Doğuma Hazırlık İSTANBUL 2015 OZEL HASTANE DOGUM FİYATLARİ NELER ? Bİ KACİNİ BULDUM DİGERLERİ ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
aman da aman da aman! gözünüz aydın tatlım, Allah sağlık sıhhat versin kuzuya da sana da darısı başımıza!

Ben biraz araştırdım, aslında özel hastanelerde bahsi geçen fiyatları talep edemezlermiş, yasal olarak alabilecekleri normal doğum 450 tl, sezaryen 650 tl 'ymiş. Fakat yasaların bununla ilgili yaptırımı olmadığından hastaneler istediği gibi fiyatlandırıyor.

Bende şuan tam 2 aylık gebeyim.Biraz araştırdım fiyatları SGK lılar ıcın.Kendımde SGK lı oldugumdan;
mesela ablam
Memorıal Hizmette doğum yaptı Meltem Kalkavan ' dı doktoru cok memnundu.Onun muayene ucretı 150 tl
dogum normal 3200 tl, sezaryen 3900 tl
Bahcelievler Medıcana 75 tl muayene ucreti, 2000 normal, sanırım sezaryende 2500 tl 'ydı.
Özel Rumelı hastanesı 35 tl muayene ucretı; 450 normal, 650 sezaryen
Özel Gungoren Hastanesı 30 tl muayene ucreti, 950 tl normal, 1500 tl sezaryen
Medical Park, 150 tl muayene, 2600 normal, sezaryenı unuttum
Özel Vital Hastanesı muayene 50 tl dogum ycretı ıcın gelmenız gereklı dıyorlar.
Özel Ataköy Hastanesı muayene 50 tl,normal dogum tahlıller dahıl 1250 tl
Nisa Hastanesı muayene 50 tl, normal dogum 775 tl sezaryen 1450 tl
benım aldıgım fıyatlar bunlar. yazdıgım hastane ve doktorlar da daha onceden gıden olan ve onerılen hastaneler.

Merhaba Anneler;

Bende hala hastane konusunda kararsızlardanım. İkinci hamileliğim zorunlu sezeryan olacak. Oyüzden çok fazla endişeli değilim. İlki de sezeryandı ve hiçbir şikayetim (maşallah) olmadı. Anadolu yakasında Başkent Üniv. de ilk doğumu yapmıştım.
Şİmdi Mecidiyeköy de oturuyotum ve burda ki hastaneler ile görüşüyorum hatta tek tek deniyorum İlk önce Çevre hastanesine gittim iş yerime yakın diye ancak umduğumu bulamadım. Isınamadım. orada doğum sezeryan 3800 -4000 civarı ki bence orası için çok çok fazla .. Muayene 80 TL
İkinci hastanem Türkiye Hastanesi oldu. Oradaki çocuk doktoru Şükrü Cido çok güvendiğim bir doktor ve hastaneyide seviyorum. Orada Özgür Hanım a devam ettim bu aya kadar. Ancak kasık ağrılarım çoktu. Bana düşük tehlikesi var dedi 10 gün rapor aldım. En sonay başında gittim ve bana kanama riskin var dedi. Bütün testlerim herşeyim gayet normal olmasınan rağmen. Bende tabi moral tamamen bozuldu yürümeye korkar hale geldim. Birde düşük ilacı verince iyice korktum. Burada sezeryan 2500 geniş oda isterseniz 2650 2750 civarı. Muayene 80 TL
Bende o korku ile başka bir doktora gittim Dora Hastnesi Fehmi Sarı. Gittim kendisine baştan sona herşeyi anlattım testlerimi gösterdim. KEndisi ayrıntılı bir şekilde tek tek bebeğide benim durumumuda inceledi ve raht olmamı böyle bir riskin söz konusu olmadığını açık açık anlatarak izah etti. ÜStelik ultrasonun renkli olmasıda bebeğimi daha rahat görmem beni de daha bi rahatlattı. Şimdiye kadar dünya kadar takfiye ilaç kullanmamı da anlamadı. Hepsini bıraktım. burada sezeryan doğum ücreti 3200- 3500 arası değişiyor. Muayene 65 TL HAstane çok güzel ve temiz.
Evet bunlara rağmen hala kafamda net biryer oluşmadı.
Şimdi birde KOLAN ŞİŞLİ var. Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevirim.

Hepimizn Allah yardımcısı olsun ve sağlıkla kavuşalım bebişlere..

emsey hospital sgk lı fiyatları;

normal doğum 2000 tl
sezeryan 2500 tl
keyfi sezeryan 6000 TL
suda doğum da var sanırıım hastanede.. ama ben ilgilenmediğim için sormadım..

bizim anlaşmalı kurum indirimimiz var %20..

normal doğum 1600 e geliyor..

Kızlar Bakırköy Acıbadem ve Medical Park Bahçelievler hakkında bilgisi olan var mı?

UOTE="meltemcivil, post: 41956926, member: 670745"]canım bu 3000 TL acıbadem sigort ya da acıbademın anlaşmalı oldugu sıgortalardan bırı ıcın bı bedel mı? Ben Özel bı sıgorta yok da ondan soruyorum.[/QUOTE]
Galiba normal sigorta

UOTE="meltemcivil, post: 41956926, member: 670745"]canım bu 3000 TL acıbadem sigort ya da acıbademın anlaşmalı oldugu sıgortalardan bırı ıcın bı bedel mı? Ben Özel bı sıgorta yok da ondan soruyorum.
Galiba normal sigorta[/QUOTE]
Tesekkürler canm En iyisi arayıp kesin oğrenmek.

