• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık İSTANBUL 2015 OZEL HASTANE DOGUM FİYATLARİ NELER ? Bİ KACİNİ BULDUM DİGERLERİ ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben ilk taşınanlardanım :) 3 yıl doldu temmuzda .. Ona ragmen kimseyi bilmem :)))

Oluuuur :) 15. Bloktayım ben :) akşam yürüyüşüne arkadas iyi olur :))))
Ben de tam bugün yürüyüşe başlamaya karar vermiştim :D ben de 9.bloktayım, kaçta çıkıyorsunuz yürüyüşe? Sayenizde iki adım atmış olurum ben de :D

Valla öyle bir sey dedim ki beni her aksam Yürür sandınız :))) ben o işi beceremeyenlerdenim :) akşam işten gelince pestil gibi yığılıyorum yemek sonrası :)) kaçıncı haftadasınız? Gebelik takviminiz yok merak ettim :) yarın aksam çıkarım Yürüyüşe . Bu akşam geç geleceğim maalesef :(

Oyy siz çalışıyor musunuz ? Ben halsizlikten dolayı evden çıkmıyorum. :( 28+2'deyim ben. Sanırım sizinle aramızda bir ay filan var. Bugün, yarın, sonraki gün, ne Zaman çıkarsanız, ben hemen her gün evdeyim :) yazmanız yeterli, kolay gelsin size ya, zor oluyordur. :(

:)) çalışıyorum evet :) hemde her gün kavacık a gidip geliyorum 1 yıldır. İşteyken zamanı anlamıyorsun da yol yoruyor. Benim dogum 7 Ocak şuan. Bebek bir süpriz yaparsa erken ya da geç gelirse bilemem :) aynı takvimdeyiz nerdeyse günü Gününe :) Acıbadem de mi doğuracaksın ?

Aynıymışız evet ya, benim de 3 Ocak ama dediğiniz gibi erken-geç gelme kısmı, bebeklere kalmış :) ben henüz doğum için hastane arıyorum desem :( benim sorunum şu ki, normal doğum yapabileceğim, özel bir hastane bulamıyorum. Acıbadem'de Derya hanım varmış ama sezaryenden yanaymış, Rumeli'de Nilgün hanım diye bir doktor buldum, o normal doğumdan yana. vs.vs. Bahçelievler'deki hastaneleri araştırıyorum şu an. Kafam çok karışık. Siz Acıbademi mi düşünüyorsunuz doğum için ?

Bu arada nasıl dayanıyorsunuz o tempoya? Ne zaman izne filan ayrılıyorsunuz ? Zor olmalı hem ev hem iş. Yine de benim gibi işsiz olmaktan iyidir :) :)

Canım ben Acıbadem de yapacagım ama doktorum dışarıdan . Özel muayenehanesine gidiyorum çapaya . O genelde çapada bir özel hastane var tıp fakültesi karşısında orada doğurtuyo ama benim içime sinmedi.
Hem ev hem iş cok zor gerçekten . Temizlik için gelen abla Görüyor ev kısmını :)) yoksa yetişmem mümkün değil bu halde .

İnşallah cnm. Normal dogum destekçisi doktor bulabilirsen haberim olsun :) b Planı için :)

Aynıymışız evet ya, benim de 3 Ocak ama dediğiniz gibi erken-geç gelme kısmı, bebeklere kalmış :) ben henüz doğum için hastane arıyorum desem :KK43: benim sorunum şu ki, normal doğum yapabileceğim, özel bir hastane bulamıyorum. Acıbadem'de Derya hanım varmış ama sezaryenden yanaymış, Rumeli'de Nilgün hanım diye bir doktor buldum, o normal doğumdan yana. vs.vs. Bahçelievler'deki hastaneleri araştırıyorum şu an. Kafam çok karışık. Siz Acıbademi mi düşünüyorsunuz doğum için ?
Bahçelievlerde Vital'in övgüsünü çok duydum. Henüz bir muayeneye gidemedim Nisa'dan randevu aldım fakat Vital'de kaldı aklım.

