• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık İSTANBUL 2015 OZEL HASTANE DOGUM FİYATLARİ NELER ? Bİ KACİNİ BULDUM DİGERLERİ ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende aynı seyı soyledım.mesela ethıca ıncırlı var, hıjyenını pek begenmedıgım bır hastane.orası bıle 12 bın ıstıyo :KK70: ssk lı hastada kabul etmıyor ben duydugumda sok gecırmıstım :KK70:
Şaşırmışlar bence , altın suyuna mı batırıyolar çocuğu yada uzay mekiğinde mi yaptırıyolar doğumu, bi kere sistem aynı doğum aynı :D

Merhaba, halkalıda oturuyorum. Hastane ile ilgili araştırmalarım sonucunda sgk ile anlaşmalı gidenlerde fiyatlar bayagı düşüyor. Cünkü sgk nın hastaneye ödediği tutarın %200 unu en fazla ek ücret olarak talep edebiliyorlar. Acıbadem atakent evimin çıkışında. Gönul orayı ister ama güvenemiyorum. 3000 diyen arkadaslara verilen bilgiler tam olarak nedir? Ona göre bende sorgulayacafım. Aksi halde aklımdaki diğer hastaneler, medipol Ve mdicana.. Yeni fiyat alan arkadaslar lutfen burayı güncel tutalım :) cok faydalı bir konu çünkü.. Herkese kolay bir doğum diliyorum..

Şaşırmışlar bence , altın suyuna mı batırıyolar çocuğu yada uzay mekiğinde mi yaptırıyolar doğumu, bi kere sistem aynı doğum aynı :KK70:

bende kendımı tutamadım cocugu buyutup 20 yasındamı teslım edıyosunuz dedım kadın oyle kaldı :D :D :D

Merhaba, halkalıda oturuyorum. Hastane ile ilgili araştırmalarım sonucunda sgk ile anlaşmalı gidenlerde fiyatlar bayagı düşüyor. Cünkü sgk nın hastaneye ödediği tutarın %200 unu en fazla ek ücret olarak talep edebiliyorlar. Acıbadem atakent evimin çıkışında. Gönul orayı ister ama güvenemiyorum. 3000 diyen arkadaslara verilen bilgiler tam olarak nedir? Ona göre bende sorgulayacafım. Aksi halde aklımdaki diğer hastaneler, medipol Ve mdicana.. Yeni fiyat alan arkadaslar lutfen burayı güncel tutalım :) cok faydalı bir konu çünkü.. Herkese kolay bir doğum diliyorum..

VALLA ben cok fazla arastırdım en sonunda MEDİPOL de karar kıldım.Medipole gidiyorum 55 lıra muayene farkı oduyorum AYFER ÖZBEK doktorum tatlişmi tatliş cicişmi ciciş, normal dogum 950, sezeryan 1950 dediler.Doktorumdan cooook emnunum ama arkadasım yenı dogum yaptı MEDIPOL SEFAKOY DE 500 normal zorunlu sezeryan 1000tl imiş.Ayrıca muayene fark ucretı alınmıyor.Oda cok memnun kalmıs yalnız doktorlarını arastırdım hıc ıcıme sınmedı hepsı benle aynı yasta 32 yasında.tecrube konusunda kafam karısık ama ucret olarak cok cazıp hastanede cok temız ve luks.Medıpolun bagcılardakı megakent hastanesıde oyle tertemız ve otel gıbı.doktorumdan memnun olmasam bu kadar sefakoy medıpolu deneyecegım ama offf kafam karıstı :(

Merhaba Anneler;

Bende hala hastane konusunda kararsızlardanım. İkinci hamileliğim zorunlu sezeryan olacak. Oyüzden çok fazla endişeli değilim. İlki de sezeryandı ve hiçbir şikayetim (maşallah) olmadı. Anadolu yakasında Başkent Üniv. de ilk doğumu yapmıştım.
Şİmdi Mecidiyeköy de oturuyotum ve burda ki hastaneler ile görüşüyorum hatta tek tek deniyorum İlk önce Çevre hastanesine gittim iş yerime yakın diye ancak umduğumu bulamadım. Isınamadım. orada doğum sezeryan 3800 -4000 civarı ki bence orası için çok çok fazla .. Muayene 80 TL
İkinci hastanem Türkiye Hastanesi oldu. Oradaki çocuk doktoru Şükrü Cido çok güvendiğim bir doktor ve hastaneyide seviyorum. Orada Özgür Hanım a devam ettim bu aya kadar. Ancak kasık ağrılarım çoktu. Bana düşük tehlikesi var dedi 10 gün rapor aldım. En sonay başında gittim ve bana kanama riskin var dedi. Bütün testlerim herşeyim gayet normal olmasınan rağmen. Bende tabi moral tamamen bozuldu yürümeye korkar hale geldim. Birde düşük ilacı verince iyice korktum. Burada sezeryan 2500 geniş oda isterseniz 2650 2750 civarı. Muayene 80 TL
Bende o korku ile başka bir doktora gittim Dora Hastnesi Fehmi Sarı. Gittim kendisine baştan sona herşeyi anlattım testlerimi gösterdim. KEndisi ayrıntılı bir şekilde tek tek bebeğide benim durumumuda inceledi ve raht olmamı böyle bir riskin söz konusu olmadığını açık açık anlatarak izah etti. ÜStelik ultrasonun renkli olmasıda bebeğimi daha rahat görmem beni de daha bi rahatlattı. Şimdiye kadar dünya kadar takfiye ilaç kullanmamı da anlamadı. Hepsini bıraktım. burada sezeryan doğum ücreti 3200- 3500 arası değişiyor. Muayene 65 TL HAstane çok güzel ve temiz.
Evet bunlara rağmen hala kafamda net biryer oluşmadı. :KK43:
Şimdi birde KOLAN ŞİŞLİ var. Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevirim.

