• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık İSTANBUL 2015 OZEL HASTANE DOGUM FİYATLARİ NELER ? Bİ KACİNİ BULDUM DİGERLERİ ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Evet fiyati cok yuksek. Bende sezaryenle dogum yapacagim. Bu dogum fiyati icinde oda fiyati haric mi yani 3000 dogum ise bide oda parasimi aliniyo anlamadim. Birde sezeryanlarda 2 gece kaliniyo gecelikmi hesaplaniyo fiyat?
Benimde sezeryan 2800 dediler epidural olursa artı 350 ekleniyor oda parası ilk muayene anne bebeğin lohusa şerbeti süsü kuaförü hepsi içinde ters giden bişey olursa kalmak gerekirse ozaman oda parası ekleniyor

Evet fiyati cok yuksek. Bende sezaryenle dogum yapacagim. Bu dogum fiyati icinde oda fiyati haric mi yani 3000 dogum ise bide oda parasimi aliniyo anlamadim. Birde sezeryanlarda 2 gece kaliniyo gecelikmi hesaplaniyo fiyat?
Birde artık tek gece kalınıyor diye biliyorum

Ben ilk doğumumu 2013 yılında gop hastanesinde Hüseyin beyde yaptım konforlu bi hastane, fiyat da o kaliteye göre inanın iyi doktorum ordan ayrılmasa kesimlikle yine o hastane tercihim olurdu, paket fiyat veriyorlar gecelik fiyatı şu yada bu diye birşey hiç duymadım ben, Nefise hanıma da 5 hafta önce gittim, para sever biri olaraqk gördüm ve tekrar Hüseyin beye geri dönüş yaptım pahalı da olsa .

Birde artık tek gece kalınıyor diye biliyorum
Benim ilk dogumumda sezaryendi. normalde 1 gece kalacaktim durumum iyi olmadigi icin 2 gece kalmistim. Yine 2 gece kalabilirim neyseki 20 ekimde randevum var gidecegim orda detayli ogrenirim tesekkurler cevabiniz icin :KK200:

Ben 5 aydır buraya yerleştim Hamileyim hiç arkadaşım yok burda çok sıkılıyorum arkadaş edinmek istiyorum avrupa konutlarında oturuyorum ama burda hiç komşu arkadaşlık yok :KK43:
Bende üç senedir gop meydanda oturuyorum cnm benimde hiç komşum yok herkes yaşlı bir kapı komşum var oda günaydın demeye aciz eski evimde kahvaltı. Yapardık kahve içerdik burda selam bile vermiyolar

image.jpeg
image.jpg

Benimde sezeryan 2800 dediler epidural olursa artı 350 ekleniyor oda parası ilk muayene anne bebeğin lohusa şerbeti süsü kuaförü hepsi içinde ters giden bişey olursa kalmak gerekirse ozaman oda parası ekleniyor
Hangi hastane bu?

Canım benim bi arkadaşım o hastanede doğum yaptı Nagihan hanım da, çok memnun kaldı merak ediyorum bende.Yol üstündeki büyük medipol hastanesi dimi bu ? Nagehan hanım çok küçük geldi bana yaş olarak yani, Ayfer hanım nasıl hiç bayan doktor düşünemiyorum ama fiyatları da uygun hastanenin bi denesim mi acaba?
cnm ben medıpol sefakoye gectım.şerife hanıma gıdıyorum 2. muayanem oldu.genc olmasına ragmen cok tecrubelı ve rahatlatıcı bı doktor, cok tatlı sevımlı guleryuzlu.ben cok memnun kaldım.bebegımın bagırsaklrında parlaklık tespıt ettı ayrıca doppler ıcın (ayrıntılı ultrason) bılmedıgım bazı bılgıler aldım. valla cok memnun kaldım fıyatları zaten muthıs uygun.kısmetse dogumu burda yapacagım bence hıc tereddutsuz dene derım

Cok tesekkur ederim arkadasim.
Biliyorum cok oldum ama bisey daha sormak istiyorum ayrintili ultrason fiyati ne kadar acaba siz baktirdinizmi ?

ayrıntılı ultrasonu fatıhtekı or ahayım ermenı hastanesı 225 lıraya yapıyor. hemde doktoru uzman, radyolojı doktoru degıl perınatolog.bu cok onemlı bır faktor.

bu fıyatlar ınanılmaz ucuk yaa memorıal hızmetle aynı fıyatı vermıs gazıosmanpasa hastanesıne bak :)))
Benim görümcem 6 sene önçe memorialde sezeryan doğum yaptı şişlidekinde 8000 milyar verdiler Bebek'te sarılık oldu bir gece de onun için artı binilirse ödediler şimdi fiyatı Nasıl okadar düşük ssk ile doğurdu üstelik

Benim görümcem 6 sene önçe memorialde sezeryan doğum yaptı şişlidekinde 8000 milyar verdiler Bebek'te sarılık oldu bir gece de onun için artı binilirse ödediler şimdi fiyatı Nasıl okadar düşük ssk ile doğurdu üstelik
şişlide ki memorial değil bu bahsi geçen hastane yalnız, tüp bebek tedavimi şişli memorial da yaptırdım ben, memorial hizmet hastanesi var bahçelievlerde onun doğum fiyatları benim yazdığım ;)

şişlide ki memorial değil bu bahsi geçen hastane yalnız, tüp bebek tedavimi şişli memorial da yaptırdım ben, memorial hizmet hastanesi var bahçelievlerde onun doğum fiyatları benim yazdığım :KK66:
Çok iyiymiş ozaman

memorıal hızmet hastanesı var bahcelıevlerde normal dogum 3200 sezeryan 3900 canım sgk lı.okmeydanı memorıalda daha yuksek ucretler.

Ben 5 aydır buraya yerleştim Hamileyim hiç arkadaşım yok burda çok sıkılıyorum arkadaş edinmek istiyorum avrupa konutlarında oturuyorum ama burda hiç komşu arkadaşlık yok :KK43:

Ben bir senedir buradayım, ne bir arkadaş ne komşu bulabildim :KK43: seni çoook iyi anlıyorum. Sen kaçtasın, Avrupa Konutları 3 mü? Ayrıca ben de hamileyim :) aynı sitedeysek, kafeye indiğinde sana arkadaşlık edebilirim :D

Back