aman da aman da aman!Konunun sahibi olarak nihayet dogurdum diyebilirim artik :) kucagimda 10 gunluk minik bi prenses var hastanemiz ozel okmeydani istege bagli sezeryan oldu sgk li fiyatlar 1800 lira,normal 600,zorunlu sezeryan 800 lira ben gayet memnundum cunku hem temiz bi hastaneydi hem de ebesinden hemsiresine hasta bakicisina kadar herkes cok ilgiliydi ilk gun geceligimi annem giydirmek istese bile hasta bakicilar bizim isimiz diyip onlar giydirdi tuvalete kadar benimle gelip yardimci oldular sezeryan konusunda da problem yasamadim hic korkan arkadaslar varsa hic korkmasinlar 3 gunde butun agrilar sizilar geciyo bebeginizi emzirme telasi onla vakit gecirme zaten tum acilari unutturuyo Allah hepinize saglikla bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin :)
canım bu 3000 TL acıbadem sigort ya da acıbademın anlaşmalı oldugu sıgortalardan bırı ıcın bı bedel mı? Ben Özel bı sıgorta yok da ondan soruyorum.Öğrendim normal doğum 3bin sezeryan 5bin çok pahalı ya
canım bu bedeller hep ozel sıgortalı bedeller mı?Muane ücreti 90 tl
Galiba normal sigorta[/QUOTE]UOTE="meltemcivil, post: 41956926, member: 670745"]canım bu 3000 TL acıbadem sigort ya da acıbademın anlaşmalı oldugu sıgortalardan bırı ıcın bı bedel mı? Ben Özel bı sıgorta yok da ondan soruyorum.
Kızlar Bakırköy Acıbadem ve Medical Park Bahçelievler hakkında bilgisi olan var mı?
sanırım bakırkoy acıbadem 12 bın ıla 15 bın lıra arasında.Kızlar Bakırköy Acıbadem ve Medical Park Bahçelievler hakkında bilgisi olan var mı?
12 - 15 bin araba alırımsanırım bakırkoy acıbadem 12 bın ıla 15 bın lıra arasında.
medıcal park bahcelıevler de 3200 ve 4 bın dıye hatırlıyorum
bende aynı seyı soyledım.mesela ethıca ıncırlı var, hıjyenını pek begenmedıgım bır hastane.orası bıle 12 bın ıstıyo12 - 15 bin araba alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?