Hepimizn Allah yardımcısı olsun ve sağlıkla kavuşalım bebişlere..

Merhaba Fehmi Bey benim de doktorum ve çok çok memnunum. Kendisini bulana kadar baya doktor krizi yaşamış ve her seferinde ağlayarak çıkmıştım odalarından :) Hastaneyi ben de sevdim. Ama ben normal doğum düşünüyorum. Kanımı alan gencecik bir çocuktu ebe falan da gençse çok korkabilirim doğrusu :D Bir sonraki gidişimde tanışmak istiyorum ama ilk hamileliğim olduğu için bilmiyorum da önceden gidip ebelerle tanışılabiliyor mu?

VALLA ben cok fazla arastırdım en sonunda MEDİPOL de karar kıldım.Medipole gidiyorum 55 lıra muayene farkı oduyorum AYFER ÖZBEK doktorum tatlişmi tatliş cicişmi ciciş, normal dogum 950, sezeryan 1950 dediler.Doktorumdan cooook emnunum ama arkadasım yenı dogum yaptı MEDIPOL SEFAKOY DE 500 normal zorunlu sezeryan 1000tl imiş.Ayrıca muayene fark ucretı alınmıyor.Oda cok memnun kalmıs yalnız doktorlarını arastırdım hıc ıcıme sınmedı hepsı benle aynı yasta 32 yasında.tecrube konusunda kafam karısık ama ucret olarak cok cazıp hastanede cok temız ve luks.Medıpolun bagcılardakı megakent hastanesıde oyle tertemız ve otel gıbı.doktorumdan memnun olmasam bu kadar sefakoy medıpolu deneyecegım ama offf kafam karıstı :KK43:
Merhaba bilgi için teşekkürler . Bende Dr larına baktım ama bilemedim. H içi de gitmem zor oluyor muayeneye. Eşim de gelsin istiyorum böyle de sürekli izin almak sorun. Dogum için fiyat alacağım ben de medipol Bağcılar'dan

Merhaba bilgi için teşekkürler . Bende Dr larına baktım ama bilemedim. H içi de gitmem zor oluyor muayeneye. Eşim de gelsin istiyorum böyle de sürekli izin almak sorun. Dogum için fiyat alacağım ben de medipol Bağcılar'dan

bence medipol bagcılar dusunuyorsan ayfer özbek olsun secımın, cok ılgılı cok guleryuzlu bır doktor sorularını hıc sıkılmadan tatlılıkla cevaplıyor, ultrasonda bebısıne uzuuun uzun bakıyor <3 normal dogum 950, sezeryan 1950 muayene ucretıde 55 lıra.sgk lı fıatlar tabı bunlar..

Canım fiyatlar cok uygun gerçekten . Benim özel sağlık sigortam var. 3000 tl dogum U karşılıyor . SSK sız ne kadar bir öğreneyim bakayım. Yarın gitmeyi düşünüyoruz eşimle bir kaç hastaneye. Benim Dr özel. Hastaneye almam gerekecek mecbur ama cokta tatmin olmuyorum muayenelerimde.

Merhaba Anneler;

