Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlık İSTANBUL 2015 OZEL HASTANE DOGUM FİYATLARİ NELER ? Bİ KACİNİ BULDUM DİGERLERİ ?
- Konu Sahibi bmeleekk
- Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Haziran 2009
- 6.179
- 7.378
- 398
Bir ay geçmiş aradan ama gene de yazayım acıbadem kadıköy var bu yakada acıbademe yakın bir hastahane diyorsanız gene bir acıbadem kurumuna veya florance nightingale e fln gitmelisiniz.Bayanlar hepinize merhaba,
Ben maslak acıbademdeyim. Ikiz gebeligim var. Epidural sezaryen olacagim kismetse.(2gun kalacagim hastanede)
Prof dr muayene fark ucreti 187 tl oduyorum.
Dogum fiyatini da sordum,
Ikiz+ epidural sezeryan+prof dr olursa 11.000 TL dediler.
Hastaneden, Dr umdan cok memnum lakin evim atasehirde;(
Dogum yaklastikca,kontroller arttikca hastaneye gidip gelmem zorlasir diye artik yeni bir hastane arayisi icindeyim. Ayrica dusundugumde dogum icin fiyat da cok pahali! Gerci, epdrl sez+ikiz + normal uzman dr olursa 7.000 tl oluyormus. Uzman dr a da ben guvenemiyorum acikcasi. Ilk gebeligim bu. Kuvoz ,yenidogan acil servisi de onemli benim icin. Erken dogum vs olursa diye.
Size sorum şu,
Istanbul anadolu yakası dudulluda oturuyorum.
atasehir_camlica_kozyatagi_kosuyolu_dudullu tarafinda onerebileceginiz,bildiginiz , temiz_hijyenik_ maslak acibademe yakin konseptte olan ozel hastane oneriniz var mi? Fiyat bilginiz falan?
Medipol, medical park,hisar hastanesi?, atasehir sifa hastanesi?, yeditepe hastanesi? Olabilir...
Ozel sigortam var. Max. 7000 tl civari dusunuyorum.
Hastane konusunda fikir verirseniz sevinirim.
Cok tesekkurler..
- 21 Eylül 2010
- 2.293
- 194
- 163
Medical park doğum anında çok problemli imiş öyle duyduM
Selam, medical parkın hangi hastanesinden bahsediyorsunuz? ve ne gibi problemler yaşanıyor?
- 21 Şubat 2015
- 155
- 33
- 18
Bir arkadaşım anlatmıştı... Bir tanıdığına dogum anında çok sıkıntı yaşatmışlar . Bende pek sevmiyorum o hastaneyi. Ticaret üzerine kurulu. Bir dönem kadın hastalıkları için giderken 10 kez doktor değişmişti bir sonuca ulaşamadan. Her gittiğimde ciddi faturalar ödüyordum gereksiz yere vs. İllet bir hastane bana göre.
- 20 Temmuz 2015
- 791
- 565
- 103
Hangi semtBen bir senedir buradayım, ne bir arkadaş ne komşu bulabildim seni çoook iyi anlıyorum. Sen kaçtasın, Avrupa Konutları 3 mü? Ayrıca ben de hamileyim :) aynı sitedeysek, kafeye indiğinde sana arkadaşlık edebilirim
- 28 Ağustos 2013
- 92
- 47
- 28
arkadaslar cevapları bi düzenledim, doğruluğunu bilemicem sadece ben acıbademden fiyat aldım. kadıköyde yapacağım; acıbadem sigorta indirimim var..