Ben 2, 5 yıl önce ikizlerimi spinal sezaryenle gaziosmanpaşa şafak hastanesi' nde dünyaya getirdim 1250 lira ödemiştik sgklıyız o zamana göre fazla verdiğimizi düşündüm ama mecburduk suyum boşalmıştı kendimi en yakın hastaneye atmak zorundaydım şimdi avcılar' da oturuyorum medicana' da fiyat uçuk değilse orada sezaryen olmak istiyorum hem hastaneyi beğeniyorum hem de evimin karşısı en şok bu yüzden açıkçası. Avcılar medicana' da önereceğiniz doktor var mı doktorumu değiştirmek istiyorum da

Çok güzel bi konu olmuş. Şimdiye kadar nasıl görmemişim. Bende 23. haftamdayım hala bi hastaneye karar veremedim fiyatlar gerçekten çok değişkenmiş. Bende Balat Or-ahayim hastanesiyle konuştum doğum sezeryanda olsa normalde 3000tl dediler. Tanıdığım bi arkadaş normal yaptı çok memnun kalmış. Birde doğum yapan arkadaşlar her ne kadar vakitleri olmasada en azından hangi hastanede normalmi sezeryanmı olduklarını yazabilirlerse arkadan gelenlere yardımcı olurlar

Merhaba bende koşuyolu medipole gidiyorum ilk doğumumuda orda yaptım sadece kapı süsü takmışlardı...oda temizdi.ilgiyi hatırlamıyorum şuanda bigece kalmıştım sanki hatırladıgım kadarıyla ...şimdi hiç sormadım fiyatları ve yapılanları...bazıları loğusa serbeti ve oda süslemesinden bahsetmiş bu hastanenin şartlarını bilen varsa yazabilirmi?

Bende bugün Anadolu yakası Hisar Hastanesinde normal doğumun 7950 tl, Central Hospitalde normal doğumun 1750 tl Sur hastanesinde ise normal doğumun 750 tl olduğunu öğrendim.

Bağcılar Safa Hast. gidiyoruz , tavsiye üzerine en başından beri oraya gidiyoruz. İyiki de gitmişiz, Gülseren Hanım benim doktorum.Çok sakin , insanı rahatlatıyor, hastane güven veriyor çünkü ben hamileliğimin ilk aylarında kışın çok ağır grip oldum doktorum toparladı beni valla, herşeyi sorabiliyorum çok tatlı bir kadın.
Doğum odalarını gezdim kızlar gayet büyük güzel temiz ve full ( buzdolabı, tv, duş,lavabo, misafir ağırlama bölümü vs.) Ayrıca fiyatlar çok uygun normal doğum 550 , sezeryan 800
Doğumum da orada olacak Allah ın izniyle :)
Herkese tavsiye ederim

Bu arada ikili testimi Zeynep Kamil de yaptırdım, randevu saatınızde alınamıyorsunuz tam bır gununuz gıdıyor.Ve hem hıjyen hemde doktor acısında acıkcası hıc begenmedım.İkişerli alıyorlardı doppler (ayrıntılı ultrason) bır sedyede, ikili test bir sedyede, makınelerı cok kotu, net goruntu alınamıyor, doktoru benı bıraz germıstı.Ama ikili testte,, dopplerde fazla uzun surmuyor, İKİLİ TEST kan sonuclarıyla bırlıkte bakıldıgı ıcın aslında guvenılır, cıkan sonuc acısından en azından doyurucu. Doppler için Süleymanıye Kadın Dogum Hastanesı bı konuda cok fazla ıyımıs dıye duymustum, ama hamıle oldugunuzu ogrenır ogrenmez kadın doguma gıdıp doppler ıcın randevu almanız gerekıyor 2.5-3 ay sonrasına ancak alabılıyorsunuz.Zeynep Kamılde ıse 15 gun once ınternet uzerınden yada 182 yı gece tam 12 de arayarak hem ıkılı test hemde ayrıntılı ultrason randevusu alabılıyorsunuz, ıkılı test ıcın gıdılebılır ama ben acıkcası dopplerı gordukten sonra orda yaptırmayı dusunmuyorum sonucta sadece goruntulu ve bebek ıcın ınanılmaz onemlı bır test.tum organlarında beynınde sorun varmı yokmu gorebılıyorlar anne karnında mudahale edılebıldıgı ıcın onemsemek gerekıyor.Ben cok yerden fıyat aldım yıne muayene ve dogum ucretlerını de yazmıstım zaten buraya

Medipol Megakent Hastanesi 460 tl
Art Nişantaşı - 400-500-600 (doktor farkı)
Özel Güngören 150 tl
Özel Bayrampaşa 175 tl

Ben özel güngören hastanesi için iyi şeyler duydum acıkcası orada yaptırmayı dusunuyorum doppler 150 tl ımıs , doktoru halıl beyde cok ıyı ve ılgılı bor doktormus.tabı daha zamanım var.
Ayrıca Vıtal hastanesıne baslamıstım gebe takıbı ıcın, doktoru ve hastaneyı hıc begenmedım, Medıpol Megakent e gecıyorum pazartesı gunu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…