Doğuma Hazırlık İSTANBUL 2015 OZEL HASTANE DOGUM FİYATLARİ NELER ? Bİ KACİNİ BULDUM DİGERLERİ ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Avcilar anadolu hastanesi sskli spinal sezeryan 690 lira ödedik ben hastane ve hizmetten memnun kaldim
Normal dogumda sskliya 500 lira
Tek kisilik oda icin 100 lira ek ucret isteniyor
anadolu hastanesını pek onermıyorlar pısmıs
hemsıreler ılgısızmıs dıyorlar
ben orda ugras haıma gıdıyorum doktorumu sevdım ama hastane yuzunden kafam karısık bana yardımcı olurmusun

Avcılar Medicana Hastanesi;
Normal : 1.000
Sezeryan : 1.500
medıkana hastanesı ıcın temız dıyorla r ama ben doktortan memnun kalmadım onur beye gıdıyordum sen ?

sen nerede oturuyorsun
ben avcılardayım ve hala kafam cok karısık
sende cok doktor gezdım dedın
agrılarım var benımde karnımda senın nasıdı agrıların?

bu sgklı fiyat mı?

Bende Küçükçekmece deyim. Doktorum a 1 kere git derim yani. Ben suan büyük bir ameliyat geçirdim hamileyken rahatsızlığım ortaya çıktı doğumu büyük hastanede yapmam gerekiyordu Medipole gittim öylece. Ilk kez gittiğimde bile cook ilgiliydi geçmiş öyküyü sordu dinledi. Ameliyat tan çok korkuyordum kendi branşı olmamasına rağmen bana hep psikolojik destekte verdi. Sezeryan oldum yine doğumda moral vererek konusarak yaptı. Hastanenin tüm çalışanları özenle seçilmiş sanki. 2gun kaldım doğumda ve okadar ilgi alaka üstüne birde yoğun bakımda gözlem altindaydim 2.250 den çıktık.

Gittigim hastane yazmissin atladim sanirim hastane ismini neydi acaba ?
Harlyirli ugurlu olsun bu arada ne guzel almissin bebisini kucagina
Darisi bize.olsun insallah

Sirayla ....
Fiyatlar okadar farkli ki
Aramam normal.degilm isence ?
Anadolu hastanesi 200 tl 3d
Gungorenbhastanesi 150 tl 4d
Sende anormal bir durum varmi arammamda ?
aaa sycorox aşkolsun kızma takıldım sadece ben de başlarım yakında aramaya.

Oyle bir yazmissinki
Herkes herseyi biliyorda ben.sanki sorup duruyorum
Neyse
sycorooox yanlış anlaşılma olmuş işte tamam. daha önce de hastane arıyordun ya o yüzden takılmak istedim sadece hepsi bu. sözümü geri aldım.

Merhaba hastane gayet temizdi hemsirelerde cok ilgili ve sevecendi
Benim izlenimim bu sekilde herkes bir yorum yapiyor onemli olan senin icine sinmesi
Biz cok memnun kaldik
O kadar insan sadece fiyatlar uygun diye oraya gitmez can bu sonucta ozcan bey ve hakan beyi cok tercih ediyorlar bilgin olsun

Biz detayli ultrasonu esenyurt yeni hayat hastanesinde 162 liraya yaptirmistik bilginize :)

bende fatih üniversitesi hastanesi şirinevler şubesine gidiyorum. o hastanede doğum yapan kimse var mı? doktorumdan memnunum ama emin olamadım

ugrasbhanim a gittim.bir kez.tavsiye uzerine sevdim.bayani ilgilendi baya benimle hastanede beklerken 3 ksi doguma.ozcan beye geldi memnunbkalinmasabgelmezlerdi.herhalde valla kafamdaki soru isaretleri yavas yavas siliniyor 15 nde.tekrar gidecegim kintrole.ozaman alici gozle tekrar bakacagim

medical park göztepe dogum fiyatlarını sonunda hastaneden öğrendim
normal doğum ssk 3500 tl sezeryan ssk 4500 tl epidüral için ise 1100 tl fark alınıyormuş.

Konunun sahibi olarak nihayet dogurdum diyebilirim artik :) kucagimda 10 gunluk minik bi prenses var hastanemiz ozel okmeydani istege bagli sezeryan oldu sgk li fiyatlar 1800 lira,normal 600,zorunlu sezeryan 800 lira ben gayet memnundum cunku hem temiz bi hastaneydi hem de ebesinden hemsiresine hasta bakicisina kadar herkes cok ilgiliydi ilk gun geceligimi annem giydirmek istese bile hasta bakicilar bizim isimiz diyip onlar giydirdi tuvalete kadar benimle gelip yardimci oldular sezeryan konusunda da problem yasamadim hic korkan arkadaslar varsa hic korkmasinlar 3 gunde butun agrilar sizilar geciyo bebeginizi emzirme telasi onla vakit gecirme zaten tum acilari unutturuyo Allah hepinize saglikla bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin :)

Esenler medipolde.yaptirdim detayli ultrosonu 135 tl ye cokta memnun kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…