bu arada doğum fiyatına neler dahil; yenidoğan acil ünitesi ve küvez var mı bunlara göre arastımanızı tavsiye ederim,
Hepinize saglıklı doğumlar
bu arada doğum fiyatına neler dahil; yenidoğan acil ünitesi ve küvez var mı bunlara göre arastımanızı tavsiye ederim,
Hepinize saglıklı doğumlar
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim ama benim sorunun iyi hastane bulmaktan ziyade, normal doğumdan yana olan bir doktor bulmak. Özellikle özel hastaneler hem en ufak bir riski göze almak istemediklerinden hem de kazanç açısından sezaryenden yana oluyorlar. Ben Rumeli'de normal doğumu destekleyen iyi bir doktor olduğunu öğrendim ama henüz görüşmedim, dr. aramaya devam ediyorum. Bu konuda da bilginiz olursa tavsiyelerinizi rica ediyorum. :)
eTavsiyeniz için çok teşekkür ederim ama benim sorunun iyi hastane bulmaktan ziyade, normal doğumdan yana olan bir doktor bulmak. Özellikle özel hastaneler hem en ufak bir riski göze almak istemediklerinden hem de kazanç açısından sezaryenden yana oluyorlar. Ben Rumeli'de normal doğumu destekleyen iyi bir doktor olduğunu öğrendim ama henüz görüşmedim, dr. aramaya devam ediyorum. Bu konuda da bilginiz olursa tavsiyelerinizi rica ediyorum. :)
eger hala dr arıyorsanız burcu aydın boyama var esenler medipol hastanesinde çok genç olmasına ragmen gidipde memnun kalmayan yok zorunlu degilse sezeryanı desteklemiyo bildigim kadarıyla.benim ikinci bebegim olucak 21 haftalık hamileyim ilk hamileligimde sırf normal dogurabilmek için doguma 15 gün kala dr dr gezmiştim bende:)Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim ama benim sorunun iyi hastane bulmaktan ziyade, normal doğumdan yana olan bir doktor bulmak. Özellikle özel hastaneler hem en ufak bir riski göze almak istemediklerinden hem de kazanç açısından sezaryenden yana oluyorlar. Ben Rumeli'de normal doğumu destekleyen iyi bir doktor olduğunu öğrendim ama henüz görüşmedim, dr. aramaya devam ediyorum. Bu konuda da bilginiz olursa tavsiyelerinizi rica ediyorum. :)
- 8 Mart 2011
- 9
- 0
- 36
- 7 Mayıs 2011
- 489
- 95
- 73
Bahcelievler de vital hospital normal 750 sezeryan 1250 . Mesai saatleri disinda olursa normal yada sezeryan ekstra 500 tl doktor ucreti .
Bahcelievler medicana sezeryan 2750 normal 2150
Bahcelievler de yine acibadem aile hastanesi (eski adi jfk ) sezeryanda normalde ayni 3500tl
1 kasim 2015 tarihinde aldigim fiyatlardir .
Bahcelievler medicana sezeryan 2750 normal 2150
Bahcelievler de yine acibadem aile hastanesi (eski adi jfk ) sezeryanda normalde ayni 3500tl
1 kasim 2015 tarihinde aldigim fiyatlardir .
- 19 Ekim 2015
- 455
- 810
- 103
Kesinlikle osman beyi tavsiye ederim en basta cok rahat bi doktor egolari ya da digerleri gibi kasinti bi havasi yok gayet esprili her gittigimde gulumseyerek cikiyorum yanindan dogumu da ozel okmeydaninda karar verdim gittim sanci odasindan normal odalara bebek yikadiklari yerden yeni dogan yogun bakima kadar heryeri gezdim temiz hijyenik ortam ayrica ebeleri orta yasli tecrubeli ve gayet ilgili davrandilar hep kizim yavrum diye yaklastilar sicak samimi bi hastans imkani olan gitsin gorsun derim ben
MERhaba doğum yaptınız mı acaba? Bende Osman beye gideceğim. cumartesi için randevu aldım. DAha Önce OtaJinemed'e gittim EMine hanımı beğenmedim. GErçekten bilgili tecrübeli ve samimi bir doktor arıyorum. 9. haftadayım:)
- 22 Kasım 2014
- 2.135
- 3.204
- 158
Erdem hastanesi camlica, medipol kozyatagi,ersoy hastanesi sultanbeyli_maltepe nin dr lari bayan. Bi bak istersenarkdaşlar merhaba bende yeni hamişim (Allah isteyen herkese nasip etsin ) Çekmeköy de oturuyorum. Buraları pek bilmiyorum bana önerebileceğiniz (özellikle bayan olması şartım var :) ) kadın doğum doktoru ve hastane varmı ?
- 1 Aralık 2015
- 98
- 46
- 3
- 18 Mart 2013
- 580
- 420
- 133