Bende hala hastane konusunda kararsızlardanım. İkinci hamileliğim zorunlu sezeryan olacak. Oyüzden çok fazla endişeli değilim. İlki de sezeryandı ve hiçbir şikayetim (maşallah) olmadı. Anadolu yakasında Başkent Üniv. de ilk doğumu yapmıştım.
Şİmdi Mecidiyeköy de oturuyotum ve burda ki hastaneler ile görüşüyorum hatta tek tek deniyorum İlk önce Çevre hastanesine gittim iş yerime yakın diye ancak umduğumu bulamadım. Isınamadım. orada doğum sezeryan 3800 -4000 civarı ki bence orası için çok çok fazla .. Muayene 80 TL
İkinci hastanem Türkiye Hastanesi oldu. Oradaki çocuk doktoru Şükrü Cido çok güvendiğim bir doktor ve hastaneyide seviyorum. Orada Özgür Hanım a devam ettim bu aya kadar. Ancak kasık ağrılarım çoktu. Bana düşük tehlikesi var dedi 10 gün rapor aldım. En sonay başında gittim ve bana kanama riskin var dedi. Bütün testlerim herşeyim gayet normal olmasınan rağmen. Bende tabi moral tamamen bozuldu yürümeye korkar hale geldim. Birde düşük ilacı verince iyice korktum. Burada sezeryan 2500 geniş oda isterseniz 2650 2750 civarı. Muayene 80 TL
Bende o korku ile başka bir doktora gittim Dora Hastnesi Fehmi Sarı. Gittim kendisine baştan sona herşeyi anlattım testlerimi gösterdim. KEndisi ayrıntılı bir şekilde tek tek bebeğide benim durumumuda inceledi ve raht olmamı böyle bir riskin söz konusu olmadığını açık açık anlatarak izah etti. ÜStelik ultrasonun renkli olmasıda bebeğimi daha rahat görmem beni de daha bi rahatlattı. Şimdiye kadar dünya kadar takfiye ilaç kullanmamı da anlamadı. Hepsini bıraktım. burada sezeryan doğum ücreti 3200- 3500 arası değişiyor. Muayene 65 TL HAstane çok güzel ve temiz.
Evet bunlara rağmen hala kafamda net biryer oluşmadı. :KK43:
Şimdi birde KOLAN ŞİŞLİ var. Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevirim.

Hepimizn Allah yardımcısı olsun ve sağlıkla kavuşalım bebişlere..

ya bence bu fıyatlar cok pahalı yaa bılmıyorumda soygun gıbı gelıyor ınsana.Oralarda baska dokto hastane bılmıyorum da ben Medıpol Megakent hastanesıne gıttım orda 55 lıra muayene fark ucretı, 950 normal, 1950 de sezeryan ucretı.
Hele Medıpol Sefakoy de 500 normal, 1000 sezeryan,muayene fark ucretıde alınmıyor.Hemde APlus bır hastane.Ne biliyim bana o fıyatlar cok fazla geldı :/

Kozyatağı Central Hospital de yanlış hatırlamıyorsam sgk lıya normal doğum 1000, zorunlu sezeryan 1200, isteğe bağlı sezeryan de 1500 dü. Rakamlar aşağı yukarı bu.
işitme testi ve topuk kanı vs, ilk aşı dahil. Ama kaç geceyi kapsıyor onu bilmiyorum?
Muayene ücreti yine sgk lıya 70 lira...

ya bence bu fıyatlar cok pahalı yaa bılmıyorumda soygun gıbı gelıyor ınsana.Oralarda baska dokto hastane bılmıyorum da ben Medıpol Megakent hastanesıne gıttım orda 55 lıra muayene fark ucretı, 950 normal, 1950 de sezeryan ucretı.
Hele Medıpol Sefakoy de 500 normal, 1000 sezeryan,muayene fark ucretıde alınmıyor.Hemde APlus bır hastane.Ne biliyim bana o fıyatlar cok fazla geldı :/

Bende ilk kez bu hafta sefaköy medipol'e gidicem, memnun kaldınız mı, kime gidiyorsunuz?

Kozyatağı Central Hospital de yanlış hatırlamıyorsam sgk lıya normal doğum 1000, zorunlu sezeryan 1200, isteğe bağlı sezeryan de 1500 dü. Rakamlar aşağı yukarı bu.
işitme testi ve topuk kanı vs, ilk aşı dahil. Ama kaç geceyi kapsıyor onu bilmiyorum?
Muayene ücreti yine sgk lıya 70 lira...
bende o hastanede doğum yapıcam büyük olasılıkla

Kızlar meraba bende 6yıl önce oğlumu erken doğumla medipol koşuyolunda dünyaya getirdim o zamanlar muayne 35,doğum 1500sezaryandı...küvözleri medipolun türkiyenin en iyisi oldugu söylenmişti gerçektende haklılar küvöz ücreti tuzluydu ama ssk karşılıyor bi kısmını...şimdide 2.ye hamileyim muayne 75 ,doğum sezeryan 2800 olmuş bilginize

24. Haftadan itibaren yapiliyormus seker testi ben 1 aydir gozukmedigim icin 24. 25. Hafta gbi giderim diye dusunuyorum
Dobleride en son gittigimde cektirdim erken cektirmisim avicenna da cektrdim iste musteri kacmasin diye gel cekelim dediler cekildikten sonra bebegin haftasi orada net cikinca erken oldugunu anladim
filiz hanima gittim ordan cikip sinirle filiz hanim da erken cektirmissin dedi
Meraba renkli dobbler fiyatı neydi?cd ve resim veriyorlarmı?

Back