hastane ve çok donanımlı. Maddi olarak sıkıntı yoksa tavsiye ederim.
Bunları sa araştırıyor olacağım, teşekkürlerEğer isteğiniz normal doğum ise, gebeliğinizde bu yönde eğitim almanız sizin için faydalı olacaktır.
Bunun içinde bazı hastanelerde yada 'Doğum akademisi' diye bilinen merkezlerde eğitimler verilir.
Bu eğitimleri genelde ebeler veriyor ki zaten normal Doğumda işin büyük bir kısmını yapan, sizi yönlendiren ebedir.
Doktorlar genelde Doğum anında, dogumhanede yanınızda olur. Onun dışında süreci genelde ebe ile geçireceksiniz.
Keşkesiz Doğum, Doğum akademisi, özel ebe vs şeklinde bir araştırma yapabilirsiniz.
Ancak yazdığınız fiyatın üstüne çıkabilir bu şekilde bir tercih.
Jale Dal Ağca acıbadem hastanesinde yalnız, eskiden medipoldeydi, şifa hastanesini araştırdım bazı kötü yorumlar gördüm hastane ve hemşireleri hakkında, ayrıca oraya 5 bin verene kadar sanırım şirketim üzerinden indirimli olan liv hospital e giderim sanırım yine de çok teşekkürlerBugünde benzer bir konuya yazdım :)
Kosuyolu Medipol Jale dal Ağca
Kadıköy şifa Ataşehir hastanesi zeki Şahinoğlu tavsiye edilir
Jale Dal Ağca acıbadem hastanesinde yalnız, eskiden medipoldeydi, şifa hastanesini araştırdım bazı kötü yorumlar gördüm hastane ve hemşireleri hakkında, ayrıca oraya 5 bin verene kadar sanırım şirketim üzerinden indirimli olan liv hospital e giderim sanırım yine de çok teşekkürler
Hastane doktoru olarak okudum yazdığınızı, doktor beyi araştırırım çok teşekkürlerJale hanım medikal parktaydi sonra medipole geçti demek şimdi acibademe geçmiş bilmiyordum
Kadıköy şifa Ataşehir hastanesinde olanlari biliyorum ama zeki bey oranın doktoru değil dışardan çalışıyor baska hastanelerde gidiyordu benim zamanımda şu an öyle mi bir bakarsiniz doktor olarak tavsiye ettim size
Herkese merhabalar, 9+3 günlük hamileyim, Koşuyolu Medipol de Sinem Ay hanıma gittim bir kez, kendisi çok soğuk bir doktor ve gece doğum olursa gelir misiniz diye sorduğumda 'müsait olursam gelirim' diye bir cevapla karşıladı beni bu nedenle kendisine gitmeyi düşünmüyorum, Başkent üniversitesinde Güldeniz hanıma gitmeye karar verdim ancak sekreter kendisinin uzun süreli tatile çıkacağını bu nedenle gebelik muayenesini almadığını belirtti yani o şık da elendi, o bölgede oturduğum için açıkçası başka bir hastane bulamadım, sizlerden yardım istiyorum, hangi hastaneye gittiniz, doktorunuzun yaklaşımı nasıldı ve tabi doğum ücretleri ne şekilde yardımlarınızı bekliyorum, bu arada koşuyolu medipol de 2250 tl doğum ücreti verildi bana belki yardımcı olur bu bilgi size, şimdiden herkese teşekkürler :)
Muayene ücreti ne kadar şu an?Koşuyolu central hospital. Figen temelli akın. Kendisi ilk bebeğimin doktoru şuan ikincisi için gidiyorum. Mükemmel bir doktor Güleryüzlü dikkatli ilgili ve her sorunuza sabırla cevap veriyor. Sadece randevuları yoğun randevu alıp gidince sorun olmuyor. Tavsiye ederim
Zaten Güldeniz hanım şu an doğum takibi almıyor, devlet hastanesi de korkutuyor beni çok fazla, zaten randevu yok denecek kadar az Allah size bağışlasın yavrunuzuarkadaşlar temmuzda doğum yaptım. başkent üni güldeniz hanım ile doğum yapacaktım fakat kendisiyle son haftamda bi anlaşmazlık yaşadık. başka doktor bulmamı önerdi ben de çalıştığım yer olan numune hastanesinde doğum yaptım. çok da güzel oldu paramız cebimizde kaldı özel hastanelerle uğraşmayın ben de çok tereddüt etmiştim devlette doğurmak konusunda ama inanın herşey usulüne uygun. Allah sağlıcakla kavuştursun yavrularınıza.
Konu hala günceldir.