Bahçelievlerde Vital'in övgüsünü çok duydum. Henüz bir muayeneye gidemedim Nisa'dan randevu aldım fakat Vital'de kaldı aklım.

Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim ama benim sorunun iyi hastane bulmaktan ziyade, normal doğumdan yana olan bir doktor bulmak. Özellikle özel hastaneler hem en ufak bir riski göze almak istemediklerinden hem de kazanç açısından sezaryenden yana oluyorlar. Ben Rumeli'de normal doğumu destekleyen iyi bir doktor olduğunu öğrendim ama henüz görüşmedim, dr. aramaya devam ediyorum. Bu konuda da bilginiz olursa tavsiyelerinizi rica ediyorum. :)

Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim ama benim sorunun iyi hastane bulmaktan ziyade, normal doğumdan yana olan bir doktor bulmak. Özellikle özel hastaneler hem en ufak bir riski göze almak istemediklerinden hem de kazanç açısından sezaryenden yana oluyorlar. Ben Rumeli'de normal doğumu destekleyen iyi bir doktor olduğunu öğrendim ama henüz görüşmedim, dr. aramaya devam ediyorum. Bu konuda da bilginiz olursa tavsiyelerinizi rica ediyorum. :)

Ben Nisa da Derya Hanıma gidiyordum kistlerim için çok ilgili bir doktor fakat fiyatlar çok yüksek. Cuma günü ona randevu aldım ama Vital i dün keşfettim keşke didem hanıma alsaydım randevu diyorum doğum fiyatları için sitede gezerken nisan ayında Normal doğum 750 Sezaryen 1250 SGK fiyatı yazıyordu muayene 50 lira (nisa da öyle)
fiyatlar iyi fakat rumeli hastanesi bana hep soğuk geliyor. orayada gitmeyi düşündüm ama istemedim.
Doktorlar aslında hep ilk başka normal der snra niye vazgeçiyorlar anlamış deilim. Benim kalp sorunum olduğu için sanırım normal doğumolmayacak zaten. Ama iyi bir araştırmayla okuduklarım sonrasında tavsiye edebilirim diyorum.
Hatta tekrar arayıp randevu sorgulayacağım.

Ben Nisa da Derya Hanıma gidiyordum kistlerim için çok ilgili bir doktor fakat fiyatlar çok yüksek. Cuma günü ona randevu aldım ama Vital i dün keşfettim keşke didem hanıma alsaydım randevu diyorum doğum fiyatları için sitede gezerken nisan ayında Normal doğum 750 Sezaryen 1250 SGK fiyatı yazıyordu muayene 50 lira (nisa da öyle)
fiyatlar iyi fakat rumeli hastanesi bana hep soğuk geliyor. orayada gitmeyi düşündüm ama istemedim.
Doktorlar aslında hep ilk başka normal der snra niye vazgeçiyorlar anlamış deilim. Benim kalp sorunum olduğu için sanırım normal doğumolmayacak zaten. Ama iyi bir araştırmayla okuduklarım sonrasında tavsiye edebilirim diyorum.
Hatta tekrar arayıp randevu sorgulayacağım.

Büyük konuşmak istemiyorum ama Allahtan çoook ciddi bir şey gelmedikçe, hele ki son anda asla sezaryeni kabul etmeyeceğim :D ben hastane hastane gezip bakacağım artık, inşallah kolaylıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza. Tekrar çok teşekkür ederim.

Büyük konuşmak istemiyorum ama Allahtan çoook ciddi bir şey gelmedikçe, hele ki son anda asla sezaryeni kabul etmeyeceğim :KK70: ben hastane hastane gezip bakacağım artık, inşallah kolaylıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza. Tekrar çok teşekkür ederim.
Rabbil bir avazda kurtarsın. Ben doğumdan çok korkuyorum. Daha bebeğimle tanışmadık ama inşallah oda oulcak inşallah dilediğiniz gibi geçer.

Back