Ben de doğumu medistate de yaptım doktorumuz dışardan gelmişti. Ama hastaneden memnun kaldım. Bir arkadaşım da bu sene orda yaptı. Orada bir bayandan bahsediyordu çok memnundu iki bebeğini de o dünyaya getirmiş.Bn de 6 haftalik hamileyim. Evime yakin oldugu icin Medistate dusunuyorum. Veya sisli florence nightingale yusuf olgac.konuyu takipteyim
doktorun ilgili gerçekten önemli ama fiyat biraz fazla geldi bana şuan için, tabi zorda kalırsam fiyat falan düşünemeyeceğim, bilgilendirdiğiniz için teşekkürlerBen 2 sene önce nurdan okuyucuoglu leylek e gidiyordum. Doğumuma da o girdi. Özel muayenehanesi var. Kontrollere ona gittik tahlil ve testler için ise bizi o yönlendirdi. Doğumumu istediğim bir hastanede yaptı evime yakın olan. Akşam 6 da gittim hastaneye sancilarim başladı kendisi gece 10 da geldi ve sabaha kadar yanimda bekledi sabah da doğum gerçekleşti. Ben çok memnundum. Şuan olsa yine ona giderim.
Fiyat noktasında ise biraz pahalı tabi. Biz o zaman 1800 hastaneye 4000 de doktora vermistik. Ama söylediğim gibi herseyimle bizzat ilgilendi
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, o doktoru biraz araştırayım bende, teşekkür ederim.Bn de 6 haftalik hamileyim. Evime yakin oldugu icin Medistate dusunuyorum. Veya sisli florence nightingale yusuf olgac.konuyu takipteyim
ne zaman doğum yaptınız?Ben dr. Feriha Uygur a gittim. Çok ama çok memnun kaldım. Tavsiye ederim. Altunizadede Muayenehanesi var. Doğumu da kosuyolu medipolde yaptım. Feriha hanım erken doğum tehlikesi olduğunda ve doğumda gecenin kaci olursa olsun geldi ve bekledi. Çok güler yuzlu ve çok ilgili bilgili bir doktor.
acaba hangi doktor öğrenebilir misiniz? bu hastanenin adını çok duydum ama kavacık biraz uzak bana, koşuyolunda oturuyorum gerçi arabayla heryer kısa ama işte yakın olması daha olumlu olur banaBen de doğumu medistate de yaptım doktorumuz dışardan gelmişti. Ama hastaneden memnun kaldım. Bir arkadaşım da bu sene orda yaptı. Orada bir bayandan bahsediyordu çok memnundu iki bebeğini de o dünyaya getirmiş.
tabiki çok geniş bir alan ve evime yakın olmasını istiyorum açıkçası ama koşuyoluna en yakın hastaneler elle sayılacak kadar az o nedenle geniş arama yapıyorum ki doktor iyi olması durumunda uzaklık sanırım fark etmeyecek, doğumun akademilerinden ebe araştırın derken nasıl bir yol izlemeliyim, evet ilk hamileliğim ve çok şey hakkında bilgisizliğim var, yavaş yavaş öğreneceğim tabikiİstanbul Anadolu yakası çok geniş bir alan degil mi doktor aramak için?
Eğer ilk doğumunuz ve normal Doğum istiyorsanız, Doğum eğitimlerini ve ebe ile çalışan doktorları araştırın.
Yada Doğumun akademilerinden ebe araştırın derim...
Daha faydalı olur sizin için
Ekim 2016 da yaptimne zaman doğum yaptınız?
sadiye hanım mı acaba? onun adını çok duydum. çok hastası varmış. kendisi operatör ama aynı hastanedeki proflardan daha yüksek muayene ücreti.Ben de doğumu medistate de yaptım doktorumuz dışardan gelmişti. Ama hastaneden memnun kaldım. Bir arkadaşım da bu sene orda yaptı. Orada bir bayandan bahsediyordu çok memnundu iki bebeğini de o dünyaya getirmiş.
tabiki çok geniş bir alan ve evime yakın olmasını istiyorum açıkçası ama koşuyoluna en yakın hastaneler elle sayılacak kadar az o nedenle geniş arama yapıyorum ki doktor iyi olması durumunda uzaklık sanırım fark etmeyecek, doğumun akademilerinden ebe araştırın derken nasıl bir yol izlemeliyim, evet ilk hamileliğim ve çok şey hakkında bilgisizliğim var, yavaş yavaş öğreneceğim tabiki
Evet sadiye hanımdı. Siz söyleyince hatırladım. :)sadiye hanım mı acaba? onun adını çok duydum. çok hastası varmış. kendisi operatör ama aynı hastanedeki proflardan daha yüksek muayene ücreti.
Sadiye hanımdı az önce arkadaş yazınca hatırladım. Benim de tam tersi doktorum kosuyolundaydi ama eve yakın bir de eşimin arkadasi orada görevliydi o yüzden orayı tercih ettik.acaba hangi doktor öğrenebilir misiniz? bu hastanenin adını çok duydum ama kavacık biraz uzak bana, koşuyolunda oturuyorum gerçi arabayla heryer kısa ama işte yakın olması daha olumlu olur bana
Bir bakayım doktora teşekkür ederimEkim 2016 da yaptim
Koşuyolundaki doktorunuzun adı neydi pekiSadiye hanımdı az önce arkadaş yazınca hatırladım. Benim de tam tersi doktorum kosuyolundaydi ama eve yakın bir de eşimin arkadasi orada görevliydi o yüzden orayı tercih ettik.
Nurdan leylek. Özel muayenehanesi var. Sanırım Medipol un biraz üstündeydi. Yanlış hatırlamıyorsamKoşuyolundaki doktorunuzun adı neydi peki